Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja herni sucho nereším, vzdycky se da vytahnout nejaka starší vec s vysokou znovuhratelností. a kolik z vas dohralo vsechny rpg ktore za poslední roky vyšli? podle pruzkumu lide hry delsí než 5 hodin stejne nedohrají do konce a ruku na srdce i toho zaklínače jsem po chvilce vypnul. ted jsem tomu zkusil dat ješte šanci ale je to proste blbost neda se nic delat
  • Kam se vám vytratila nová Zelda? Na Gamespotu mimochodem hra roku..
    • maros.goc
      bohuzial Zelda je skor akcna adventura nez RPG ...skor by som povedal ze Zelda nie je vobec RPG :)
    • tady se jim toho vytratilo víc
      • Jo, ale ta Zelda mi přijde fakt zásadní. Je lepší než Pokémoni a Mario & Luigi dohromady.
  • Jack1947
    Ted, naopak... zustava trochu rozum stat jedine RPG defakto PC fakt Shadowrun Returns? Nic jineho lepsiho se neurodilo No asi ne no. Skoda. Jo a Divinity Dragon commander. Jinak slabe slabe tento rok.
    • PravyMonty
      No jo, hra ve které se dost hodně čte asi není nic pro tebe.
    • Miserius
      Pokemon XY je paradni rpg, taktéž Ni No Kuni a Path of Exile... jinak ale fakt vyšlo prd
      • Jack1947
        Path of exile je pouze F2P pravda RPG ( kdyz zadne neni) ... obavam se ze krom INdie a kickstarteru jedine hry. Poradne budou F2P co naplat ze treba zmrvi puvodni licenci starsich her. Je to taady Herni prumysl jde do kopru. Pomalu a jiste. *13*
        • Jako když je PoE F2P, tak to není RPG nebo co jsi chtěl zase tím svým pokřiveným mozečkem říct. Přijde mi, že ty prostě komentuješ. Je jedno co, jak a proč. Prostě píšeš. A herní průmysl jde do kopru? Jo vlastně, reauguji na člověka, co když se rozdával mozek, tak stál v řadě na zmrzlinu.

Naopak rok 2013 až na RPG byl více než plodný na všechny typy her. Od FPS až po hopsačky. A vyšlo spousta kvalitních titulů.
          • Jack1947
            Ok, budu reagovat pro druhe a naposledy ostatne, nemuzu merit sily s nekym kdo vi tolik ze by me zlikvidoval jen pouze myslenkou. Lepsi mit pokriveny mozecek, nez realitu. Plodny nebyl ani nahodou ale o tom se nema smysl tady dal rozebirat. *4*
        • Miserius
          To nějak vadí že to je F2P? Co LoL?
          • Jack1947
            No kdyz si zminil to LOL, bohuzel vim co to je. Rad to nemam. Urcite nesouvisi aby jsme predesli moznym nesrovnalostim.
            • Miserius
              Tys jen rekl ze to je F2P tak to nemuze byt nominovany a ja ti rekl ze na tom nezalezi, ze LoL dokonce vyhralo a je taky F2P
          • Jack1947
            Ne ale ze by to spadalo do ONLINE sekce spise, kde to chybelo.
            • Miserius
              Porizovaci cena hry nejak souvisi s zanrem? Nejsi trošku zmatenej? Je to RPG který je zadarmo... Ehm.. .Víš pro co je zkratka F2P?
  • je pravda, že hodně věcí opomenuli no :D já bych klidně ještě přidal i path of exile, to mi přišlo celkem dobrý
    • a když už jsem u toho tak ten deus ex na ios je prej taky slušnej, myslim, že do toho suchýho seznamu se mohla taky dát zmínka :D
      • Gordar
        Deus ex: the Fall tu nemá co dělat. Je to přinejlepším mírně nadprůměrná hra, rozhodně nic úžasnýho.
        • Pilgrim66
          DX: Fall mel bejt v mobilnich hrach... Nepochopim, na mobilni hru je to co jsem slysel fakt slusny
          • Já sem tu hru dohrál a jak říkám, je to jen mírný nadprůměr.
          • já slyšel to samý no...ty jo a když tak přemejšlim co vyšlo za rpg za tenhle rok, tak hrál někdo ten velkej datadisk na dragon's dogma?
        • to je dragon commander taky :D
  • Podle logiky stylu LOL se hraje i v roce 2013 tak proč nemůže být hrou roku je pro mě hrou roku Baldur's gate 2, který hraju poslední roky tak 5-7x /rok . Jo jo příště si to dám asi solo za barda a snížím si staty na minimum aby to byla aspon trochu výzva
    • Chcipni
    • Ale LoL by mohlo vyhrát i RPG roku. RPG prvky tam jsou a to že to není loňské by jistě nějak okecat šlo :D
      • to mohlo ale zklamalo mě že nejlepší akční hru nevyhrál solitaire
  • Překvapivě dobré výběry.

Teda až na Shadowrun Returns. Ale tak budeme dělat, že Shadowrun Returns je tam jako zástupce her pro tablety a je to ok. Nic lepšího se na tabletech asi fakt neobjevilo.
  • Žádné překvapení se naštěstí nekoná. Vítěz zasloužený. Kdo nehrál, doporučuji ihned napravit. Ale upozorňuji, že to není žádná lehká hra.
  • Rhulad
    Hned druhá věta a chyba *1* Od kdy je Mass Effect RPG?
    • To je jasne, ak to porovnas s KOTOR 1,2 tak Mass Effect je srackoidna hra.
    • Od jedničky třeba.
      • *do jedničky *3*
      • Rhulad
        Od kdy je tupé střílení RPG?
        • maros.goc
          ako keby Dungeon Master, Diablo 2, či séria The Eye of the Beholder nebolo len tupé klikanie na nepriateľov ...
          • Diabo ci Deux Ex byly drive vzdy skatulkovany jako akcni RPG(staci si dohledat dobove recenze). Akcni RPG byly vzdy oddelovany od klasickych RPG. To az nova doba podobne hry uvadi jako ''plnohodnotne'' RPG. Naroky se totiz zmenily(bohuzel) a za RPG je povazovano vse,kde muzes ,byt jen minimalne, vylepsovat svou postavu.
        • lebo RPG znamená Role-playing Game?? no asi pre to...
          • To beres moc povrchne, s takovou by RPG bylo treba i Gran Turismo.
        • Aha, takže Deus ex nebo fallout taky není RPG?
          • Fallout jo, deus ex ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit