Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přestože jsem dotař, uznávám že lolko je populárnější, ale anketu by měla vyhrát hra, která v roce 2013 vyšla...
  • League of Legends ani Dota nejsou letošní, chápu že si chcete zajistit čtenost, ale tohle už je trochu za hranicí.
  • Mé schopnosti neznají hranic. Narodit se o pár století později, otevřel bych si vinárnu.
  • fallanga
    Ano, ale přeci bych tam uvítal spíše hry co opravdu vyšly minulého roku. Nebo bych aspoň změnil nadpis.
  • "LoL?! Tak to teda fakt LOL..."
  • Ty už to dáváš s rozličnýma tekutinama?
  • PreidaQ
    No.. za mě prostě War Thunder. Protože letadýlka jsou letadýlka a i jako zařeklého singleplayeristu (->míň stresování se) mě dokázal přilákat a chytnout. *3*
  • woczlf
    Je to napsáno i v textu. Online je hodně specifický žánr a vzhledem k dlouhé životnosti jsme na datu vydání až tak nebazírovali. Důležité bylo, že hra v roce 2013 zkrátka běžela.
  • V pravý moment jí proměním na víno, čímž celou situaci zachráním.
  • Tushan
    to zas bude fnukání že dota 2 je mnohem lepší a víc hardcore a podobny srance.... *7*
  • fallanga
    Spíše za pár vteřin *1*
  • jeden šmudla ze tří, tedy ze čtyř, to je dobré skóre ;)
  • fallanga
    Nechci vyvolávat flame, ale LoL ani Dota není 2013. A mám pocit že ani Planetside.
  • Llour
    Tady poteče krev *1* *1*
  • Erien
    Škoda že komunita těch fakanu tu hru zabila.
  • Rychle vypněte diskuzi dokud není pozdě! Tady to bude za pár hodin pěkně ošklivý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit