-
Jo, pravda. Trevor je pořádnej magor *1*
-
Je uchazejici diskuze, to rozhodne neni na skodu... Stare Japonske prislovi pravi... Negativni reklama je preci take REKLAMA.
-
DMC - podla mňa najmenej docenená hra minulého roka - v pohode príbeh ktorý je tak trochu výsmechom dnešnej konzumnej spoločnosti, výborný bojový systém a pomerne dobre optimalizované aj na klávesnicu - som rád že si na túto hru aspon niekto spomenul! *13*
-
Lidi mají kde diskutovat, se mrkni jak zde roste počet příspěvků. *4*
-
Podle mě 4 dost sérii oživila a naopak Ifinite mi přišlo přehypované... Gameplay nulový, atmosféra to držela nad vodou. Aspoň u mne.
-
Inu proti gustu... :-) Jsou věci přes které se nemůžu (obzvlášť v GTA) přenést, protože jsou na mě asi už moc přehnané (viz. prakticky cokoliv co dělá ten šílenec Trevor.
-
U mě to zase TLOU vyhrála, společně s GTA V. AC IV a ostatní hry, co jsou v bestku jsem nehrál, tak nemohu posuzovat.
-
Heh.. taky se přidám k jebavosti tohodle hlasování. Akční hry :D no lol... + nebylo by od věci filtrovat platformy... prostě normal
-
Souhlas. Akční složka The Last of us je dost slabá. Stejně tak Bioshock Infinite.
Můj názor. Ne váš. Ale..haters gonna hate nevertheless. -
Tohle je totální bullshit. Assassin's Creed, který se už ždímá jako CoD a je pomalu každý rok stejný kromě prostředí? Nemluvě o tom, že v něm byla 90% misí už jen "Pronásleduj, odposlouchej a popř. zabij"? To jako vážně? Ještě, když ho zařadíte mezi Bioshock Infinite, The Last of Us a GTA V? Klesli jste u mě pánové. Velice jste klesli. *16*
-
Děláš z nás naprosto zbytečně uplny ignoranty... Každej (dobře ne každej *1* ) je ochotnej akceptovat nazor jinych, tady se ale vetsine lidi nelibi jak je postavena tahle (nebo třeba Online) kategorie, je vyloženě divný a matoucí pro koho je to teda hra roku, jestli pro redakci nebo pro Aleše, jednou řeknete že to je za něj, pak tam podto napíšete že to je tza celou redakci a teď zase jen za nějaky 3 lidi...
Pro mě je hra roku TLOU a vidíš mě se tu vztekat že to vyhrálo AC4? Ne, mě se nelíbí jaký hry jsou ve stejný kategorii a že to pak z Miloše twitteru vyzní jako že jelikož to vybírá Aleš, bude to AC4 tudíž to vypadá jako nějakej žebříček Aleše, pro mě naprosto nepodstatna informace, kór když jsem byl zvědavej na čem se tam všichni dohodnete... -
Aha moje chyba , já jsem totiž neprocházel před přečtením článku všechny Games.cz zaměstnance a jejich pozice/relevantnost v Best of 2013
-
Protože redakce výběr her s daným autorem konzultovala a stojí za tím.
-
Aby to u některých zahejbalo s čakrama. Úspěšně, se zdá...
-
Bohuzel to nejde, protoze kazdy z nas samozrejme hraje jen nektere hry, ne vsechny. Proto take kazdy z nas ma na starosti kategorii, ktere se venuje a dobre se v ni orientuje.
-
Jde vidět, že tyhle žebříčky nemají žádný smysl. K čemu je to dobrý?
-
po "nejhorší"
-
Hele, jak píšu výš... Nestačilo by prostě vzít těch pět her z kategorie a říct každýmu v redakci, ať sestaví vlastní mini žebříček od "nejlepší" po "nejlepší" a podle toho pak vyhlásit vítěze? Byli by v tom všichni, bylo by to přehledné a nikdo by nemohl říct ani popel...
-
5064 Ratings-9.1 score... To je unikát, že se shodne většina lidí a tím unikátem je Last of US....
-
Dobře, budeme tedy slovíčkařit. Games.cz je obecnější označení než redakce, takže tvůj návrh by se tobě samému musel nelíbit ještě více ;) Označení "redakce" nezahrnuje všechny autory, nýbrž redaktory. Třeba tebou zmiňovaný Miloš je autor, ne redaktor. Takže když je uvedeno, že podle redakce je nejlepší ta a ta hra, tak je to naprosto přesné, protože redakce (já, Martin, Aleš) to posvětila. Platilo to v předešlých letech, platí to i nyní.