Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Co Ni No Kuni? To si zaslouží minimálně tu nominaci, víc než některy tyhle pseudo-rpgčka
  • Diablo je 2012.
  • smejki
    byl. na RPGCodexu se teď dělá top žebřík RPG, tak jsem se shcválně koukal, co většího vyšlo v posledním roce. Nic, doslova nic. Dragon Commander a Shadowrun vážně vyčnívají.
  • PravyMonty
    Někde jsem slyšel, že dělají na hře ze světa Gothicu.
  • smejki
    Dragon Commander ani není pořádně RPGčko, přesto vyhraje cenu o nejlepší RPG. A já neprotestuju. Musím hernímu průmyslu zatleskat. Takovéhle sucho snad ani nikdy nebylo.
  • PravyMonty
    Nemá to českou lokalizaci, takže nemusíš ani tipovat.
  • Magister_Peditum
    To je tedy výběr! 😁 To byl minulý rok vážně tak slabý, co se týče RPG?
  • Malleth
    No, co teď bude s Piranha Bytes by mě fakt hodně zajímalo. Jestli je po Risen 2 nezavřeli, tak musej nabrat asi tak 150 lidí, aby byly vůbec schopný konkurovat.
  • PravyMonty
    A nezapomínejme na Dark souls II.
  • Moje miesto v rebricku traposiny a vysmech roka mate svojimi best of u mna iste....
  • langustyn
    za me by se nemelo zapomenout na Rogue Legacy...
  • Keyz
    Za mě Expeditions: Conquistador.

Zajímavé dialogy, historické prostředí, časové omezení a následky rozhodnutích. Prostě dobrý RPG.

To co to zde vyhrálo bych jako klasické RPG nepovažoval.
  • neni nahodou dragon commander strategie? s prvkami rpg
  • To beres moc povrchne, s takovou by RPG bylo treba i Gran Turismo.
  • N7N7
    2013 byl snad nejslabší rok na RPGčka jaký pamatuju, alespoň co se PC týče. Už by to chtělo zase nějakého toho poctivého Gothica nebo Risena, ale o tom si můžu nechat tak akorát zdát. Ještě štěstí, že vyjde aspoň ten třetí Zaklínač. 🙂
  • Fallout jo, deus ex ne.
  • Jo a jeste ni no kuni.
  • Tento vyber neni moc povedeny az na fire emblem a shadowrun. Postradam diablo 3, persona 4 golden a dragon's crown.
  • Malleth
    Zajímalo by mě co ti na Betě vadilo (vedle grafiky). Mě přišlo že se to neslo ve stejným duchu jako jednička
  • Najlepšie tam bolo asi RPG časť tak preto to zaradili do RPG. Aj tak 2013 bolo slabota na RPG hry. Možno by tam mohli pridať aj Path of Exile

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit