Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale třeba Wonderful 101 by si zasloužilo alespoň honorable mention
  • Já si upřimně myslím, že je úplně jedno, jaká hra by to vyhrála, těch hejtu by neubylo :)
  • Miserius
    Akční hra je teda neskutečně retardovaná kategorie... Do toho můžete dát téměř cokoliv... Vás nebaví tohle vyhlašování tak to chcete mít rychle zasebou nebo co? Dát DMC a The Last of Us do jedny kategorie akční hra, to je teda velkej omyl
    • Mart9
      Pozor na to, pokud to dobře chápu, letos jsou ty Best hry vždy jen subjektivním názorem jednoho autora. Nikoliv celé redakce jako v předchozích letech.
      • Miserius
        To nehraje žádnou roli v tom, že vytvořit AKČNÍ HRY kategorii a naházet tam pár dobrých akčních her (definujte mi někdo akční prosimvás, protože tam by šlo zařadit 80% her co vyšlo) je vyložene odfláknutý a hrrrr hrrrr ať už vyhlásíme Hru roku a je klid
        • Mart9
          Já jen, že si psal v množném čísle...
          • Miserius
            Pochybuju že to tam funguje jako v divočině že prostě přijde Aleš do kanceláře a zařve: Hej, vytvářim si svojí kategorii, Akční hry, dám tam všechno kde se něco rychle pohybuje a zabijí, komu se to nelibí ať mi prd*l políbí. Zbytek kategorií si rozdělte vy, mě to nezajímá, svoje mam hotovo
            Pokud někomu přijde, že DMC a Bioshock Infinite je stejnej žánr tak už mu neni pomoci...
            Mimochodem co je teda pravda, je to jen za autora článku, nebo jak se píše u článku názor celé redakce?
            • Mart9
              Pusť si tuším předposlední podcast.
  • Nechápu, proč mažete Veskoslava *15* Když tu nadával všem okolo, tak nic a najednou jste tak přísní *5*
    • davidBray
      co napsal? :D
      • Vůbec nic. souhlasil s ACIV a ptal se proč nerozdeli anketu na TPS a FPS....
        • smejki
          to je jak rozdělit závody na ty s kamerou z kokpitu a bez.
          • Miserius
            Ne, to je jako udělat kategorii Válečné hry a naházet tam do toho simulátory, strategie, akční hry a kdoví co ještě...
            • Miserius
              Postřehl jsem to, ale to neznamená že nemužem oba pořád diskutovat o tom svojem... Ostatně, tak probíhá většina debat i v hospodě *1*
            • smejki
              a už sis všiml, že já celou dobu reaguju na větu "ptal se proč nerozdeli anketu na TPS a FPS", zatímco ty mluvíš o něčem jiném?
            • Miserius
              Odjakživa se hry všude po světě rozdělujou na akční střílečky a akční adventury (nebo ty jsi viděl na nějaký stránce světových rozměrů aby míchali Battlefield 4 s Assassinem 4 ? - vim že tady Battl neni, ale máš tam teda Bioshock) ... ještě jsem neviděl aby byli takle vyloženě líný a udělali vše dohromady
            • smejki
              Otázka 38: Mezi Third Person Shooter a First Person Shooter je podobný vztah jako mezi:
              a) First person racing a Third person racing
              b) strategií, akční hrou a simulátorem
              c) Panamský průplavem a podpažím
              d) frťanem Milošovky a Milešovkou

Správná odpověď je b), ano, ta logika je mi jasná.

Rozdělení ankety na TPS a FPS ničemu nepomůže. Držkovalo by se úplně stejně. A to automaticky přehlížím slovo Shooter. Ne, že by na tom nějak extra záleželo, ale větší hřích je míchání open world akce, sandboxu a lineární příběhové pifanice.
            • Miserius
              No akční film a akční hry jsou přece rozdíl... Akční hra je každý druhý, polovina současnejch RPGček je akční hra, přece někdo inteligentní nemůže dát DMC, AC4 a TLOU do jedný kategorie a říct že to je stejnej žánr... To tady potom nemá co dělat
            • Co prosim? Ten tvuj primer jsem asi nepochopil. Je to stejne jako vyhlasovat akcni film roku, nevidim rozdil.
            • Miserius
              Přijde ti že jsi na webu o filmech? Pokud jsi hráč co má rád strategie a kor z druhý světový, k čemu ti bude že vyhraje kategorii Válečné hry CoD 52? K ničemu, proto bys chtěl kategorii Nejlepsi strategie
            • A? Valecby film muze byt taky takovy nebo makovy... Nebo vubec akcnaky, to mas thrillery i komedie... Neni to zase TAK pres caru, to spis ten hate tady.
        • eStar
          Také jsem si nevšiml ničeho za co by měl být smazán. On je tu ovšem už nějakou dobu v nemilosti u všech příspěvků automaticky -40.
          • Tushan
            vždyt byl celkem sprostej.. jako vždy
        • Osobně si pamatuji jak mě nadával do trosek, do debilůů a nic :D
  • Tushan
    a není to jedno ? *7*
  • Komici, kazda jedna z tych hier je lepsia ako AC4, ktora ide cez kopirku ako COD.
    • IIBANIIOcelot
      Ne
      • ale ano
  • eStar
    Ale jo, tohle rozhodnutí se dá akceptovat. Upřímně jsem se děsil toho že to vyhraje Betafield nebo Simulátor vykašlávání chlupů. AC IV neselhalo (ovšem ani nepřekvapilo).
  • Kde je MGR:R? To je aspoň akční hra a ne jak tyhle hypoviny
  • nightborne
    Mno, pokud bych z logiky veci vyvozoval, ze se v akcnich hrach jako hlavni hodnotici aspekt bere prave ona akce, musel bych s vysledkem zdvorile nesouhlasit.

