Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Tomb Raider to byl vynikající. Podle mého názoru byly všechny předchozí Tomb Raidery špatné, ale nebyly to špatné hry.
  • eStar
    Ale není to horší než Online hry 2013. Tam to bylo i na mě moc. *7*
  • Miserius
    Postřehl jsem to, ale to neznamená že nemužem oba pořád diskutovat o tom svojem... Ostatně, tak probíhá většina debat i v hospodě *1*
  • eStar
    Ano tak tohle mnohé vysvětluje.

Edit: Takže je to přesně jak jsem psal. Nebyla to špatná hra, jen špatný Tomb Raider.
  • Miserius
    Vysvětlete mí prosím někdo z redakce jednu věc... V článku píšete že Vítězem se stává podle redakce nejlepší akční hra na světě: Gone Home.... A Bohoněk pak píše na twitteru že to je fail protoze to vybíral Smutný takže to nebude GTA... Takže je to tady nějaká zpovědnička pana Smutného nebo je to názor celé redakce?
  • Rhulad
    Doufám že jo, ať je sranda. *1*
  • frag.ment
    Tuhle kategorii jsem fakt nepobral a TG u mě tímto dost kleslo..
  • Co člověk to názor, faktem je, že AC4: Black flag byl skvost, který spojil všechno dobré z AC serie, vytvořil piratský svět jaký nikdy ve hrách nebyl viděn, a to zabalil do neuvěřitelně sofistikovaného technologického sandboxového kabátu. Já jsem se u téhle hry neskonale bavil a stále bavím. S chutí si zahrajte všechny jmenované.
  • Mart9
    Pusť si tuším předposlední podcast.
  • předchozí kategorie byl hrozný výběr, teď je zas příliš široký. já nevím, to jste si na tom fakt nemohli dát více záležet? ta odfláknutost z toho jen číší. vždyt přece stačilo rozlišit aspon FPS a 3rd person akci, když už nic jiného. dávat dohromady the last of us s dmc a shadow warrior je prostě mimo. každá hra je úplně odlišná. za sebe nevím... v této kategorii jde vidět jeden recyklát za druhým. samé rebooty a pokračování. TLU je výjimkou, ale ten mě zase vůbec nebavil. když už, tak za sebe bych dal asi tomb raider jako 3rd person a shadow warrior jako fps. oba rebooty, které se ke své značce postavili svěžím novým způsobem a vytvořili velmi chytlavé záležitosti.
  • Kozy
    Tak co Rhulade, vidíš to na Gone Homo? *14*
  • Rhulad
    Kdysi jsem tam napsal názor na Skyrim a bylo vymalováno *2*
  • Mart9
    Já jsem předchozí Tomb Raidery nehrál a ani hrát nechci. Hru chci hrát, odreagovat se u ní a ne hodinu bloumat nad nějakou hádankou, to můžu luštit křížovky. Nový Tomb Raider dokonale splnil mé představy, měl všechno.
  • nekromant33
    Vypadá to, že jedete v nominacích a výhrách podle stejnýho mustru jako akademie u Oscarů.
  • Kozy
    No...z počátku jsem byl nadšenej, hra mě ovšem bavila jenom než jsem našel tu holku, akční složka absolutně nudná a nezajímavá. Ten příběh taky stál za zlámanou grešli, proč jen ty trhliny do paralelních vesmírů nevyužili víc.
  • smejki
    a už sis všiml, že já celou dobu reaguju na větu "ptal se proč nerozdeli anketu na TPS a FPS", zatímco ty mluvíš o něčem jiném?
  • Je to offtopic mimo téma článku, ale je fakt, že na Eurogameru mě zabanovali jen za to, že jsem se podivil nad mega vychvalovacím článkem od M. Zavřela k Bioshocku vyráběného pod 2K games, když je sám součástí té firmy. Tam to mají ještě sofistikovaně udělané, že když se přihlásíte, tak své příspěvky vidíte, ale jinak je nikdo jiný nevidí. Od té doby na eurogamer kašlu a mám ho na blacklistu na routeru. :)
  • Rhulad
    Na této ip musím sekat latinu, chci se dožit vyhlášení indie hry roku
  • Spades
    To jako fakt myslite vazne? Vyhral Automatic Copypaste: Black Fag ?!?
  • IIBANIIOcelot
    Ne fakt ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit