-
Co Ni No Kuni? To si zaslouží minimálně tu nominaci, víc než některy tyhle pseudo-rpgčka
-
-
souhlasim, absence ni no kuni v kategorii nejlepší rpg tohohle roku je pro mě jenom další ze série neuvěřitelných failů games.cz best of 2013
-
-
Dragon Commander ani není pořádně RPGčko, přesto vyhraje cenu o nejlepší RPG. A já neprotestuju. Musím hernímu průmyslu zatleskat. Takovéhle sucho snad ani nikdy nebylo.
-
To je tedy výběr! *1* To byl minulý rok vážně tak slabý, co se týče RPG?
-
-
byl. na RPGCodexu se teď dělá top žebřík RPG, tak jsem se shcválně koukal, co většího vyšlo v posledním roce. Nic, doslova nic. Dragon Commander a Shadowrun vážně vyčnívají.
-
-
za mě ještě diablovka Van Helsing a Rogue Legacy, jinak vyšli spíš béčkový věci, který byly sice fajn ale nic extra (nej z nich asi Mars a Expeditions) , ale vetsina je stejne hodne na hraně
-
-
-
Moje miesto v rebricku traposiny a vysmech roka mate svojimi best of u mna iste....
-
za me by se nemelo zapomenout na Rogue Legacy...
-
Za mě Expeditions: Conquistador.
Zajímavé dialogy, historické prostředí, časové omezení a následky rozhodnutích. Prostě dobrý RPG.
To co to zde vyhrálo bych jako klasické RPG nepovažoval. -
neni nahodou dragon commander strategie? s prvkami rpg
-
2013 byl snad nejslabší rok na RPGčka jaký pamatuju, alespoň co se PC týče. Už by to chtělo zase nějakého toho poctivého Gothica nebo Risena, ale o tom si můžu nechat tak akorát zdát. Ještě štěstí, že vyjde aspoň ten třetí Zaklínač. *4*
-
-
Plně s tebou souhlasim. Co si budem povídat, na nějaký Gothici a Riseny budeme muset zapomenout. V dnešním desetiletí se to točí jen kolem peněz a pochybuji, že udělají nějakou pořádnou podobnou hru se stejnou hratelností a ne něco pro mainstream hráče. Byl bych za to mega šťastný, protože všichni už jen spoléhají na MMORPG a pořádný single-player RPG jsem dlouho neviděl. Skyrim sice na pár týdnů zabavil, ale to už je taky nějaký ten rok starý.
Jediní, kdo se to v posledních letech snažily zachránit a povedlo se jim to, jsou už jen Dragon's Dogma a Zaklínač s tím, že Zaklínač tenhle rok také už končí. Dokonce mě přinutil si i přečíst knižní podobu a to zrovna moc velký čtenář nejsem.
Možná to vidim moc černě, ale je to smutný. Kde jsou ty zlatý časy. :( -
-
-15? Vážně anonymní trolle i tady? Jsi mi to nandal teda.
-
No ať už udělají cokoliv, hlavně aby to bylo lepší než ten jejich poslední výtvor. Jako dlouholetej fanda Pyraní jsem byl druhým Risen zklamán neskutečně. Snad se z toho dokážou vzpamatovat.
-
-
Risen 2 byl podle mě taky příšerný. Nechápu, na co při tom mysleli. Snad jim to ale docvaklo a další projekt od nich se tomu ani trochu nebude podobat.
-
-
-
No, co teď bude s Piranha Bytes by mě fakt hodně zajímalo. Jestli je po Risen 2 nezavřeli, tak musej nabrat asi tak 150 lidí, aby byly vůbec schopný konkurovat.
-
-
Někde jsem slyšel, že dělají na hře ze světa Gothicu.
-
-
Za hru v duchu prvních dvou Goticů bych dal nevim co, ale obávám se že na to už asi nemaj a trh je dneska taky trochu jinde
-
-
-
A nezapomínejme na Dark souls II.
-
-
Tento vyber neni moc povedeny az na fire emblem a shadowrun. Postradam diablo 3, persona 4 golden a dragon's crown.
-
-
Diablo je 2012.
-
-
A League of Legends je 2009...
-
Totalni predelavka na konzole je 2013.
-
-
A? Je nesmysl rozlišovat, kdy co vyjde na kterou platformu. Prostě Diablo je 2012 a tečka. To je to samé jako kdyby si v roce 2011 vyhlásil Crysis, protože to vyšlo na konzole.
-
-
Pokud by tí crysis melo predelany gameplay, tak proc ne. Diablo 3 }a konzole neni obycejny port, melo proto i spoustu samostatnych recenzi a zaslouzi si lepsi hodnoceni nez pc verze.
-
-
-
-
Jo a jeste ni no kuni.
-
-
Ono je divinity takový mix RPG, akce, strategie, adventury a FPS, takže mohl být zařazen skoro do všech kategorií (kromě sportu samozřejmě) *3*
Hra je super (jaožto všechny hry od Larianu), člověk si může vybrat, na kterou část se zaměří, která jej baví a zbytek většinou pořeší poradci.
Je to nádherný prequel k Divinity hrám. -
-
Najlepšie tam bolo asi RPG časť tak preto to zaradili do RPG. Aj tak 2013 bolo slabota na RPG hry. Možno by tam mohli pridať aj Path of Exile
-