-
bohuzial Zelda je skor akcna adventura nez RPG ...skor by som povedal ze Zelda nie je vobec RPG :)
-
Jo, ale ta Zelda mi přijde fakt zásadní. Je lepší než Pokémoni a Mario & Luigi dohromady.
-
keby si videl ake sú tí Pokémoni prepracované RPG, či trocha menej kvalitný ale stále vynikajúci Mario ...inak, medzi najlepšie konzolové RPG všetkých čias sa radí aj Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars .....takze asi tolko k Mariovi ako chujovine ...
-
Možná by see divil, ale ty Pokémoni jsou dost našlapaný RPG. Doporučuju někdy zkusit.
-
tady se jim toho vytratilo víc
-
fire emblem awakening je rovnaky zaner ako terajsi hit the banner saga ci pripravovaní Blackguards, ci tie najvacsie hity ako Final Fantasy Tactics, či Tactics Ogre, cize mix RPG a tahovej strategie, cize vo vseobecnosti RPG :D
-
Kam se vám vytratila nová Zelda? Na Gamespotu mimochodem hra roku..
-
ja herni sucho nereším, vzdycky se da vytahnout nejaka starší vec s vysokou znovuhratelností. a kolik z vas dohralo vsechny rpg ktore za poslední roky vyšli? podle pruzkumu lide hry delsí než 5 hodin stejne nedohrají do konce a ruku na srdce i toho zaklínače jsem po chvilce vypnul. ted jsem tomu zkusil dat ješte šanci ale je to proste blbost neda se nic delat
-
poradne rpg nevyšlo už hezkou radku let a rpg podle mojich predstav snad jeste nikdy
-
Wow! Prvně jsem si říkal, že si děláte zádel z těch lidí co jim nervičky neunesou, že jste do ankety nevybrali jejich oblíbenou hru. Poté jsem zjistil, že si zádel neděláte. Tenhle rok by Skyrimu nikdo 10/10 vyčíst nemohl. *5*
-
za mě ještě diablovka Van Helsing a Rogue Legacy, jinak vyšli spíš béčkový věci, který byly sice fajn ale nic extra (nej z nich asi Mars a Expeditions) , ale vetsina je stejne hodne na hraně
-
zvlastni je, že tady na tiscali v recenzi fire emblem klasifikuji jako tahovou stretegii
-
ako keby Dungeon Master, Diablo 2, či séria The Eye of the Beholder nebolo len tupé klikanie na nepriateľov ...
-
Jde vidět, že minulý rok byl na RPGčka hodně slabý, když se v nominacích objevily takový chujoviny jako Pokémoni, či Mario.
-
tento rok bol na RPG slaby, ved 3 z 5 hier v nominaciach su hry z 3DSka a klasicke RPG chybaju :) ...tak ci onak Fire Emblem Awakening je takmer fantasticka :) ..ma sice chybky :) ale uzasna hra :) ....
aj ked neviem Divinity je skor crossover strategii nez RPG ...zvlastne :) -
A? Je nesmysl rozlišovat, kdy co vyjde na kterou platformu. Prostě Diablo je 2012 a tečka. To je to samé jako kdyby si v roce 2011 vyhlásil Crysis, protože to vyšlo na konzole.
-
A League of Legends je 2009...
-
Totalni predelavka na konzole je 2013.
-
lol, zanr rpg na tom byl loni hur nez RTS a to uz je co rict *1*
-
Za hru v duchu prvních dvou Goticů bych dal nevim co, ale obávám se že na to už asi nemaj a trh je dneska taky trochu jinde