Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Pokud nevyhraje v svojí kategorii, nemůže pak vyhrát celkově...
  • V konkurenci GTA V, The Last of US a Bioshock: Infinite vyhraje AC IV? Opravdu nedokážu pochopit...
  • Miserius
    Ne, to je jako udělat kategorii Válečné hry a naházet tam do toho simulátory, strategie, akční hry a kdoví co ještě...
  • Tushan
    vždyt byl celkem sprostej.. jako vždy
  • Miserius
    To nehraje žádnou roli v tom, že vytvořit AKČNÍ HRY kategorii a naházet tam pár dobrých akčních her (definujte mi někdo akční prosimvás, protože tam by šlo zařadit 80% her co vyšlo) je vyložene odfláknutý a hrrrr hrrrr ať už vyhlásíme Hru roku a je klid
  • Mart9
    Pozor na to, pokud to dobře chápu, letos jsou ty Best hry vždy jen subjektivním názorem jednoho autora. Nikoliv celé redakce jako v předchozích letech.
  • smejki
    to je jak rozdělit závody na ty s kamerou z kokpitu a bez.
  • eStar
    Také jsem si nevšiml ničeho za co by měl být smazán. On je tu ovšem už nějakou dobu v nemilosti u všech příspěvků automaticky -40.
  • Osobně si pamatuji jak mě nadával do trosek, do debilůů a nic :D
  • To slovo by se melo použít jednou za rok a ne při každé volovině.
  • ale třeba Wonderful 101 by si zasloužilo alespoň honorable mention
  • Vůbec nic. souhlasil s ACIV a ptal se proč nerozdeli anketu na TPS a FPS....
  • ale ano
  • Ono je problém že dneska se slovo epický užívá v jiném významu než má
  • davidBray
    co napsal? :D
  • Já si upřimně myslím, že je úplně jedno, jaká hra by to vyhrála, těch hejtu by neubylo :)
  • Miserius
    Akční hra je teda neskutečně retardovaná kategorie... Do toho můžete dát téměř cokoliv... Vás nebaví tohle vyhlašování tak to chcete mít rychle zasebou nebo co? Dát DMC a The Last of Us do jedny kategorie akční hra, to je teda velkej omyl
  • Nechápu, proč mažete Veskoslava *15* Když tu nadával všem okolo, tak nic a najednou jste tak přísní *5*
  • IIBANIIOcelot
    Ne
  • Tushan
    a není to jedno ? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit