-
já si pod akčním rpg představim spíš diablovky :D ale to je jedno, přetahovat se o žánr je kravina :D každopádně je to super hra, doufám, že pokračování bude ještě lepší
-
Loňská RPG http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/rpgs-in-2013.88730/
žalostný pohled -
*1* minulej rok
Furt si nemuzu zvyknout ze je 2014 -
Akcni RPG. At mame vsichni klid. *3*
-
Letos ještě nevyšlo žádný pořádný RPG, protože letos je teprve 19 dní. *7*
-
Ni No Kuni
-
já slyšel to samý no...ty jo a když tak přemejšlim co vyšlo za rpg za tenhle rok, tak hrál někdo ten velkej datadisk na dragon's dogma?
-
DX: Fall mel bejt v mobilnich hrach... Nepochopim, na mobilni hru je to co jsem slysel fakt slusny
-
to je dragon commander taky :D
-
Deus ex: the Fall tu nemá co dělat. Je to přinejlepším mírně nadprůměrná hra, rozhodně nic úžasnýho.
-
Podle logiky stylu LOL se hraje i v roce 2013 tak proč nemůže být hrou roku je pro mě hrou roku Baldur's gate 2, který hraju poslední roky tak 5-7x /rok . Jo jo příště si to dám asi solo za barda a snížím si staty na minimum aby to byla aspon trochu výzva
-
klasická character action game to byla
-
Melo to RPG prvky, nebyla to jenom bezducha rubacka.
-
Tys jen rekl ze to je F2P tak to nemuze byt nominovany a ja ti rekl ze na tom nezalezi, ze LoL dokonce vyhralo a je taky F2P
-
a když už jsem u toho tak ten deus ex na ios je prej taky slušnej, myslim, že do toho suchýho seznamu se mohla taky dát zmínka :D
-
Castlevania je užasná hra, ale rozhodně to není RPG. Je to akční rubačka=slasher.
-
je pravda, že hodně věcí opomenuli no :D já bych klidně ještě přidal i path of exile, to mi přišlo celkem dobrý
-
Ty jo, ani jsem si neuvědomil, že letos nevyšlo žádný pořádný RPG...
No příští rok bude Witcher 3, Divinity Original Sin, snad Dragon Age Inqui, mozna Dark Souls 2 tak snad to bude trochu bohatsi. -
No kdyz si zminil to LOL, bohuzel vim co to je. Rad to nemam. Urcite nesouvisi aby jsme predesli moznym nesrovnalostim.
-
souhlasim, absence ni no kuni v kategorii nejlepší rpg tohohle roku je pro mě jenom další ze série neuvěřitelných failů games.cz best of 2013