Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jsem se taky divil, ba jsem byl primo prekvapeny. *8* Uz delsi dobu jsem se te chtel zeptat he/he proc nejsi take soucasti nasi velke komunity ? Pokud nechces takto chapu, kdybych byl tebou asi bych to taky zvazoval.
  • No, těch mínusek nebylo "pár" *1*
  • Véčko, vždyť ty ani nevíš, co už píšeš. To chce prostě vychladnout, příteli. Moc to tady žereš.
  • Inquisitor
    Ale má pravdu ten chlapec.
  • Jak říkám. Jenom jsi to potvrdil. Nic víc.

P.S: To, že umíš ťukat do kalkulačky neznamená, že nejsi idiot, jak jsi potvrdil.
  • Povyšuju se nad debily, vypatlance, gumy, všeználky, názorový pseudopaňáce. Několik lidi tady přesto mám v hluboké úctě. Magoři, nevyzrálí nervózní jedinci a Veskoslav opakující svoje krátkozobákové žvásty na všechny mezi ně rozhodně nepatří. Preferuju kalkulačky a rozum. Znalosti obrovské a využívající. Jsem spokojen, baví mě sledovat, když lidi neví a nevědomě prezentují svou tupost. Games je prostě špica.
  • kennyB
    Já myslel, že se tu hodnotí názory, ne uživatelé. Asi to celou dobu dělám špatně *7*
  • Z Džeka se stává místní oblíbenec, opravdu upřímě ti to přeju! Intelekt tam určitě bude a vrozený nadhled na svět také. Narozdíl od kolegy nademnou si myslím, že ty přirozenou kuráž máš, kterou nikdy neztratíš. Úplně samostatný článek je možný. GL
  • Čtenáři? Takže vlastně Tobě je jedno, že LoL je ve hrách za rok 2013, že v sekci akční tam dali pruřez žánry? Aha. Tak to pak jo. Nezvládají to čtenáři, nikoliv redakce. Fajn vědět.
  • He/he

Druh: Podřadný trol
    Kamarádi: Zabanový GGG
    Znalosti: Nulové
    Oblíbená činnost: Dělá chytrého a snaží se ostatní naštvat urážkami jako guma, vypatlanec a spol. Považuje pc scénu za odpad. Vždy se povyšuje nad ostatní a považuje pouze to svoje za správné.
    Obrana: Ignorovat nebo ho upálit ve jménu Císaře na hranici. Druhá možnost s 25% šancí na úspěch.
  • Podle te hysterie tady to dost nezvladaji hlavne nekteri ctenari *7*
  • Jak Gumám stoupá tlak, hehe...
  • Nejsou to disjunktní pojmy.
  • Meles lejna jako obvykle
  • Lepsi grafika je lepsi, obviously. A exkluzivita je umela, aby se vubec ten lowend prodaval. Kdyz bych volil stejnou hru s horsi a lepsi grafikou, co si asi vyberu... Nehlede na cenu. *3*
  • Jack1947
    Sandbox byl Far cry a nadnesene mozna (Crysis) . http://www.giantbomb.com/forums/general-discussion-30/whats-the-difference-between-open-world-and-sandbo-421692/

http://www.wickedloot.com/forums/index.php?p=/discussion/1376/sandbox-vs-open-world/p1

mimochodem to neni tak uplne jasne, takze i ja jsem si doplnil znalosti.
  • Jack1947
    No vidis, nekdo se holt zapise do kroniky svym krvavym /cernym pismem ale chapu kdyz me nemaj "vsichni" radi ty prece nebudes trhat partu. Koneckoncu anonym vzdycky bude branit svou "identitu" atp... cim tedy otravuji ? Vychazis z minusu nebo z meho psaneho projevu. Nejak nechapu.
  • tak open world je ze mas jeden otvoreny svet, ktory nieje rozdeleny na levely alebo jednotlive mapy a mozes po nom chodit ako chces ( napriklad Skyrim, GTA atd). Sandbox je, ze si v ramci pravidiel danej hry mozes robit co chces, nemas nejak nalinkovane questy, pribeh, proste robis co chces. Vacsina hier ako naprikald Skyrim a GTA to kombinuje, ale sandbox nemusi byt nutne aj open world, napriklad kerbal space program, v podstate aj niektore strategie ako europa universalis, crusader kings atd. by sa dali oznacit ako sandbox.
  • Co tě tak čtu, tak si stále nepochopil, že Tě všichni mají plné zuby a jsi otravnější než nějaká smrtelná infekce. U té je jistota, že jednou skončí.
  • MickeyMutant
    Gratuluju, Jacku. To je ta pověstná první vlašťovka. Kdo ví, třeba se časem od tebe dočkáme i nějakého článku na hlavní stránce. Důležité je vydržet a neztrácet kuráž po pár mínuskách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit