Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Super načasování..za chvíli mi dovezou pizzu, tak aspoň k tomu bude co číst....tak pojďte kluci, jak je to s tím nejlepším rpg roku 2013. *1*

Jinak Dragon Commander se mi taky líbil, zajímavej mix.
    • Podle mě ani ne. Zatím nejlépe zpracovaná nominace.
      • Odulin
        Jj. Krom toho Dragona na PC si ani rychle na nic nevzpomínám...ještě mě tak možná napadlo Path of Exile.
        • Jo na PoE jsem zapoměl. Osobně jsem ho ale nehrál, takže nesoudím, ale asi by tam mělo být no.
  • Rada : tyto ankety nedělejte.
    • Rada : Nejdřív se zeptej sám sebe, jestli víš o čem píšeš. Jestli je odpověď ne, tak nic nepiš. Věř mi, usnadní ti to život a zbytečně se neztrapníš :)
  • Path of Exile vyhrala hra roku na GameSpot ale tu sa nedostane ani do nominacie, ale kadejake &^@$ ano, redakce fail
    • axell1990
      až na to, že Path of Exile je online hra takže tady ani nemá co dělat. Proč není v článku nejlepší online hry to už je ovšem otázka.
    • Takže ty a Gamespot máte patent na pravdu?
    • Hra roku na GameSpotu nebyla Path of Exile, ale The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
      • to bola GOTY na 3DS, na PC bol PoE, pozri tu:
        http://www.gamespot.com/game-of-the-year-2013/ *8*
        • Ano, na PC byl PoE a na 3DS byla Zelda. A jako celkový vítěz napříč platformami vyhrála Zelda. Podívej se pořádně :)
    • martin.mares.984
      Proc fail??? Ja myslim, ze maji pravo na svuj nazor jako snad kazdy jiny hrac, redaktor nebo herni server. Napriklad Dragon Commander nebo Fire Emblem jsou hodne kvalitni hry a ze ti tam chybi Path of Exile? To je taky hodne kvalitni RPG a pokud Te bavi tak ho hraj a bud za to rad, ze mas hrat co kvalitniho a nemusi Te prece nejak tezce trapit, ze ne kazdy to chce vyhlasit RPG hrou roku... Jinak ze to na Gamespot vyhralo hry roku... a co? Kdyby se kazdy ridil nejakou takovouhle "autoritou" jako IGN nebo Gamespot tak budes mit vsude stejne TOP 10 - stejnych TOP 10 her ve vsech kategoriich na vsech serverech, casopisech apod. Jaky by tohle melo smysl...
      • poznate fuku? stavim sa ze ano, viete preco je tak popularny? pretoze ma vybudovane renome, pretoze ludia mu veria, pretoze ludia nemaju dnes cas pozerat vsetky hlupe filmy a hrat vsetky hlupe hry a presne to sa caka od "hernych kritikov" , poradit kam dat peniaze a co je vaznejsie , coraz vzacnejsi cas. Ak sa POE nedostane ani do nominacie tak TG straca renome, lebo na zaciatku clanku vyplakava ze seredne malo RPG bolo za 2013 a POE ani nespomenie, pre mna cervene svetielko ze nieco nie je v poriadku, ze sa neorientuju, stracaju renome
        • martin.mares.984
          Tohle muze byt nekonecna diskuze a to nema cenu. Fuku znam a dela presne to same co ostatni jako treba Pavel Dobrovsky, Petr Polacek apod. Pise nejaky nazor a hodnoceni a je jenom na ctenari jestli si z toho neco vezme nebo ne, je to take hodne o osobnim vkusu a o tom, jak se jako ctenar s tim ci onym redaktorem ztotznite. Navic je to o hodne slozitejsi kdyz do toho vseho jeste srovnavate media a nazory z ruznych kultur, zemi a spolecnosti - hrac/redaktor v USA je uplne jiny nez hrac z Velke Britanie - ten se zase lisi od hrace ze stredni Evropy, vychodni, hrace z Brazilie je take uplne jiny a proto se ty TOP zebricky take lisi.
          Path of exile jsem hral a je to kvalitni hra, ale zase na druhou stranu je dnes problem co si tak muzeme predstavit pod definici RPG, coz je taky problem... krome rubani nepratel, sbirani stovky predmetu a vybaveni a rozdelovani bodu do zkusenosti tam ostatnich RPG prvku moc neni pro srovnani treba se starym dobrym Planscape Torment, Fallout nebo Baldur's Gate napriklad.
          • suhlasim viac menej, nehovorim ze PoE malo vyhral, ale aspon ho mohli spomenut, co som chcel vypichnut ze MassEffect sa spomina v ramci RPG *3*
        • Ja bych tyhle rubacky s RPG prvky vubec do zanru netahal :)
  • Nic proti DC a ani těm ostatním, ale když člověk vidí ty hry, z kterých se vybíralo, tak se musí modlit za lepší RPG zítřky. *7*
  • neni nahodou dragon commander strategie? s prvkami rpg
  • Pilgrim66
    Ty jo, ani jsem si neuvědomil, že letos nevyšlo žádný pořádný RPG...

No příští rok bude Witcher 3, Divinity Original Sin, snad Dragon Age Inqui, mozna Dark Souls 2 tak snad to bude trochu bohatsi.
    • Letos ještě nevyšlo žádný pořádný RPG, protože letos je teprve 19 dní. *7*
      • Pilgrim66
        *1* minulej rok

Furt si nemuzu zvyknout ze je 2014
  • Miserius
    Co Ni No Kuni? To si zaslouží minimálně tu nominaci, víc než některy tyhle pseudo-rpgčka
    • souhlasim, absence ni no kuni v kategorii nejlepší rpg tohohle roku je pro mě jenom další ze série neuvěřitelných failů games.cz best of 2013
  • Spoustu cen dostava i nadherne Ni No Kuni, zde ani nominace. :-( V tehle redakci pusobi ponekud zvlastni lide.
  • Hm a o Path of Exile, nejlepší diablovce minulýho roku, ani zmínka. Docela úlet, řekl bych....
  • Kr.Pa
    Ono je divinity takový mix RPG, akce, strategie, adventury a FPS, takže mohl být zařazen skoro do všech kategorií (kromě sportu samozřejmě) *3*
    Hra je super (jaožto všechny hry od Larianu), člověk si může vybrat, na kterou část se zaměří, která jej baví a zbytek většinou pořeší poradci.

Je to nádherný prequel k Divinity hrám.
    • Najlepšie tam bolo asi RPG časť tak preto to zaradili do RPG. Aj tak 2013 bolo slabota na RPG hry. Možno by tam mohli pridať aj Path of Exile

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit