-
Co Ni No Kuni? To si zaslouží minimálně tu nominaci, víc než některy tyhle pseudo-rpgčka
-
Diablo je 2012.
-
byl. na RPGCodexu se teď dělá top žebřík RPG, tak jsem se shcválně koukal, co většího vyšlo v posledním roce. Nic, doslova nic. Dragon Commander a Shadowrun vážně vyčnívají.
-
Někde jsem slyšel, že dělají na hře ze světa Gothicu.
-
Dragon Commander ani není pořádně RPGčko, přesto vyhraje cenu o nejlepší RPG. A já neprotestuju. Musím hernímu průmyslu zatleskat. Takovéhle sucho snad ani nikdy nebylo.
-
Nemá to českou lokalizaci, takže nemusíš ani tipovat.
-
To je tedy výběr! 😁 To byl minulý rok vážně tak slabý, co se týče RPG?
-
No, co teď bude s Piranha Bytes by mě fakt hodně zajímalo. Jestli je po Risen 2 nezavřeli, tak musej nabrat asi tak 150 lidí, aby byly vůbec schopný konkurovat.
-
A nezapomínejme na Dark souls II.
-
Moje miesto v rebricku traposiny a vysmech roka mate svojimi best of u mna iste....
-
za me by se nemelo zapomenout na Rogue Legacy...
-
Za mě Expeditions: Conquistador.
Zajímavé dialogy, historické prostředí, časové omezení a následky rozhodnutích. Prostě dobrý RPG.
To co to zde vyhrálo bych jako klasické RPG nepovažoval. -
neni nahodou dragon commander strategie? s prvkami rpg
-
To beres moc povrchne, s takovou by RPG bylo treba i Gran Turismo.
-
2013 byl snad nejslabší rok na RPGčka jaký pamatuju, alespoň co se PC týče. Už by to chtělo zase nějakého toho poctivého Gothica nebo Risena, ale o tom si můžu nechat tak akorát zdát. Ještě štěstí, že vyjde aspoň ten třetí Zaklínač. 🙂
-
Fallout jo, deus ex ne.
-
Jo a jeste ni no kuni.
-
Tento vyber neni moc povedeny az na fire emblem a shadowrun. Postradam diablo 3, persona 4 golden a dragon's crown.
-
Zajímalo by mě co ti na Betě vadilo (vedle grafiky). Mě přišlo že se to neslo ve stejným duchu jako jednička
-
Najlepšie tam bolo asi RPG časť tak preto to zaradili do RPG. Aj tak 2013 bolo slabota na RPG hry. Možno by tam mohli pridať aj Path of Exile