AC4 me osobne bavila, je epicka, atmosfericka, ale samotne akcni jadro nikterak vyjimecne neni. Bioshock byl dechberouci, ale to prosim vsude jinde, nez prave v akcnich scenach, jenz byly ponekud plytke a spise zdrzovaly od toho, proc to clovek hral, tedy od posunu v pribehu.

Hodnotime z pohledu ryzi akcnosti, dynamiky boje, adrenalinoveho predavkovani a blazeneho hykani z mely na monitoru? Devil May Cry ;)
    • Mart9
      Podle posledního odstavce jednoznačně Tomb Raider.
    • Myslím, že slovem "epickým" by se mělo šetřit, a spojení tohoto slova s ACIV- poněkud vtipné...
      • nightborne
        Kazdemu co jeho jest, samozrejme, a nikdo, zaplatpanbu, nemame navlas stejny vkus - tobe prisly posledni creedy neepicke, me se z namornich bitev v bouri tajil dech =).
        • Já ti neberu názor na ACIV, ale slovo epický k tomu opravdu nesedí. Sry
          • Ono je problém že dneska se slovo epický užívá v jiném významu než má
            • Muzu narazet na jeho spad, vypravnost, napriklad, i to jsou charakteristiky eposu, tudiz, epicky. A utoky si prosim nech, celkem tak znevazujes svou pointu ;).
            • Ježíš to snad nemyslíš vážně nazývat ACIV eposem. Ta hra v podstatě nemá příběh *1* Bože ta dnešní jednoduchá mládež...
            • Epicky znamena vypravny, dejovy, majici charakteristiky eposu. A je naprosto v poradku jej pouzit, pokud nekdo zminene atributy u popisovaneho dila vidi.
            • To slovo by se melo použít jednou za rok a ne při každé volovině.
  • Mart9
    Tak kde si nechal ten Tomb Raider Aleši? *16*
    • eStar
      Doufám že někde ve sklepě mimo dohled. Nový Tomb Raider nebyl až tak špatnou hrou jen to byl špatný Tomb Raider a mě to jako hráče starých dílů (včetně jedničky) opravdu dost zklamalo.
      • Mart9
        Já jsem předchozí Tomb Raidery nehrál a ani hrát nechci. Hru chci hrát, odreagovat se u ní a ne hodinu bloumat nad nějakou hádankou, to můžu luštit křížovky. Nový Tomb Raider dokonale splnil mé představy, měl všechno.
        • eStar
          Ano tak tohle mnohé vysvětluje.

Edit: Takže je to přesně jak jsem psal. Nebyla to špatná hra, jen špatný Tomb Raider.
          • Mart9
            Tomb Raider to byl vynikající. Podle mého názoru byly všechny předchozí Tomb Raidery špatné, ale nebyly to špatné hry.
            • Mart9
              Podle Jazze je ti 173 let Kájo, moc bych se nesmál *2*
            • Prosím už ne... *1* *1*
            • Mart9
              Právě si ukázal nepříliš vysokou inteligenci. Devítku jsem měl v nicku už když jsem se před více než rokem registroval. A jsem pracující člověk, takže dost na to, abych věděl, co PRO MĚ je a není špatná hra.
            • Jazz
              9 let, má to v nicku.
            • věk?
            • JohnyTheZik
              previous level argumenty :D
            • Mart9
              Nehrál jsem je právě proto, že jsou špatné.
            • davidBray
              jak to můžeš napsat, když jsi sám napsal, že jsi je nehrál ...
      • davidBray
        tohle jsi napsal úplně trefně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit