-
Super načasování..za chvíli mi dovezou pizzu, tak aspoň k tomu bude co číst....tak pojďte kluci, jak je to s tím nejlepším rpg roku 2013. *1*
Jinak Dragon Commander se mi taky líbil, zajímavej mix. -
-
Podle mě ani ne. Zatím nejlépe zpracovaná nominace.
-
-
Jj. Krom toho Dragona na PC si ani rychle na nic nevzpomínám...ještě mě tak možná napadlo Path of Exile.
-
-
Jo na PoE jsem zapoměl. Osobně jsem ho ale nehrál, takže nesoudím, ale asi by tam mělo být no.
-
-
-
-
Rada : tyto ankety nedělejte.
-
-
Rada : Nejdřív se zeptej sám sebe, jestli víš o čem píšeš. Jestli je odpověď ne, tak nic nepiš. Věř mi, usnadní ti to život a zbytečně se neztrapníš :)
-
-
Path of Exile vyhrala hra roku na GameSpot ale tu sa nedostane ani do nominacie, ale kadejake &^@$ ano, redakce fail
-
-
až na to, že Path of Exile je online hra takže tady ani nemá co dělat. Proč není v článku nejlepší online hry to už je ovšem otázka.
-
Takže ty a Gamespot máte patent na pravdu?
-
Hra roku na GameSpotu nebyla Path of Exile, ale The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
-
-
to bola GOTY na 3DS, na PC bol PoE, pozri tu:
http://www.gamespot.com/game-of-the-year-2013/ *8* -
-
Ano, na PC byl PoE a na 3DS byla Zelda. A jako celkový vítěz napříč platformami vyhrála Zelda. Podívej se pořádně :)
-
-
-
Proc fail??? Ja myslim, ze maji pravo na svuj nazor jako snad kazdy jiny hrac, redaktor nebo herni server. Napriklad Dragon Commander nebo Fire Emblem jsou hodne kvalitni hry a ze ti tam chybi Path of Exile? To je taky hodne kvalitni RPG a pokud Te bavi tak ho hraj a bud za to rad, ze mas hrat co kvalitniho a nemusi Te prece nejak tezce trapit, ze ne kazdy to chce vyhlasit RPG hrou roku... Jinak ze to na Gamespot vyhralo hry roku... a co? Kdyby se kazdy ridil nejakou takovouhle "autoritou" jako IGN nebo Gamespot tak budes mit vsude stejne TOP 10 - stejnych TOP 10 her ve vsech kategoriich na vsech serverech, casopisech apod. Jaky by tohle melo smysl...
-
-
poznate fuku? stavim sa ze ano, viete preco je tak popularny? pretoze ma vybudovane renome, pretoze ludia mu veria, pretoze ludia nemaju dnes cas pozerat vsetky hlupe filmy a hrat vsetky hlupe hry a presne to sa caka od "hernych kritikov" , poradit kam dat peniaze a co je vaznejsie , coraz vzacnejsi cas. Ak sa POE nedostane ani do nominacie tak TG straca renome, lebo na zaciatku clanku vyplakava ze seredne malo RPG bolo za 2013 a POE ani nespomenie, pre mna cervene svetielko ze nieco nie je v poriadku, ze sa neorientuju, stracaju renome
-
-
Tohle muze byt nekonecna diskuze a to nema cenu. Fuku znam a dela presne to same co ostatni jako treba Pavel Dobrovsky, Petr Polacek apod. Pise nejaky nazor a hodnoceni a je jenom na ctenari jestli si z toho neco vezme nebo ne, je to take hodne o osobnim vkusu a o tom, jak se jako ctenar s tim ci onym redaktorem ztotznite. Navic je to o hodne slozitejsi kdyz do toho vseho jeste srovnavate media a nazory z ruznych kultur, zemi a spolecnosti - hrac/redaktor v USA je uplne jiny nez hrac z Velke Britanie - ten se zase lisi od hrace ze stredni Evropy, vychodni, hrace z Brazilie je take uplne jiny a proto se ty TOP zebricky take lisi.
Path of exile jsem hral a je to kvalitni hra, ale zase na druhou stranu je dnes problem co si tak muzeme predstavit pod definici RPG, coz je taky problem... krome rubani nepratel, sbirani stovky predmetu a vybaveni a rozdelovani bodu do zkusenosti tam ostatnich RPG prvku moc neni pro srovnani treba se starym dobrym Planscape Torment, Fallout nebo Baldur's Gate napriklad. -
-
suhlasim viac menej, nehovorim ze PoE malo vyhral, ale aspon ho mohli spomenut, co som chcel vypichnut ze MassEffect sa spomina v ramci RPG *3*
-
-
Ja bych tyhle rubacky s RPG prvky vubec do zanru netahal :)
-
-
-
-
Nic proti DC a ani těm ostatním, ale když člověk vidí ty hry, z kterých se vybíralo, tak se musí modlit za lepší RPG zítřky. *7*
-
neni nahodou dragon commander strategie? s prvkami rpg
-
Ty jo, ani jsem si neuvědomil, že letos nevyšlo žádný pořádný RPG...
No příští rok bude Witcher 3, Divinity Original Sin, snad Dragon Age Inqui, mozna Dark Souls 2 tak snad to bude trochu bohatsi. -
-
Letos ještě nevyšlo žádný pořádný RPG, protože letos je teprve 19 dní. *7*
-
-
*1* minulej rok
Furt si nemuzu zvyknout ze je 2014
-
-
-
Co Ni No Kuni? To si zaslouží minimálně tu nominaci, víc než některy tyhle pseudo-rpgčka
-
-
souhlasim, absence ni no kuni v kategorii nejlepší rpg tohohle roku je pro mě jenom další ze série neuvěřitelných failů games.cz best of 2013
-
-
Spoustu cen dostava i nadherne Ni No Kuni, zde ani nominace. :-( V tehle redakci pusobi ponekud zvlastni lide.
-
Hm a o Path of Exile, nejlepší diablovce minulýho roku, ani zmínka. Docela úlet, řekl bych....
-
Ono je divinity takový mix RPG, akce, strategie, adventury a FPS, takže mohl být zařazen skoro do všech kategorií (kromě sportu samozřejmě) *3*
Hra je super (jaožto všechny hry od Larianu), člověk si může vybrat, na kterou část se zaměří, která jej baví a zbytek většinou pořeší poradci.
Je to nádherný prequel k Divinity hrám. -
-
Najlepšie tam bolo asi RPG časť tak preto to zaradili do RPG. Aj tak 2013 bolo slabota na RPG hry. Možno by tam mohli pridať aj Path of Exile
-