Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXHUGOXX
    Nidhogg 8/10 ? Zrecyklovaný Assassins creed 4 hra roku ? A kde je Bioshock Infinite ? Preboha to nemyslíte vážne. Verí vám ešte niekdo ? *7*
    • Veskoslav
      Bioschock je fajn až s módem 1999, ale po prvním nadšení zjistíš, že je to pouze průměrná FPS. Nic víc.
      • GlaDOS
        Jako střílečka je BI průměr až lehký nadprůměr. Ale příběhem a prostředím exceluje. Mohl bych popsat několik odstavců o tom, jak je Assassin's Creed 4 na souši průměrný. A i když jsou souboje na moři zábavné, jsou stěží inovativní.
      • Tak tak, příběh se mi vcelku líbil, postavy taky ale jako střílečka to byla opravdu průměrné
        • Veskoslav
          Navíc mě nebavilo střílet, tudíž jsem se je snažil zabíjet přes schopnosti *1*
  • Ristoro
    To je zase diskuzí :D. A já se můžu jen dívat a smát. Souhlasím s verdiktem. Hra roku by měla být ta, která člověka nejvíce bavila a pokud to tak u autora(redakce) je, nemám s tím problém. Taky jsem nehrál nic lepšího v roce 2013.
    • To imho plati u osobnich zebricku, nikoliv oficialniho vyhlaseni zebricku media, ktery se tim zabyva profesionalne. U nej ocekavam profesionalni zhodnoceni.
  • Thorar
    Proč to vlastně vzbuzuje takové vášně? Je to jen žebříček redakce, jejich názor. Mě se to vkusem celkem minulo, ale je mi to fuk, protože to absolutně nic neznamená, nic to neurčuje, jen je to jiný pohled na rok 2013.
  • nehrál jsem, nemohu posoudit, bratr by s tímto však určitě souhlasil. už mě se svými zážitky ze hry otravuje od vánoc, kdy jsem mu to koupil. za sebe dávám článku plus (konečně!), protože to, co jste předvedli v mnoha dílčích kategoriích bylo diletanství. tady jste si výběr pěkně zdůvodnili a očividně jste si asi i dali záležet. ať by byl výsledek jakýkoliv, nikdy by s ním každý nesouhlasil. všechny zmíněné hry si zaslouží goty, na výsledném výběru už zas tak nezáleží. buďme rádi za to, že rok 2013 byl z hlediska žánrů, příběhů, herních mechanik a nezapomenutelných herních momentů velmi plodný, rozmanitý a prostě našlapaný. hurá na rok 2014! už teď ale sázím na výherce příštího ročníku: witcher 3!
  • Pro mě Last of Us, pak dlouho nic a pak už je to jedno. *1*
  • Tak AC4 dle mě bylo fajn, nic vyjímečného, ale fajn. Problém je, že takových her moc není (piráti atd.) a Ubi si vzal příliš velké sousto.
  • Assassin byl bezmála zábavná a dobrá hra ale za nejlepší hru roku bych ji nebral. Oživil sice sérii ale až tolik kulervoucích novinek nepřinesl. Je ale težké vybrat nejlepší hru když jich v roce 2013 vyšlo tolik. Každý má tu svou. Ať už to byly Raymanovi bláznivé muzikálové pasáže, Danteho "černa řepa" nebo námořní bitvy v AC3 všechny hry byly skvělé a díky za ně.
  • AC4? Kdyby takto hlasoval jeden člověk pochopil bych to,ale pokud je to vysledek hlasovani cele redakce tak to už zavání nekompetentností. V podcastech si často děláte legraci,že vám někdo dal něco za dobré hodnocení,ale tady vám asi něco dát museli,protože jinak se ten absurdní výsledek nedávysvětlit.
    • korporátní nenasytnost se sítí agentů po světě, obálky, korupce, kecy, kecy, kecy. Moc klišé.

Co třeba, že se redakce stala kořistí zlodějů těl nebo tak něco. Lepší, ne?
  • Preed
    Viem ze to je nazor redakcie,ktory nie je svaty,ale aj tak musim komentovat,ze s tym nesuhlasim,prave sa to AC4 snazim dohrat a uz ma to ani celkom nebavi,to uz by davalo viac zmysel aj to GTA,ktore imho je objektivne lepsia sandbox hra a da sa to porovnat.
  • P1trs
    Ja to tady vazne prestanu cist. /facepalm
    • Malleth
      A víš co je na tom nejhorší? Letos vyjde další díl.....
      Btw, máš pěknou ikonu...
      • Ja som počul, že tento rok vyjdú dokonca dva!
        • fallanga
          Ano, vyjde nový AC, který ještě není oznámen a nedávno vyšel AC Liberation HD.
      • Jasně trilogie jako blázen!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší