-
Celkem ok seznam. Proti gustu...
(co tam chybí mě je Risk of Rain - mnohem lepší než Rogue Legacy, Brothers: A Tale of two Sons, Path of Exile, Metro... ALE tento článek není o MÉM výběru, takže proti němu nemám výhrady) -
Už jsem se bál, že hrou roku bude ta hovadina jmenem The Last of Us
-
-
Další chudák co určitě nemá ps3, takže si to nezahrál a teď tu brečí - ubohost.
-
-
wow. Já si to snad i zahraju, tu vítěznou hru. :) Jen bych prosil někoho zasvěcného: má to vůbec něco společného s debilním prvním dílem, který pro mě byl prvním a posledním v sérii, který jsem hrál?
-
-
Muzes nostym Altairuv kostym. :P
-
-
jedno z mála pozitiv první hry. :)
-
-
Právě, že vůbec. Snad jen to, že hlavní postava je assassin.
-
-
zajímavé.
-
-
Ano.
-
-
tak tos mě zklamal.
-
-
-
Pro me jako pro opravdovyho vlastence je bezkonkurencne nejlepsi hra Kingdom Come. A az vyjde, tak bude jeste lepsi. Tenhle list je dost ignorantskej...
-
-
Pro mě je nejlepší hra roku 2013 zase Uncharted 4 který ještě nevyšlo a až výjde bude ještě lepší... taky ti to zní blbě?
-
-
Jestli podle tebe je lepsi Europa Universalis IV nez Rome 2 tak pak uz opravdu nechapu :/ a jak jsem rekl kazdy je jineho nazoru ;) A rozhodne pro me BF 4 po graficky a hratelny strance mluvim predevsim o MP,vede mezi FPS strileckama ;) Ghost,jak jsem psal je to proste porad dokola linearni hra,ale je to proste CoD a ze serie cod myslim ze za posledni dobu nejlepsi ;) nemluvim o CoD 2 ta je proste na prvnim miste ! :) a btw. jak jsem rekl je toho spousta,a rozhodne bych tam radil hry i jako je treba XCOM:Enemy Within atp ;)
-
-
Zajímavé... mám nahráno přes 200 hodin Rome 2, ještě víc EU4. Hrál jsem všechyn díly EU i Total War. Srovnávat poslední díly obou franchise je srovnávat nebe a dudy.
-
Tak ty si jasný důkaz, že PR kecy okolo her a vymývání mozků funguje *3* Rome 2 je hra, která si nezaslouží nosit jméno Total War, natožpak se ani nemůže rovnat Paradox hrám (nejde to ani vzdáleně srovnávat). Grafická stránka Battlefieldu je naprosto tuctová a nezajímavá, jenom je zapráskaná X filtry, aby to vypadalo hustě a kůl, o hratelnosti ani nemluvě. Možná zkus někdy nebrat vydavatele a vývojáře tak moc vážně a zkus nějakou ne tak mainstreamovou hru a snad otevřeš oči *3*
-
-
Ok diky *3*
-
-
Není za co, kam bychom to došli, kdyby lidi bez osvěty kupovali jenom mainstreamové kraviny, že ? *4*
-
-
Vpohode ja to beru *3* a mas pravdu *3*
-
-
-
-
"je lepsi Europa Universalis IV nez Rome 2"
ano a to říkám jako fanda Total Waru -
-
Je pravda ze Rome 2 jsem hral delsi dobu....Europa Universalis IV jsem da se rict jen vyzkousel a nejak me to nechytlo od prvniho okamziku no :/ ..... Ale jestli je to teda opravdu az tak dobry,tak se vsem tady omlouvam a beru nazor z5 .... pak tedy jdu instalit Europa Universalis IV
-
-
na to musíš mít určitý rozhled
-
Podle tebou prezentovaných názorů odahaduju, že tě to stejně bavit nebude.
-
-
-
No hlavně srovnávat EU a Rome moc nejde.
-
Odvolej!!!!! *16*
-
-
Odvolá. Stačí zaměstnat inkvizitora, mít vysokou stabilitu, a pokud WezGroove není v provicii s příliš vysokým daňovým výstupem, a nejsou v platnosti nějaké protichůdně působící modifikátory a události, bude konvertován.
-
-
Moc pěkný. *1*
-
-
Neodvolam ;) je to vec nazoru jak uz nekolikrat pisu ;)
-
-
Názor je fajn, ale dávat vynikající Europu Universalis IV na úroveň té zabugované zjednodušené blbosti Rome II mě uráží. To co tam píšeš o BF 4 a o Simulátoru vykašlávání chlupů už nebudu raději ani komentovat. *13*¨
Něco k té hratelnosti BF 4. Já se dřív divil proč mám při střelbě pocit jako kdybych měl lagy i s pingem 14. Tady je vysvětlení: http://www.bf-blog.cz/skutecna-pricina-spatneho-netcodu-battlefieldu-4/
-
-
-
reakce na > stonkeeper
-
-
hra roku je jednoznacne Path of Exile
-
:DDDDDDDD Tedkom neusnu :DDDD really? :DDDDDDDD Nejhorší díl skoro :DDDDDD nejlepší hra? každoroční vývar? :DDDDD
-
U mně to vyhrál Battlefield 4, asi protože mi to náhodou funguje a mám novou sestavu která mi to dovolí jet na vysoké detaily, potom je to zábava
-
-
ano to je u her to nejdulezitejsi *1*
-
-
To neeeee *16*