Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    bohuzial Zelda je skor akcna adventura nez RPG ...skor by som povedal ze Zelda nie je vobec RPG :)
  • Jo, ale ta Zelda mi přijde fakt zásadní. Je lepší než Pokémoni a Mario & Luigi dohromady.
  • maros.goc
    keby si videl ake sú tí Pokémoni prepracované RPG, či trocha menej kvalitný ale stále vynikajúci Mario ...inak, medzi najlepšie konzolové RPG všetkých čias sa radí aj Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars .....takze asi tolko k Mariovi ako chujovine ...
  • Možná by see divil, ale ty Pokémoni jsou dost našlapaný RPG. Doporučuju někdy zkusit.
  • tady se jim toho vytratilo víc
  • maros.goc
    fire emblem awakening je rovnaky zaner ako terajsi hit the banner saga ci pripravovaní Blackguards, ci tie najvacsie hity ako Final Fantasy Tactics, či Tactics Ogre, cize mix RPG a tahovej strategie, cize vo vseobecnosti RPG :D
  • Kam se vám vytratila nová Zelda? Na Gamespotu mimochodem hra roku..
  • ja herni sucho nereším, vzdycky se da vytahnout nejaka starší vec s vysokou znovuhratelností. a kolik z vas dohralo vsechny rpg ktore za poslední roky vyšli? podle pruzkumu lide hry delsí než 5 hodin stejne nedohrají do konce a ruku na srdce i toho zaklínače jsem po chvilce vypnul. ted jsem tomu zkusil dat ješte šanci ale je to proste blbost neda se nic delat
  • poradne rpg nevyšlo už hezkou radku let a rpg podle mojich predstav snad jeste nikdy
  • Wow! Prvně jsem si říkal, že si děláte zádel z těch lidí co jim nervičky neunesou, že jste do ankety nevybrali jejich oblíbenou hru. Poté jsem zjistil, že si zádel neděláte. Tenhle rok by Skyrimu nikdo 10/10 vyčíst nemohl. *5*
  • prudislav
    za mě ještě diablovka Van Helsing a Rogue Legacy, jinak vyšli spíš béčkový věci, který byly sice fajn ale nic extra (nej z nich asi Mars a Expeditions) , ale vetsina je stejne hodne na hraně
  • zvlastni je, že tady na tiscali v recenzi fire emblem klasifikuji jako tahovou stretegii
  • maros.goc
    ako keby Dungeon Master, Diablo 2, či séria The Eye of the Beholder nebolo len tupé klikanie na nepriateľov ...
  • Jde vidět, že minulý rok byl na RPGčka hodně slabý, když se v nominacích objevily takový chujoviny jako Pokémoni, či Mario.
  • maros.goc
    tento rok bol na RPG slaby, ved 3 z 5 hier v nominaciach su hry z 3DSka a klasicke RPG chybaju :) ...tak ci onak Fire Emblem Awakening je takmer fantasticka :) ..ma sice chybky :) ale uzasna hra :) ....

aj ked neviem Divinity je skor crossover strategii nez RPG ...zvlastne :)
  • A? Je nesmysl rozlišovat, kdy co vyjde na kterou platformu. Prostě Diablo je 2012 a tečka. To je to samé jako kdyby si v roce 2011 vyhlásil Crysis, protože to vyšlo na konzole.
  • A League of Legends je 2009...
  • Totalni predelavka na konzole je 2013.
  • jindra.veliky
    lol, zanr rpg na tom byl loni hur nez RTS a to uz je co rict *1*
  • Malleth
    Za hru v duchu prvních dvou Goticů bych dal nevim co, ale obávám se že na to už asi nemaj a trh je dneska taky trochu jinde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit