Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protoze 2560 vypada lip jak 640x480 *3*
  • Kozy
    Protože dobrý hry jsou jen o výkonu hw, jistě.
  • Jack1947
    Tys to ale nehral ne ? Jak sio tedy muzes dovolit o tom rict ze to je jen copy-paste. Me to prekvapilo pro k uzoufani nudnem behacim AC3. Templari jo to je skoda to mi vadi nejvice
    ze to nezustalo v onech pribehovych kolejich. Whatever. Chceto to trochu nadhled.
  • Kozy
    Tak hlavní rozdíl mezi Bioshockem a Infinite je ten, že v jedničce/dvojce byla ta bojová část alespoň zábavná.
  • Jack1947
    Minuleho takze hehe , navic MMMOFPS a tak je pan rimmer kompletne mimo misu.
  • z jakýho roku je Planetside2?
  • Miserius
    Copak jsi nečetl ten článek? Píše to hned na začátku... Máš tam i Bioshock Infinite... je to prostě na palici
  • Mít v jedné kategorii GTA V, The last of us a DmC je dost nepochopitelný...
  • Takže když řeknu že dinosauři vyhynuli je to taky spoiler ?
    Jenom když řeknu že se to váže na historii tak je to spoiler ?
    Dozvěděl ses něco k příběhu ? Řekl jsem jenom to že se ty postavy jsou podle historie.
    Když se chceš nechat překvapit tak si o těch pirátech nic nehledej tak kde je problém *7* .
  • Mahcake
    To snad ani neříkej...
  • Miserius
    Střílečky už jsou v tyhle kategorii...
  • a hrali ste všetci v redakcii Last od Us dokonca? alebo AC IV?
  • Hlavně jsem zvědavej, jestli BF4 a CoD převálcují Planetside2 :-)
  • Mahcake
    Nemyslel jsem samozřejmě, aby to vyhrál jednoznačně Bioshock, ale tady to vypadá, že Games.cz se úplně vykašlalo na ostatní hry v kategorii a vůbec je nebralo v potaz. AC 4 je - jak už někdo říkal předtím - jen copy-paste předchozího dílu. Po první třetině hry jsem už vzpomínal na úžasný první a druhý AC a už to dohrál jen z donucení, na který zatím z žádných nových dílů nemá. A ne, není to jen kvůli tomu, že to bylo v té době něco nového.

Kdyby aspoň přinesli do hry něco ÚPLNĚ nového. Pozměnit trochu styl, jak hratelnosti, tak jiných faktorů než to jen kopírovat s jiným prostředím. Nemluvě o tom, jak totálně po*rali tématiku Assassins vs. Templars, kde každý druhý může být Assassín a každý třetí Templář bez svých pravidel a kréd, které jsme mohli vidět v 1 a částečně ve 2, že to až nedává vůbec logiku a to mi tuhle sérii od 2 potopilo nejvíce.
  • Ta hadka ani nema smysl, ten netbook cpu se pc tezko vyrovna. *15*
  • No s novým Bioshockem je problém že to prostě někomu řekne hodně a někomu nic. I když si myslím, že mi to řeklo hodně, tak mi je tam pár věcí taky líto (nicméně jiných a méně konkrétních než je Bioshocku většinou vytýkáno).

Assasins Creed by to dosta neměl kvůli tomu, že je to už čtvrtý díl a přijde mi, že ty nejoceňovanější charakteristiky nového dílu byly povětšinou už v jedničce. Jako nehrál jsem to, ale i když lidi dost říkají, že je to změna oproti trojce, tak to pořád není takový rozdíl jako například mezi Bioshockem 2 a Bioshock Infinite.

GTA si o hru roku vyloženě říká, ale tam je jednak podobný problém jako u Assasins Creed (i když GTA těch nových prvků přineslo řekl bych zásadně více). Ale jako hlavní prolbém u nového GTA je podle mě to, že vyšlo vpodstatě nedávno, tak se nedá ještě moc hodnotit. Je to sice trochu nefér, ale nedá se dělat nic s tím, že Bioshock je takový odleželejší.

Dal bych to Bioshocku hlavně proto, že je to taková pěkná perlička kterou by si člověk měl zahrát. Kdyby to řekněme každý rok vyhrál Assasin, tak i kdyby to byla pravda, tak ten žebříčřek bude k ničemu. Samozřejmě poselstvím mého příspěvku nemá být jen to, že to měl vyhrát Bioshock, chtěl jsem to spíše rozebrat problematiku.
  • a konečně se nehádají PC vs konzole
  • Mahcake
    +1 *15*
  • NumberFiveAlive
    joke :D a mohli tam dat aspon shadow warriora kdyz se klade takovy duraz na to slovo "akce"... jinak ta kategorie je moc siroka, mohly by byt samostatne treba FPS a 3rd person nebo PC a konzole

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit