-
leti na vas milion kouli z nepratelske lode a vůbec vas to nepotopi .. to je hracsky *15*
-
Pre mňa jednoznačne najlepšia hra roka 2013 : Metro Last Light... najlepšia hra roka, najlepšia FPS roka (OVEĽA lepšia ako BioShock Infinite), najlepšia atmosféra roka a najlepšia grafika roka.. parádna hra.. až je divné, ako sa s tým popasoval tým z Ukrajiny.. oveľa lepšie ako tými zo západu.. a druhá najlepšia hra je ak mojím najväčším prekvapením roka : Call of Juarez Gunslinger
-
-
Souhlas, Metro bylo výborný, u mě se ale pere ještě s Shadow Warriorem
-
-
Určitě nechci vyvolávat flame a nechci nikomu brát jeho názor :) A AC4 je fajnová hra, ne že by mě nebavila. Ale když pročítám po dohrání její recenze, nedá mi to: Opravdu vám připadá, že má tak skvělý příběh? Protože... nemá. A jestli ano, tak opravdu nevím v čem. Postavy mají mizernou expozici (jediné scény, kdy si je zapamatujete, jsou ty, kdy umírají (!) ), nulový charakter (Černovous má náběh, ale to je asi tak všechno) a i když všechny cutscény vypadají pěkně a dabing je skvělý, z příběhu a postav zbyla jen spousta nevyužitého potenciálu.
Chápu, že po mizerné trojce se to asi snadno zveličuje, ale to nic nemění na tom, že mimo kontext trojky AC4 není příběhově nic extra. -
nevím co tam v redakci berete, ale chci to taky *7* ale váš vkus stojí za jedno hnědý smrdutý... *11*
-
http://static.giantbomb.com/uploads/original/11/116066/2283684-Jimmy_bieber_Popcorn_cu-thumb-350x197-14878.gif
-
Byl někdo z redakce, kdo do výběru tlačil Tomb Raider?
-
to bude zas příspěvků *1*
-
Hahahaha, ale já jsem spokojen, už jsem se bál že vyhraje Gone Home.
-
Pro mě je nejlepší hra roku 2013 Borderlands 2, protože jsem tam v roce 2013 strávil téměř 1000 hodin *1*
-
cekal jsem lecos, ale proc by mela vyhrat zrovna nastavovana kase, to nechapu...
to bude jenom nakej redakcni trolling, aby to vyvolalo flame