Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    Přijde mi, že právě ten bordel jste chtěli. Kontroverzi. Je to skoro jako z Blesku. Šok! *1*
  • Ale je fakt že dát jako nejlepší online hru která ma nevím kolik cca tak 5 let stejnou mapu,tak to může udělat jen totalní bezmozek ,poláček zas vychlastal zásoby vína na zimu a pak napsal prvnímu člověku který byl online ne ? : *15* *15* *15* *15*
  • sleepless
    Online je jediná kategorie, která nevyžaduje, aby daný titul byl spuštěn nebo vydán v roce 2013. Proč? Protože online hry se neustále mění a jejich životnost je na rozdíl od klasických titulů několikaletá. Proč jsou v kategorii i hry, které se nechází (třeba) v beta fázi? Protože jsou ty hry běžně dostupné komukoli, kdo o to stojí (nejde o uzavřenou betu apod.), ale hlavně proto, že herní průmysl se změnil. Hry už nevychází až jsou hotové a konkrétně onlineovky bývají často v betě i několik let!

Měli jsme tedy ignorovat online hry úplně, když bychom jich nenašli pět, co se opravdu objevily v roce 2013? Měli jsme snad dělat, že online hry neexistují, jakkoli se jejich hraní věnuje takové množství lidí? Podle mého názoru ne a vybrali jsme tedy ty, které byly za minulý rok nejlepší bez ohledu na rok spuštění. Pokud by Dan, jako člověk co má v onlineovkách nejlepší přehled, naznal, že v pětce má být i WoWko, tak by tam bylo. Leč jeho volba byla jíná. Ano, nad zařazením této kategorie a v této podobě jsem váhal, hodně váhal, ale zkrátka jsem nechtěl oblast online her opominout. Jakkoli bylo nutné, aby se chovala nesystémově.

Tolik tedy k důvodům. Rád si vyslechnu názory (má to smysl, nemá to smyl), rád si přečtu preferované onlineovky všech čtenářů. Pokud ale hodláš svou debatu vést stylem "jste diletanti, protože si myslím něco jiného", tak se obávám, že se mi s tebou opravdu debatovat nechce.
  • Veskoslav
    Vyhlašuje se nejlepší nebo nejhranější hra? *7* Zdá se, že ty jsi sice přečetl článek, ale nepochopil si, co se tady řeší.
  • jde o to kdo je momentálně na špici.. ale tady to nikoho nezajímá protože ani článek nepřečetli (jen nominace a vyhlášení)
  • Už jsem se lekl, že to bude War Thunder *11* ...
  • Veskoslav
    A co jako? Age of Empire 2 vyšlo taky v roce 2013 na začátku v HD. Nominujeme jej na strategii roku 2013? Ne..... *7*
  • jonatan.hanzlik
    Unreal Tournament 1999 !
  • Veskoslav
    A pokud chcete zvýšit čtenost tím, že vytvoříte "flame", tak jste na omylu. Akorát to ukazuje, že prostě jste si s touto kategorii naprosto nedali žádnou práci. Prostě jste vzali nepochopitelně podprůměrnou MMORPG koridorovku (legrační, když i takové EVE hraje mnohonásobně více lidí a to je placené), moba hry, kdy jedna je z roku 2009, skvělou PlanetSide 2 z roku 2012. Proč tam třeba není beta od Hearstone místo LoL? Online hra? Ano. Skvělá? Pro mě osobně ano. Nechcete příští rok nominovat Minecraft? Ať se tady rovnou pozabíjíme? *7*
  • jonatan.hanzlik
    Games.cz mě upřímě pobavily. Díky :-) Proto sem chodím a čtu vaše články. Ale ani na vteřinu nevěřím tomu, že to myslíte vážně. Přece jenom sem nechodí jenom hráči LoL aby vám tohle prošlo bez většího bordelu :-D
  • to to nikdo nečetl článek? každou chvíli na onlinovky vycházi patche, updaty a datadisky.. hra je neustále aktuální i třeba když je 10 let stará.. je úplně jedno kdyby to vyhrálá 10 let stará hra..
  • Já myslím, že měl vyhrát samotný internet.
  • prudislav
    LOL :-D tahle sekce je k smíchu. Tak v tom případě je moje Online hra 2013 -> CS 1.6
  • no jedine co drží hrej trochu na hladnou tak je Jarda Möwald *1* *1*
  • S ohledem na ostatní kategorie by nejspíš výsledkem kategorie "online" mělo být konstatování, že není co vyhlašovat. Je to jako závod, kde na startu stojí hromady závodníků, ale byť jediný z nich se nedostal ani ze startovacích bloků, natož aby doběhl do cíle, nebo snad zvítězil.
  • Hrej a dno? Ale kdeže ty ťunťo :)
  • Tobě hráblo, Kilianová?
  • janchor dobre ,ale nedělejte si stoho srandu ,takovýma věcma posílate games pomalu ale jistě ke dnu mezi ostatní weby jako je hrej.cz a ostatní :D
  • Miserius
    Tak to potom jaksi uplne postrada smysl delat tohle, nejlepsi hra roku vyhraje prvni Bioshock protože se pořád dá hrát a hotovo
  • fallanga
    Příště by to možná šlo i bez urážení. Sice je to dost špatná hra, ale má to základnu fanoušků (nevím proč). Chápu, že se ti to nelíbí, ale lidi co to hrají nejsou jenom samé děti a nadávat nějakému fanouškovi do pubertálního lolkaře, atd... je celkem předpojaté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit