-
Obejít IP není prakticky žádný problém. Ale pokud si redakce myslí, že mám mít trest, budu ho akceptovat. Ale to, že jste mě nasrrali, na tom nic nezmění. Letos na to prostě kašlete a jde to vidět. Buďto to dělejte pořádně nebo raději na to kašlete a zlepšete ostatní věci viz bleskovky, co stále píše slepý papoušek. Přeji aspoň lepší výběr v tom zbytku kategorií a aspoň si dejte trochu záležet.
-
-
nezajímá mě, jak (jestli) sprostě a urážlivě reaguješ a jak tě banujou, na soap opery v diskuzích moc nejsem a myslím, že vyjádřit názor jde i slušně. ale co jsem od tebe četl, tak s tím víceméně souhlasím. hlavně s tímto. pokud tyto diskuze redakce projíždí, tak doufám, že si z toho něco vezme, protože letošek se jim brutálně nepovedl (zatím). a třeba myslím, že minulý rok to bylo mnohem lepší, a proto jsem se na to letos docela těšil. škoda..
-
Dokud budou lidi kupovat Level, nic se nezmění..
-
To, že je to nebaví mě přijde jako jediný možný vysvětlení proč to takle vše odfláknuli... Za rok budou kategorie Nejlepší 2D a 3D hra (přičemž v 3D kategorii bude pár 2D her protože... protože bagr) a pak rovnou hra roku kterou vyhraje uplně jiná hra která ani předtím nebyla nominována, protože prostě článek o hře roku psal někdo jinej...
-
-
A to by mě třeba přišla tvorba takovýhodle obsahu (a to nijak náročnýho: jednoduchej bodovací a nominační systém a těch 5 tis. znaků nebo kolik... - oproti nějakýmu tématickýmu článku skoro žádná práce) přišla jako příjemný vytržení z dělání novinek nebo psaní mnohem delších článku o jedný hře (dojmy, recenze). Ale asi to je jen tím, že s podobnou prací nemám zkušenosti *4*
-
To je tak, keď sú čitatelia starší ako redaktori...
-
-
-
Jdu blejt...
-
Vysvětlete mí prosím někdo z redakce jednu věc... V článku píšete že Vítězem se stává podle redakce nejlepší akční hra na světě: Gone Home.... A Bohoněk pak píše na twitteru že to je fail protoze to vybíral Smutný takže to nebude GTA... Takže je to tady nějaká zpovědnička pana Smutného nebo je to názor celé redakce?
-
-
Ve FC tuším říkali, že to je podle daného autora.
-
-
Tak proč to maj dole napsaný že to je za celou redakci? Pokud to je za jednoho člověka tak to tady jaksi nemá být, ale má si to psát na svuj blog, ne?
V
V
V Já tě nemínuskuju! *2* -
-
Jeden za všechny, všichni za jednoho (redakce)
-
-
-
Za tohle by Veskoslav dostal banán a ani by se nestačil nadechnout *15*
-
-
No, možná jsem mohl ubrat ale dotaz je to regulérní... Recenze jsou názor jednoho člověka, ale výber her roku za celou redakci (?!?! už jen to) ne
-
to je dobře
-
-
-
Tuhle kategorii jsem fakt nepobral a TG u mě tímto dost kleslo..
-
-
Ale není to horší než Online hry 2013. Tam to bylo i na mě moc. *7*
-
-
To je fakt, je mi trochu líto, že to nedostal Bioshock, ale aspoň nešlápli úplně mimo.
Ta online hra 2013 mě taky sejmula.
-
-
-
Co člověk to názor, faktem je, že AC4: Black flag byl skvost, který spojil všechno dobré z AC serie, vytvořil piratský svět jaký nikdy ve hrách nebyl viděn, a to zabalil do neuvěřitelně sofistikovaného technologického sandboxového kabátu. Já jsem se u téhle hry neskonale bavil a stále bavím. S chutí si zahrajte všechny jmenované.
-
předchozí kategorie byl hrozný výběr, teď je zas příliš široký. já nevím, to jste si na tom fakt nemohli dát více záležet? ta odfláknutost z toho jen číší. vždyt přece stačilo rozlišit aspon FPS a 3rd person akci, když už nic jiného. dávat dohromady the last of us s dmc a shadow warrior je prostě mimo. každá hra je úplně odlišná. za sebe nevím... v této kategorii jde vidět jeden recyklát za druhým. samé rebooty a pokračování. TLU je výjimkou, ale ten mě zase vůbec nebavil. když už, tak za sebe bych dal asi tomb raider jako 3rd person a shadow warrior jako fps. oba rebooty, které se ke své značce postavili svěžím novým způsobem a vytvořili velmi chytlavé záležitosti.
-
Vypadá to, že jedete v nominacích a výhrách podle stejnýho mustru jako akademie u Oscarů.
-
To jako fakt myslite vazne? Vyhral Automatic Copypaste: Black Fag ?!?
-
Doufám, že to tady nedopadne jako na českým EG, kde se maže úplně vše. Veskoslav je Veskoslav, nesouhlasím s ním v žádným bodě, ale proč ho mažete? Nechápu...
-
-
Je to offtopic mimo téma článku, ale je fakt, že na Eurogameru mě zabanovali jen za to, že jsem se podivil nad mega vychvalovacím článkem od M. Zavřela k Bioshocku vyráběného pod 2K games, když je sám součástí té firmy. Tam to mají ještě sofistikovaně udělané, že když se přihlásíte, tak své příspěvky vidíte, ale jinak je nikdo jiný nevidí. Od té doby na eurogamer kašlu a mám ho na blacklistu na routeru. :)
-
-
Kdysi jsem tam napsal názor na Skyrim a bylo vymalováno *2*
-
-
Napsat názor jde i neslušně, že jo? :) Přitom třeba eurogamer anglický je fajn.
-
-
-
Vulgarity mazou casto...
-
-
Dobře vím, co tady mažou a vulgarity to nejsou. Maže se hlavně vtípky na Gone Home apod. Za to jsem dostal ban několikrát... Maže se prostě to, co pošramoti ego místní redakci.
-
-
nic proti tobě, ale zrovna tobě bych zabanánoval všechny IP adresy v okolí 10km abyses sem už nemohl přihlásit :D
-
-
Dyť mám *3*
-
-
Doufám že jo, ať je sranda. *1*
-
Tak co Rhulade, vidíš to na Gone Homo? *14*
-
Na této ip musím sekat latinu, chci se dožit vyhlášení indie hry roku
-
Ať žijí venezuelské proxy servery.
-
chce to teda větší rádius :D
-
-
-
-
-
-
V konkurenci GTA V, The Last of US a Bioshock: Infinite vyhraje AC IV? Opravdu nedokážu pochopit...
-
-
Bioshock infinite je pro mě nudná hra. GTA V, které není na PC jsem nehrál a The last of Us mě z gameplayů vůbec nenadchlo. Ať už je nový Fallout, ten všem těm rádoby hrám roku natrhne prd*l.
-
Tak zrovna Bioshock infinite bych nebral jako nějakou konkurenci.
-
-
i když mi u posledního bioshocku až tolik nesedly herní mechanismy, tak pořád měla naprosto fantastický příběh a výbornou atmosféru
-
-
No...z počátku jsem byl nadšenej, hra mě ovšem bavila jenom než jsem našel tu holku, akční složka absolutně nudná a nezajímavá. Ten příběh taky stál za zlámanou grešli, proč jen ty trhliny do paralelních vesmírů nevyužili víc.
-
-
-