-
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4gftiNSsU1qhnr1lo1_500.gif
-
Mimochodem se mi líbí rozdělení co dělá IGN - http://www.ign.com/wikis/best-of-2013. Co platforma to kategorie, takže na ps3 boduje TLOU, na x360 zase GTA V, na PC Gone Home, na Xone Black Flag, na ps4 Resogun, ... atd.
Možná ale, kdyby to tento model byl tady, dočkali bychom se následujícího:
PC: Black Flag
x360: Black Flag
ps3: Black Flag
ps4: Black Flag
Xone: Black Flag
ps Vita: není Black Flag *1* -
-
To IGN rozdělení není úplně špatnej nápad, ale já bych to viděl spíš kumulativně. Např. když bylo GTA5 na PS3 i X360 a na v kategorii na playstationu jej převálcovalo The last of us, tak logicky plyne, že je považována za lepší hru. Jinými slovy absence na nějaké platformě se na kvalitě a originalitě titulu nijak neprojevuje, od toho jsou profi recenzenti, kteří mají přístup ke všem systémům a měli by se nestranně rozhodovat...
-
Souhlasim,presne takhle by se to melo delit.. ;) a kdyz bych to mel tedy delit Ja osobne tak by to bylo presne takhle :D
PC: Black Flag
x360: GTA 5
ps3: The Last Of Us
a zbytek jsem nevidel a nehral ;)
-
-
Loni jsem si to AC4 koupil, byla to moje první zkušenost s touto sérií. A ano, hra je to nadprůměrná, ale jenom ve své nabubřelosti. Povrchnější hru jsem dlouho nehrál. Když pominu města jenom jako velkou kulisu pro tři druhy obchodů, které jsou po celém světě rozesety dosytosti (tak proč si ještě tímto nevylepšit svůj ostrov), na souši prakticky jen odposloucháváte, schováváte se v roští nebo mačkáte tři klávesy pro boj. Na soubojový systém bych se zaměřil, protože to je něco tak jednoduchého (zastaralého) a nezáživného no nic.. Mise v hlavním příběhu bych bral svým scénářem jako vedlejší, potom by to bylo slušné. Ale jako hlavní náplň u mne toto neobstojí, tudíž vedlejší kontrakty jsou více než jen dopočtu a uměle prodloužení hrací doby. Hlavní mise jsou se zbytkem hry, co se týče obtížnosti dost jednoduché, nemělo by to být minimálně vyrovnané?! Tutíž žádná výzva, no a ten konec, fakt epické.. (na to co si AC4 hraje hodně velká slabota).
Lodní bitvy nebyly ale zas až tak špatné, minimálně do té doby než jste se po sté nalodili a dokola to samé..animace atd.
Hledání truhliček a všemožného harampádí po světě, mě baví asi 20minut, tohle je snad nějaká úchylka.
Obchodování s vlastní flotilou bylo naopak zajímavé zpestření.
Sečteno a podtrženo- Kdyby herní náplň u hlavních misí byla propracovanější a scenář jakbysmet, vedlejší mise trochu na úrovni a všechno by bylo trochu celistvější a důmyslnější, byla by to hra roku podle mého.
Základ by byl, ale 1000 vývojářů z celého světa tu mozaiku složili neefektivně.
Kde jinde než tady,- méně znamená někdy více. -
Sakra, a já žádný AC nehrál, tak se tu teď nemůžu rozhořčovat a pohoršovat nad výběrem redakce.
-
-
Když mohou ostatní, můžeš i Ty!
-
-
Jó, to byla dobrá hra... Ale nejlepí za rok 2013? To rozhodně ne, tomu nevěří ani Ubisoft *1*
-
Pro mě hra roku jednoznačně Europa Universalis 4, jedna z nejlepších strategií co jsem kdy hrál (a to jsem hrál hodně strategií).
-
-
Hmm, Tvuj prispevek me zrejme prinuti si EU4 konecne pustit, s nadsenim jsem si ji poridil po precteni recenzi a pak se ji z nejakeho duvodu zacal bat.
-
-
Kdo se bojí, nesmí do lesa.
-
-
možna, ja se neprenesl pres neprehledny interface
-
-
Vymysli "přehlednější" interface, který podá stejné množnství informací. Paradox na tom dělá už 15 let, a dělá to zatraceně dobře.
-
-
-
Absolutně nesouhlasím (můj názor). AC4 jsem dohrál nedávno a musím říct, že hra roku to opravdu není. 50% misí se opakovalo pořád dokola jedno a to samé a to sledování nepřítele. To mě už tak neuvěřitelně schralo! Navíc plavba na lodi, ze které byla hra taky složena z velké části, nebyla o nic lepší. Oravdu mě nebavilo se (hlavně ze začátku) plavit 10-15 minut po moři jen pro to, abych si spustil misi kde zase musím někoho sledovat... Často se mi stávalo, že jsem měl našetřené peníze, ale upgrade pro loď jsem si nemohl koupit protože jsem neměl dost surovin, které získám drancování ostatních nebožáku trávících nudu na moři. 5x - fajn... 20x opakovat stejnou činnost dokola? NE. Příběh se mi docela líbil, kdyby to nebyl Assassins Creed... Nepřinesl nic ohledně toho "poselství" co ta hra nese. A pak ty strašné nesrovnalosti, kdy pirát uměl všechny assassinské komba hned ze startu a rovnou si jednoho podal na začátku. Nebyla to špatná hra, ale hra roku absolutně ne....
-
Slabší rok ale AC4 ? *1*
-
Redakce si zvolila své hry, čtenáři budou mít vlastní anketu - je to fér. Tak si pořád nestěžujte. Anketa by měla být důstojnou tečkou.
-
-
Bude důstojná tečka? Možná, ovšem s nedůstojným průběhem.
-
-
Neboj. V té anketě se také pozabíjíme:) A ještě větší sranda bude, když to vyhraje nějaká pěkná sraačka jako CoD atd. Většinou to totiž dopadá jako volby *1*
-
-
Pokud někdo napíše klikbota pro to, aby to vyhrálo CoD, tak to bude v diskuzi pořádná jízda *15*
-
Vyhraje to hra, pro kterou bude hlasovat nejvíc lidí. A jelikož to zcela určitě nebude Nidhogg, nebo jak se ta prudce zábavná věc pro pózéry jmenuje, budu relativně spokojen. Výsledek jsem ochoten přijmout, pokud budou hlasovat pouze registrovaní uživatelé. Jinak to dopadne jako s plusy a mínusy v diskuzích.
-
-
-
-
Mě osobně dost zamrzelo, že se nikde neobjevilo Metro 2033 a Bioshock Infinite a to nemluvím o Starcraft: Heart of the Swarm... Pro mě úžasné hry :) Ale je pravda, že AC4 mě dokázalo hodně pohltit, ale opravdu to nemá na HRU ROKu !
Ale tak subjektivní názor :) -
-
Sorry Metro: Last Light :)
-