-
Já bych volil Shadowrun. Ale fakt coby jednookýho mezi slepejma. Koneckonců, že to byla letos bída nejlíp svědčí fakt, že se do nominace prokousaly pokémoni a podobný Mariové. A nakonec to u vás vyhrála hra, která vlastně ani neni žádný rpgčko, a jejíž jediná opravdu zábavná část byly kecací pasáže na lodi.
-
-
Zajímavé jak je tu odsuzován Mario a Pokémoni a přitom byste byli překvapeni o jak kvalitní hry se jedná. Haters gona hate. Jinak mimochodem, Pokémon X & Y mají na metacritic hodnocení něco málo pod 9/10 jak od recenzentů tak od hráčů.
-
-
Hele, já nemam ani nic moc proti pokémonům a Mariovi jako takovejm. Dokonce věřim, že to oboje může bejt zábavný, protože koneckonců ty starý pokémoni, který byly snad ještě na game boy, zábavný byli. Hry s Mariem to samý. Vo tom žádná. Ale to nic nemění na mym názoru, že když 3 hry z kategorie rpg roku vyšly jenom na dost okrajový platformy, jedna je spíš strategie, než rpgčko a ta poslední byla primárně věc na tablety (i když mě bavila), něco je prostě špatně.
-
Pokemon je precenovana serie a kazdej "znalec" tvrdi jak tomu ostatni nerozumi. Pribeh to nema zadny, stovky potvor ktere absolutne knicemu nepotrebujes. Mas jednoho mozna dva pokemony a s nima lovis ostatni. Posledni dil ma nulovou obtiznost. Smesne RPG elementy. Pokud te bavi takovy system pro decka, ok, nic proti. Ale k poradnemu RPG to ma daleko, stejne jako vetsina her uvedenych v nominaci.
-
-
S takovýmhle příspěvkem se nediv že si ostatní myslí že tomu nerozumíš.
-
-
Vůbec jim to nevysvětluj. Nepochopí to.
-
-
-
To vážně loni nevyšlo nic lepšího než Mario & Luigi: Dream Team a Pokémon X & Y?
-
-
hráls je? tipuju, že ne
-
-
Nemá to českou lokalizaci, takže nemusíš ani tipovat.
-
-
-
No, právě jsem díky tomuhle žebříčku a diskuzi zjistil jak ten rok 2013 byl slabej. Shadowrun Returns a Knights of Pen&Paper jsou jediná RPG z roku 2013 která jsem hrál, dohrál. Obě hry ovšem stály za to :-) Jo ještě mám rozehraného Van Helsinga.
-
-
Paper Sorcerer bylo také slušný dílo
-
-
A ono už to vyšlo? Já vim jen že v listopadu bylo demo a víc nic. Jo ta hra mě dost zaujala.
-
-
-
A nejlepším RPG roku 2013 se stává...... trailer na Pillars of Eternity.
-
Ja nevim, ale zacinam byt na tyhle zebricky nejak alergicky. Asi i proto ze ja jsem razantne proti michani konzolovych a PC her. Mel byt jeden zebricek (pro kazdou platformu) s top 10 nebo top 5 hrami. Nic vic.
-
Tento vyber neni moc povedeny az na fire emblem a shadowrun. Postradam diablo 3, persona 4 golden a dragon's crown.
-
-
Diablo je 2012.
-
-
A League of Legends je 2009...
-
Totalni predelavka na konzole je 2013.
-
-
A? Je nesmysl rozlišovat, kdy co vyjde na kterou platformu. Prostě Diablo je 2012 a tečka. To je to samé jako kdyby si v roce 2011 vyhlásil Crysis, protože to vyšlo na konzole.
-
-
Pokud by tí crysis melo predelany gameplay, tak proc ne. Diablo 3 }a konzole neni obycejny port, melo proto i spoustu samostatnych recenzi a zaslouzi si lepsi hodnoceni nez pc verze.
-
-
-
-
Jo a jeste ni no kuni.
-
-
Moje miesto v rebricku traposiny a vysmech roka mate svojimi best of u mna iste....
-
IMHO tam chybí Expeditions: Conquistador místo Pokemona, Maria nebo i Shadowrun Returns. Taky Mars: War Logs bylo velmi solidní a v zahraničí docela dobře hodnocené na malou hru. Normálně by se mezi 5 nejlepších nedostalo, ale v téhle konkurenci...
-
-Pillars of Eternity (celkem pochybuju, že to stihnou letos)
-Wasteland 2 (dalo by se polemizovat, že jde/nejde o pokračování)
-Dead State
-South Park: The Stick of Truth
-Age of Decadence
-The Banner Saga (už vyšlo)
-Nuclear Union
-Underrail
-Lords of Xulima
určitě by se ještě něco našlo -
-
Jj třeba Witcher 3, Dinvity Original Sin, Dark Souls 2 a Sui Generis. Třetí DA taky nevypadá marně.
-
MaM X
Divinity: OS -
-
jj, vypsal jsem jen ty, co nejsou pokračování nějaké značky, špatně se mi to odeslalo (Thorar : "A čeká se vlastně v roce 2014 nějaké RPG, které by NEBYLO pokračování, ale něco nového?")
-
-
ah so *4*
-
-
-
nějak se to kixlo, odpověď na otázku níže, co se čeká letos
-
-
tento rok bol na RPG slabý jak caj *13*
treba pockat na dragon age, mass effect a zaklinaca .. to teprv budu rpg :)
alebo snad aj risen 3 a nieco na sposob gothica