-
Clovece, dost pochybuju, ze by zmena tech dvou slov na konci clanku uchranila tuhle diskusi od tech desitek hate komentaru ;) Problem je tady bohuzel hlavne v tom, ze nekteri lide (podle cisel ctennosti clanku vs diskuse si troufam rict, ze zdaleka ne vetsina) nejsou ani teoreticky ochotni akceptovat nazor nekoho jinyho. Je uplne OK rict, ze s necim nesouhlasim a napsat treba svuj vlastni zebricek, ale ty zaplavy nadavek a ignoranctvi k cemukoliv co neodpovida memu nazoru je tady na muj vkus tentokrat nejak moc :/
-
Já vážně pochybuju o tom, že "redakce" hrála (natož dohrála) všechny hry v uváděných kategoriích, aby mohla relevantně posoudit, která že je "nejlepší"... Přitom by stačilo uvést jména jednotlivých čelnů redakce a název hry, pro kterou hlasovali... Takhle věřím tomu, že to vyhlašuje jeden redaktor, "odborník" na danou kategorii, který, jak tak hádám, všechny hry stejně nehrál...
-
to si asi pockaj na nominaciu indie hier...v hudbe a filmoch tiez vyhravaju len masove veci, je to uplne normalne.
-
Vysvětlení proč plácám kraviny nic nemění na tom že ty kraviny pořád plácám...
Konzultace se zbytkem redakce zní strašně pěkně ale dovedu si představit co to znamená a i kdyby pod tim byla podepsaná Sněhurka, pořád tam máte větu "A nejlepší akční hrou roku 2013 podle redakce Games.cz se stává..." Která očividně neni tak uplně pravda... To by bylo lepší napsat "A nejlepší akční hrou roku 2013 za Games.cz se stává..." a hned by bylo po problémech
Do Levelu nemam v úmyslu se nijak navážet, jen se mi to hodilo do krámu *15* -
Říkáme tomu Best of a vychází to na Games.cz - to nestačí na odvození toho, že jde o Best of podle nás?
-
Takže:
ad kategorie akční hra: takto jsme vyhlašovali hry roku vždycky, tzn poslední 4 roky. Držíme se jen toho, co jsme zavedli na začátku a účelem fakt není "ušetřit si práci". Vysvětlení je i v tom článku, hned na začátku.
ad výběr: ano, výběr je primárně na autorovi článku, po konzultaci se zbytkem redakce - proto je pod tím podepsaný on, a ne "redakce". A to že Miloš napsal že s tím nesouhlasí jenom ilustruje důvod, proč jsme k tomu letos přistoupili takhle - v redakci se třeba shodneme na pěti, šesti nej hrach, ale pro každýho z nás je "nejlepší" jiná.
Co se týče Levelu, nebudu to ani komentovat - Petr uz tady nekolikrat vysvetloval jak to je. -
Jo, protože cílem těchto žebříčků je trefit se do názoru většiny čtenářů. To myslíš vážně?
Že je to best of podle redakce je tam psané všude, to snad pochopí každý. -
Na to jsem se už 2x ptal a nic, asi je to moc složitá otázka...
-
mne se nominace zdaji priliš mainstream, fakt nebylo nic lepšího?
-
V tom případě, proč se tomu říká "Hodnocení redakce" a ne "Hodnocení Pepíka", "Hodnocení Marušky", "Hodnocení Františka",... ?
-
Hodnocení recenzenta, ne redakce. Stejně jako best of je hodnocení jednoho člověka.
-
Tvoje baba je nemoralni...
-
AC4: Hodnocení redakce - 9 z 10. Hodnocení čtenářů - 9.4
Last of us: Hodnocení redakce - 10 z 10. Hodnocení čtenářů - 9.6
Když už teda cpete tyhle hry do stejný kategorie (budiž, taky bych nevěděl kam zařadit AC4), tak už buďte alespoň konzistentní ve svých názorech. -
Nevycházejí jim nikdy. Ani minulej rok. Dělat takový žebříčky, o kterých rozhoduje jenom pár členů redakce, kteří se nikdy nejsou schopni shodnout s větším počtem čtenářů je hovadina.
Říkejte tomu Best of podle redakce, nebo tak nějak. Neříkejte tomu ale Best of 2013, protože to je nesmysl. -
Je mi z Vas celkom vtipne redakcia,tento rok vam tie best of nejak nevychadzaju,este si pamatam minuly rok ked ste hromadne picovali na AC3 a jediny kto aspon trosku sa snazil na to pozerat triezvo bola Alzbeta,mne sa ta hra relativne pacila ale dokazem pomenovat problemy tej hry no a tento rok je AC pomaly najlepsia hra roka a hromadne sa buchate po ramenach ake je to super pri tom je to podobna hra,ktora ma mozno tak charizmatickejsieho hlavneho hrdinu a to je tak vsetko a uz to nehovoriac o tom,ze porazila GTA,Bioshock a aj Last of Us..
-
Jsem rad, ze to nedostalo prehypovane TLoU, ktere je ve skutecnosti neprilis podarene po herni strance ani nemoralni gta.
-
To by měli psát pod každej článek. Prémiový obsah očekávejte v novém LEVELu.
-
Nevím co bych si uvědomoval pod vlivem člověka, co ani neví, jak se píše slovo byznys a má dost pochybné argumenty. Normální hráč = mainstream hráč, pokud se nepletu (protože pro mě normální v tomhle kontextu znamená obvyklý, typický). Pokud pojmem normální hráč myslíš "inteligentní hráč," tak také musíš vědět, že každý hráč je ovlivněn určitým vkusem. Znám docela dost chytrých lidí kteří hrajou AC a baví je...proč ne? Reklam si na games.cz nevšímám a protože mi nelezou před nos, nemám s nimi problém. Jsem tady kvůli hrám a reklamy mě od čtení článků opravdu neruší, pokud tebe ano, možná máš nějakou poruchu soustředění nebo něco podobného. I novináři na games.cz se musí něčím živit a tak reklamy nalevo, napravo, nad a pod článkem jsou celkem nutné. Stejně tak jako jsou nutné všude jinde. Některým lidem vydělávají na živobytí.
-
Redakce naprosto ignoruje naše vážné dotazy.
Kategorie Akční hra je vyložené odfláknutej pokus to mít co nejrychleji hotový aby se do toho mohlo nacpat co nejvíce her.
Výber her roku je ve skutečnosti zpovědnička autora článku a jiný člen redakce potom píše na twitter že to je fail neboť nevyhraje GTA - tudíž toto nemá vůbec nic společného s výberem Akční hry roku podle redakce, jak píšou ve článku.
Ostatní kategorie jsou možná ještě větší tragédie.
Recenze maj měsíční zdržení... když máme štěstí.
Jó, ten Level byl fakt dar z nebes... Teď už sem člověk může chodit fakt jen na diskuze... -
Ne. Je to jako nadávat, že ti nejde dohrát COD bez vylepšování střelných zbraní. Proto máš ta mínuska.