-
A jéje, to bude shitstorm tady zase jednou *1* Popcorn do ruky a sledujem *4*
-
Je vidět, že nikdo z nich nehrál GTA Online. Ale co AC taky nebylo špatný..
-
30 milionů prodaných kopií tvrdí, že nejlepší hra roku je jiná, ale chápu, že jste hodnotili "nejlepší" (což je jen subjektivní pocit) a ne nejprodávanější... ale možná by nebylo od věci zvěřejnit metodiku hodnocení.. třeba 10 % grafika, 10 % atmosfera, 10 % gameplay atd... prostě pravidla, aby si pak konspirátoři nemysleli, že vás podplatili ilumináti
-
-
Počet prodaných kusů opravdu moc nesouvisí s kvalitou (tj.s tím, co je "nejlepší"). Např.v roce 2013 bylo nejnavštěvovanějším filmem v našich kinech veledílo Babovřesky (651 813 diváků) - to myslím mluví za vše.
Naopak je fajn, že kluci z games.cz se nebáli vybrat do přehledu nejen AAA blockbustery s nejvyššími rozpočty, ale namíchali nominace jako lidi, kteří hrám opravdu rozumí a nebojí se prezentovat hry co jsou i mimo mainstream (i když to nakonec vyhrálo výborné mainstreamové Black Flag) -
-
samozřejmě že souvisí, asi těžko bude nejhorší hra světa (kdyby to šlo nějak objektivně změřit) zároveň dobře prodávanou... minimálně je tam vztah korelace
a babovřesky nebudu komentovat, neviděl jsem je, a ani vidět nechci...
-
-
nejlepsi hra by mela bejt najzabavnejsi (nejhratelnejsi), coz je subjektivni a nejaky procenta uplne nesmyslny, natoz za grafiku
prodejnost jako meritko nejlepsi hry taky pokulhava, ovce, predevsim ty konzolovy, koupi jakejkoliv hype, a gta vrazilo do propagace 100 milionu $, coz si nemuze dovolit skoro zadnej jinej vydavatel -
-
Muzes mit ruzna kriteria, jak hodnotit nejlepsi, idealne objektivni a prodejnost muze klidne byt jejich soucasti. Zalezi na tom, co tim hodnocenim chces postihnout. Zvolena kriteria by mela byt zverejnena a aplikovana na vsechny posuzovane hry. Ale vsadim se, ze games nedokaze rict, podle jakych kriterii hry posuzovali, protoze si zadne nestanovili.
-
ale to je zase tvuj subjektivni nazor o tom, co je "nejlepší" a hratelnost a zábavnost jsou zase dva pojmy, pro někoho může být něco super zábavný, ale pro hnusnou grafiku by to nehodnotil dobře...
a s těma procentama jsem to myslel tak, že by byla nějaká celková známka, která by se dělila (10 % - grafika, 10 % - něco jineho atd... 100 % - celkova znamka) na ruzny podkategorie... a ty podkategorie by byli zase jen subjektivnim hodnocenim, to je jasne, ale kdyby ten system byl udelan šikovně mohlo by to byt objektivnější a lidi by se pak tolik nehadali, protože by pak viděli, jak k tomu vysledku došli
-
-
protože podle toho krátkého odstavečku, to spíš vypadá, že to byl kompromis a že nikdo nebyl proti, což ale může vyznít i tak, že nikdo to jako opravdu nejlepší hru nakonec nevidí
-
-
meli to udelat jako volbu papeze (nebo aspon dvoukolove, jako u prezidenta), tak dlouho vylucovat nejslabsi kusy, az by zbyl posledni *5*
a jeste pak popsat v clanku vysledky jednotlivych kol, aspon ciselne, tim by bylo zaruceny, ze to nevyhraje kus, kterej nikdo nema v top
-
-
-
proč když si čtu o AC4 tady a v diskuzi u recenze mám pocit že se mluví o dvou ruzných hrách?
-
Pokud vybrat jednu hru ze staje Ubisoft tak jednoznacne SC blacklist. AC je ohrana pisnicka
-
Dukaz tragickeho herniho roku.
-
-
spis tragicka komunita... :(
-
-
Pro mě osobně byla rozhodně hra roku Brothers: A Tale of Two Sons. kolikrát jsem byl naprosto unešen navíc to byla hra která měla velice inovativní gameplay. speciální cenu bych dal The Stanley Parable protože tak originální a zároveň zábavnou hru jsem dlouho nehrál ... Assassin's Creed IV: Black Flag byla pro mě naprostá nuda .. prostě hra pro každého s nekonečně se opakujícími stereotypy bez jakékoliv výzvy. Ani po výpravné stránce mi to nijak nezaujalo . Co je to kurňa za moře kde lodě potkáváte každé 3 sekundy.
-
to je konec *1*
-
Kolko ste dostali zaplatene zato ze date AC vyherocom a spravite im reklamu?
-
Proč ne. Trochu zamrzelo vynechání Bioshocku (což je můj horký kandidát na hru roku podle čtenářů, možná to kvůli tomu redakce opomíjela i záměrně? *3* ), ale AC IV hraju s mírnejma pauzama přes dva měsíce a pořád mě to neomrzelo. Super sandbox se spoustou zábavné omáčky okolo *4*