Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Mount & Blade: Warband?
  • muj osobni rebricek akcni hra 2014:
    1. witcher 3
    2. dark souls
    3. diablo
    4. world of warcraft pandaria
    5. mas efect 2
    6. takova hra ze stredoveku co ma porad slevy na steamu nemuzu si vzpomenout *3*
  • michaliuz18
    keby tam nebol last of us , tak ani jedna hra ... last of us je ale klenot ktory sa len tak nevidi a take hry si treba vazit viac nez nejaky bioshock ktory ma skor viac minusov jak plusov
  • Pro me je nejlepsi akcni hrou minuleho roku GRID 2, protoze kdyz do vas souper pri zavodu narazi, tak jde preci o akci, ne? Proto to u me vyhrava zrovna tato akcni hra. *7*
  • nekromant33
    A to by mě třeba přišla tvorba takovýhodle obsahu (a to nijak náročnýho: jednoduchej bodovací a nominační systém a těch 5 tis. znaků nebo kolik... - oproti nějakýmu tématickýmu článku skoro žádná práce) přišla jako příjemný vytržení z dělání novinek nebo psaní mnohem delších článku o jedný hře (dojmy, recenze). Ale asi to je jen tím, že s podobnou prací nemám zkušenosti *4*
  • To je tak, keď sú čitatelia starší ako redaktori...
  • Napsat názor jde i neslušně, že jo? :) Přitom třeba eurogamer anglický je fajn.
  • Je tam toho. Tak si sem hodte vlastný rebríček.
  • Miserius
    To, že je to nebaví mě přijde jako jediný možný vysvětlení proč to takle vše odfláknuli... Za rok budou kategorie Nejlepší 2D a 3D hra (přičemž v 3D kategorii bude pár 2D her protože... protože bagr) a pak rovnou hra roku kterou vyhraje uplně jiná hra která ani předtím nebyla nominována, protože prostě článek o hře roku psal někdo jinej...
  • Veskoslav
    Obejít IP není prakticky žádný problém. Ale pokud si redakce myslí, že mám mít trest, budu ho akceptovat. Ale to, že jste mě nasrrali, na tom nic nezmění. Letos na to prostě kašlete a jde to vidět. Buďto to dělejte pořádně nebo raději na to kašlete a zlepšete ostatní věci viz bleskovky, co stále píše slepý papoušek. Přeji aspoň lepší výběr v tom zbytku kategorií a aspoň si dejte trochu záležet.
  • Mart9
    Nehrál jsem je právě proto, že jsou špatné.
  • Mart9
    Jeden za všechny, všichni za jednoho (redakce)
  • Miserius
    No, možná jsem mohl ubrat ale dotaz je to regulérní... Recenze jsou názor jednoho člověka, ale výber her roku za celou redakci (?!?! už jen to) ne
  • Mart9
    to je dobře
  • Miserius
    Tak proč to maj dole napsaný že to je za celou redakci? Pokud to je za jednoho člověka tak to tady jaksi nemá být, ale má si to psát na svuj blog, ne?

V
    V
    V Já tě nemínuskuju! *2*
  • Keyz
    Ve FC tuším říkali, že to je podle daného autora.
  • davidBray
    jak to můžeš napsat, když jsi sám napsal, že jsi je nehrál ...
  • God-of-War
    Jdu blejt...
  • Malleth
    Za tohle by Veskoslav dostal banán a ani by se nestačil nadechnout *15*
  • Ježíš to snad nemyslíš vážně nazývat ACIV eposem. Ta hra v podstatě nemá příběh *1* Bože ta dnešní jednoduchá mládež...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit