Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mne by vyhrála závodní hra Assetto Corsa, když si uvědomím jak takovou parádní hru dělají nezávislý nadšení tvůrci, tak smekám.
    2) The Stanley Parable - ten koncept je prostě super.
  • Pro mě je nej FEZ a paper please jo a ješte mě hodně bavilo dev game tycoon :). ostatní co tu jsou nominované jsem hral ale nedohrál protože mě prostě nebavily :(.
  • Horst_Fuchs
    Kromě Papers, please tu opravdu nic zvláštního nevidím. Snad jen to Monako jsem nehrál tak nemůžu posoudit.

A kam se poděl Runner 2? Ta hra by minimálně nominaci zasloužila. Hratelností mi to připomnělo Super Meat Boye, jen bez toho černýho humoru. ;-)

Z těch zcela neznámých mi tu chybí Man in a maze, sice nijak originální, ale o to chytlavější záležitost. http://www.smallgreenhill.com/maninamaze/
  • Zrovna Starseed Pilgrim mi uniklo, no lze to rychle napravit,
  • Tady těm jejich výběrům se směju čím dál víc. V nominaci hry, které by měly nahradit jiné a o výtězu radši nemluvím. AC4, to jako výtěz? Mezi nejlepší datadisky se nedostal ani Starcraft 2, a když už ho plácli mezi mezi strategie tak jaksi nemělo šanci. Co se týká adventur tak neznám ani jednu a to je mám rád. Co takhle Broken Sword 5: The Serpent´s Curse Adventure, Tomb Raider, Simcity, Remember Me atd... Každej má svůj názor, to neberu, ale asi by neměl rozhodovat 1 člověk
    • já nechci bejt nějakej grammar nazi, ale prosím, píše se "vítěz"
    • zdeeneek
      Co je to výtěz??? *8*
      • oba jsme zareagovali skoro stejně no :D
  • tieto vybrané indie sú až moc mainstream, ja by som to dal nejakej úplne neznámej hre
  • jindra.veliky
    Shadow Warrior
    • to není zrovna moc indie :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit