-
To jsem si nevsiml... hlavni je ale ze anonymni uzivatel me mohl "urazit". Vzdycky potesi. *4*
-
Tak tak, každá z těch her si zaslouží titul "GOTY" ve svý kategorii. Vybírat mezi nima je nesmysl.
-
Jsi takový debílek nebo co? Pakliže je zde hra z roku 2009 jako vítěz sekce online. Tak Planetside z konce roku 2012 je to poslední. A nevidím ksakru rozdíl, jestli je to MMOFPS nebo FPS. Ale chápu, tvé IQ je asi nižší než poslední číslo ve tvém nicku.
-
Letos to dost nezvládají.
-
Podle mě sandbox je menší, máš menší možnosti, jsi nějak omezený a jedná se většinou o SP hry. Sandbox je podlě mě třeba GTA V, Darksiders 2. Open world jsou pro mě asi všechna MMORPG a Skyrim (obvlivion považuji za Sandbox třeba:-D) Ale asi to budou hodně blízké věci *4*
-
Trolle jo ? *15* Ano, nepochopil jsem to. Stejne si to hral? Jenze si potreboval postezovat ok ok.
-
Ne, on je prostě jenom pako, co komentuje všechno, naprosto ničemu nerozumí a píše jako dvouleté dítě, co se naučilo písmenka. Je jako mor, který se šíří všude *10*
-
Nestačim se divit.
-
Jestli sis vůbec přečetl můj komentář, tak uvidíš, že jsem to dohrál po té první třetině už jen z donucení. Takže ano, mohu si dovolit podobné věci psát, trolle.
-
Lepší než aby jim to na hlavní stránce ukazovalo příspěvěk kterej je kritizuje, ne? *3*
-
Aky je vlastne rozdiel medzi sandboxom a open-worldom?
-
Prvy odstavec sa to snazi vysvetlit
-
Dozvěděl jsem se, co se stane s významnými herními postavami a to jsem nechtěl a to je přesně spoiler. Že vyhynuli dinosauři je obecně známý fakt (a není to tak úplně pravda - část dinosaurů pořád žije). Ovšem to kolem AC IV není žádná obecně známá historie a já se chtěl nechat překvapit. Jak je možný, že jsem četl řadu recenzí, viděl řadu videí a nedozvěděl jsem se nic spoilerujícího a pak tu otevřu forum a pako, co netuší, co jsou spoilery, prozradí dost důležité informace = tedy spoileruje jak vemeno?
-
A? Jak to svědčí o kvalitě her?
-
Když si to poslepuješ a domyslíš, tak má asi pravdu. PS On není troll, to je čistý dysgrafik...
-
Koukám, že redakce už hvězdičkuje i trolly, kteří neumí napsat souvislou větu. Tady to jde vážně z kopce.
-
a máme tu dalšího hipstera, výborně... *10*
-
FRuj, jakej hate? Tady pff...
-
Škoda! Část f*ck you Dante! Je nejlepší. *1*
-
Překvapení.