-
Odjakživa se hry všude po světě rozdělujou na akční střílečky a akční adventury (nebo ty jsi viděl na nějaký stránce světových rozměrů aby míchali Battlefield 4 s Assassinem 4 ? - vim že tady Battl neni, ale máš tam teda Bioshock) ... ještě jsem neviděl aby byli takle vyloženě líný a udělali vše dohromady
-
i když mi u posledního bioshocku až tolik nesedly herní mechanismy, tak pořád měla naprosto fantastický příběh a výbornou atmosféru
-
Pochybuju že to tam funguje jako v divočině že prostě přijde Aleš do kanceláře a zařve: Hej, vytvářim si svojí kategorii, Akční hry, dám tam všechno kde se něco rychle pohybuje a zabijí, komu se to nelibí ať mi prd*l políbí. Zbytek kategorií si rozdělte vy, mě to nezajímá, svoje mam hotovo
Pokud někomu přijde, že DMC a Bioshock Infinite je stejnej žánr tak už mu neni pomoci...
Mimochodem co je teda pravda, je to jen za autora článku, nebo jak se píše u článku názor celé redakce? -
Podle posledního odstavce jednoznačně Tomb Raider.
-
Ať žijí venezuelské proxy servery.
-
Otázka 38: Mezi Third Person Shooter a First Person Shooter je podobný vztah jako mezi:
a) First person racing a Third person racing
b) strategií, akční hrou a simulátorem
c) Panamský průplavem a podpažím
d) frťanem Milošovky a Milešovkou
Správná odpověď je b), ano, ta logika je mi jasná.
Rozdělení ankety na TPS a FPS ničemu nepomůže. Držkovalo by se úplně stejně. A to automaticky přehlížím slovo Shooter. Ne, že by na tom nějak extra záleželo, ale větší hřích je míchání open world akce, sandboxu a lineární příběhové pifanice. -
No akční film a akční hry jsou přece rozdíl... Akční hra je každý druhý, polovina současnejch RPGček je akční hra, přece někdo inteligentní nemůže dát DMC, AC4 a TLOU do jedný kategorie a říct že to je stejnej žánr... To tady potom nemá co dělat
-
Já jen, že si psal v množném čísle...
-
chce to teda větší rádius :D
-
Dyť mám *3*
-
nic proti tobě, ale zrovna tobě bych zabanánoval všechny IP adresy v okolí 10km abyses sem už nemohl přihlásit :D
-
Tak zrovna Bioshock infinite bych nebral jako nějakou konkurenci.
-
Dobře vím, co tady mažou a vulgarity to nejsou. Maže se hlavně vtípky na Gone Home apod. Za to jsem dostal ban několikrát... Maže se prostě to, co pošramoti ego místní redakci.
-
Co prosim? Ten tvuj primer jsem asi nepochopil. Je to stejne jako vyhlasovat akcni film roku, nevidim rozdil.
-
Vulgarity mazou casto...
-
Epicky znamena vypravny, dejovy, majici charakteristiky eposu. A je naprosto v poradku jej pouzit, pokud nekdo zminene atributy u popisovaneho dila vidi.
-
Přijde ti že jsi na webu o filmech? Pokud jsi hráč co má rád strategie a kor z druhý světový, k čemu ti bude že vyhraje kategorii Válečné hry CoD 52? K ničemu, proto bys chtěl kategorii Nejlepsi strategie
-
Doufám, že to tady nedopadne jako na českým EG, kde se maže úplně vše. Veskoslav je Veskoslav, nesouhlasím s ním v žádným bodě, ale proč ho mažete? Nechápu...
-
A? Valecby film muze byt taky takovy nebo makovy... Nebo vubec akcnaky, to mas thrillery i komedie... Neni to zase TAK pres caru, to spis ten hate tady.
-
tohle jsi napsal úplně trefně