-
Už si uvědomte, že Games není seriózní žurnalistika. Je to prachsprostý bulvár a jejich články maj kvalitu článků o Ivetce Bartošové. Na stránce je víc reklam než na TN a nebo na Blesku, na novinkách - tzn pramálo je zajímá obsah, ale počet clicknutí --> biznis.
A přesně tam míří každým článkem, normální hráč AC4 ani nedohrál, a když ano, tak ze zvědavosti nebo "nutnosti". Dohrál to akorát tak mainstream hráč, který bude hltat každou přehypovanou blbost, kterou po týdnu vyhodí a smaže. -
-
Nevím co bych si uvědomoval pod vlivem člověka, co ani neví, jak se píše slovo byznys a má dost pochybné argumenty. Normální hráč = mainstream hráč, pokud se nepletu (protože pro mě normální v tomhle kontextu znamená obvyklý, typický). Pokud pojmem normální hráč myslíš "inteligentní hráč," tak také musíš vědět, že každý hráč je ovlivněn určitým vkusem. Znám docela dost chytrých lidí kteří hrajou AC a baví je...proč ne? Reklam si na games.cz nevšímám a protože mi nelezou před nos, nemám s nimi problém. Jsem tady kvůli hrám a reklamy mě od čtení článků opravdu neruší, pokud tebe ano, možná máš nějakou poruchu soustředění nebo něco podobného. I novináři na games.cz se musí něčím živit a tak reklamy nalevo, napravo, nad a pod článkem jsou celkem nutné. Stejně tak jako jsou nutné všude jinde. Některým lidem vydělávají na živobytí.
-
Nabízí se otázka...pokud Games tak sžíravě nenávidíš, proč sem vůbec chodíš? Zajisté, pokud je to tak zlé jak tvrdíš, každý určitě prohlédne i bez tvé osvěty...
-
-
WTF:D akoze ac4 mi sadlo za tie namorne bitky ktorych som sa nevedel nabazit ale vpodstate to bolo dokola to iste ziadny zazrak:D take LOU bolo urcite lepsie po pribehovej/hernej stranke alebo GTA..
-
-
Taky mi AC sedlo, ale bugy, nemotorné ovládání combatu na lodi, pořád ten samý obsah dokola, berserk šipkou zabití všech na jednu ránu bez combatu atd... To z té hry udělalo trapnou nudu. Jediné co je ní hezké je grafika + ten nápad a provedení námořních bitev, hudba atd. Ale jinak nic, hra je blbě postavená prostě. A oproti GTA a nebo Last of Us, bez šance.
-
-
Chápu že Tiscalli mělo dohodnutou s Ubisoftem reklamu (měli jste tu jeden čas snad všude kde se dalo), ale v konkurenci GTA5 nebo TLoU nebo MGR:R se Vám v redakci tahle kategorie podle mne hrubě nepovedla.
-
Vtip bude, že nejlepší hra roku bude (nebo by mělo být) také AC4... pro mě je teda jasná volba GTA V...
Nebo že by přišel zvrat a nejlepší hrou roku bude GTA V i přesto, že v této kategorii vyhrál AC?? *1* -
-
Podle toho, kdo z redakce bude nejlepší hru vyhlašovat. Mně se tedy příliš nelíbí, že letošní Best of články nejsou názorem redakce, ale vždy jen jednoho člověka.
-
-
Moc to žerete, člověk si stejně vybere sám co ho baví a ostatní je mu putna. Zajímavé tyhle články "BEST OF" jsou proto, že dávají náhled na vývoj herní scény. A starší člověk jako já skutečně zapláče, pokud si vezmu do ruky časopis z roku 1999/2000 a kouknu jaké "BEST OF" hry byly nominovány tehdy.
Z nominovaných jsem nehrál ani jednu a když se kouknu na ty závody, tak mě skutečně láká jen Asseto Corsa.
P.S.: každou recenci obhajujete že má autor právo být subjektivní, tak teď je to nějaký rozdíl? (hádám že akční hry hodnotí člověk co hraje jen akční hry, závodní hry ten co hraje závodní atd...) -
Ale zase spousta to lidí to nepobírá. A tak je tu velká návštěvnost, páč každý chce vyřvat ten svůj správný názoro na to, co že je ta nej hra, téměř exaktní pravdu, což je vždy, ale opravdu vždy bžunda. Jako kdyby šlo nějak kvantifikovat to, že jedno dílo je lepší než druhé. Jde spíš o názor ne? A pokud má někdo pocit, že AC4 je akční hra a ještě k tomu pro NĚJ nejlepší z TĚCH CO HRÁL, tak proti tomu žádná.
Já nehrál ani jedinou hru co se v těch nominacích objevují, ale tak nějak mne zajímá co se urodilo, co se zmiňuje, očerňuje, vynáší do nebes a pak zase zadupává pod zem. Aspoň vím co si za pár let vyzkouším.
A protože nemám čas se prohrábávat weby a hledat brilant v hnoji, tak jsem rád za tyhle syntézy syntéz od redakce, ale hlavně taky od diskutujích.
-
-
-
Vyhlasuji novou kategorii.
Nejvetsi vtip roku !
Nominovali se Games Tiscali se svoji kategorii "Best of 2013: Nejlepší akční hra (kterou vyhrala takova tupa upatlanina jako je AC4)"
A stavaji se i vitezem, protoze nemaji konkurenci...
Potlesk prosim. *11* -
-
+1 *15*
-
já osobně bych hlasoval teda pro glosy EG, ale budiž
-
Je tento rok opravdu chudý, nebo je AC4 prostě skvělá hra! Na tuto otázku si odpověď musí najít každý. Pro mě rozhodně GTA V a The Last of Us. AC4 mám, ale nehrál jsem ho ani hodinu. Nýbrž mi hra jede i na low settings a s vypnutým V-sync na fatálních 30 fps. Ovladače mám nejnovější, počítač výkonný, prolezlé nastavení v ovladačích, nejnovější patch a furt jen 30 fps. Ještě, že jsem si pirátský AC upirátil. Paradoxně jsem si ho stáhl, proto abych si udělal radost na Vánoce. Našel jsem hromady podobných případů na internetu. Na hru s*ru! Vrásky si z ní dělat nebudu a podle mého se více pobavím u mé oblíbené jedničky. Pro mě AC skončilo u trojky. Dosazování do lokací, které dobře známe z Hollywoodských škvárů je neoriginální směr. Chápu, že to může být pro někoho velmi dobrá hra, ale já snad zůstanu od tohoto čtvrtého dílu dál. Za mě The Last of Us.
-
-
Snad jedinny pripad kdy se da souhlasit... tedy skoro.
-
boze boze to je bordel tato kategoria...na jednu stranu som fajn ze sa aj DMC spomenulo ale postavit ho vedla lasto of us,BI,GTA 5 ? wtf?? :D fajn ten vyber AC4 je subjektivny nekritizujem ale takto miesat hrusky s jablkami *7* som ochotny redakcii zdarma poskytnut rady ako spravne delit hry do kategorii :D
-
Vážení, já mám pocit, že jste si pod stromeček přáli blbost a mnohým se tohle přání splnilo, někteří dostali dokonce omylem více blbosti, jinak si to neumím vysvětlit. Hodnotit práci redakce za rok 2014 ve chvíli, kdy je 18. ledna mi příjde slabomyslné.
Že se vám nelíbí výběr nej, to už je holt normální - každý má jiný vkus. Můžete si ostatně na forum napsat svůj žebříček s důvody, proč jste hodnotili tak a tak.
Že neznáte dělení herních žánrů a polemizujete nad pojmem "akční", to už mě snad ani nepřekvapuje a okomentuju to takhle: *7* *7* *7* -
-
Tak jsem se nechal inspirovat.Tady je můj žebříček... https://www.google.cz/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=3kW9VXWtSFxf4M&tbnid=eoKklE0TcBjiHM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.dreamstime.com%2Fstock-photo-ladder-hand-drawn-cartoon-sketch-illustration-image32995180&ei=GNXZUsncA6ev0QW8kIHQDg&bvm=bv.59568121,d.ZGU&psig=AFQjCNEbGZ38G0wJuxJ-UtFEaAKUz4NM8w&ust=1390093914010141
-
-
V takove konkurenci date cenu AC4?
Jako vazne? Kde jste v redakci dali rozum a oci? Pokud jde o svetova media, tak nejvice oceneni dostava The Last of Us uz jich ma pres 200, druhe je GTA V pres 150 a treti Bioshock: Infinite, ten je na necelejch 50.
Ja osobne se s timto poradim take plne ztotoznuji, AC4 ani omylem. -
-
gta a tlou jsem nehral, ale bioshock krome pekny stylizace a lanovek moc zabavy neprines...
toliko k temto "ocenenim" (ja bych tomu rikal spis posthype) svetovymi medii -
-
Dve ze tri jsi nehral, ale vis ze jde o posthype, ty budes taky odbornik, ktery hry hodnoti z youtube.
-
-
-
Letos se clovek opravdu bavi nejen vyberem, ale i diskusi :D...
-
-
Vždyť právě díky té diskusi mají tyhle články takovou návštěvnost. Přiznejme si to.
-