Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to je ultimátum. Jakto, že to vyhrálo to, co to jakože vyhrálo? Tahle sekce se hrubě nepovedla. FAIL? WTF? SRSLY? OMG? KUK? LOL? OOO? *** Nesouhlasíme, hrubě nesouhlasíme. Redakce určitě vysává tuny neidentifikovatelnýho prášku, někdo jim určitě dal tričko zdarma a nebo jim za to už nestojíme. Games jdou do latrýny. Jak si to můžete vůbec tohle dovolit. Vrchol a hanba a šáteček a slza v oku. Už nejste, co dřív. Vyházet vás z oken, dacani...

Nebo jsem v jiné diskusi?
    • kubi-wan
      Ty jsi rovnou na jinym webu. A pokud podle tebe Games jdou do latrýny, tak jedině kvůli takovýcm "diskutérům" jako jsi ty. *7*
      • Jsi debil, příteli. Kdyby si svůj sentiment hodil do řitě a raději popřemýšlel, možná bychom se i pochopili.
        • Nechtej aby tady lidi chapali nejake jinotaje, vetsinou nepochopi ani to, co napises primocare :-).
          • To může být recht, tak či tak. A i když kolega nepochopil širokou souvislost a smysl celýho parodickýho podání, zůstává na tom srandy, že se zrovna on hrdě pustil do boje za viníka upadku tohoto místa. Šest lidí z deseti jsou tady vždy nepřemýšlivým volem, počínaje Veskoslavem a pro mě překvapivě kubi-wanenm konče, takže široká reakce by měla být vlastně pochopitelná. Přesto je stále více jasnější, že údajní "trolové" jsou tou poslední příčinou, co tuhle údajnou komunitu válcuje, a spíše to jsou právě tihle přecitlivělí ukibicovaní domněle všeznalí kok*ti s obrázkem, kteří si vlastně podkopávaj ono slavný zbudování růžové Games komunity tím, že sami preferují vygumovanost, neumí mimo vlastní ego myslet, nerespektují a mozek jim pracuje v zakomplexovaných mantinelech. S odkazem na debatu v jiné diskusi je právě nutný se ptát, jak se může tahle komunita stát něčím komunikativnějším a zdravějším, když tu jsou takoví blbci, kterých se vlastně dotýká sebemenší hovadina? Nemůže. Oni budou hlásat, že za to může ten a ten, a vymýšlet chujoviny pro přihlášený, ale opomíjejí fakt, že jestli Games mělo zdegenerovat, pak právě jejich vinnou a přístupem.
            • kubi-wan
              Tak pokud šlo o parodii a nadsázku, nějak jsem to nepochopil... ono je totiž dost snadný si v místních diskuzích pokřivit pohled na příspěvky...
  • Hodně ale hodně chudej výběr... Assassins Creed 4,Bioshock Infinite.. nic ? *10*
    • smejki
      Bioshock infitnite jsem včera dohrál. Tam byla nějaká pamětihodná hudba? Původní.
      • GlaDOS
        Original Score jsem projel hodněkrát. Ano, má docela povedenou původní hudbu. Sice je oproti prvním dvoum dílům ost kratší a minimalističtější, ale pořád ho rád poslouchám.
  • Robot Unicorn Attack: Heavy Metal *16*
  • Mě tady chybí: Strike Suit Zero OST
    http://www.youtube.com/watch?v=-TQa2AYadrg
    Paul Ruskay ze vyřádil, a zasmrdělo to soundtrackem ze starého (2003) Homeworldu, což mě k oné hudbě zase vrátilo zpátky.
    Ale ze zvolených kandidátů se dá taky vybrat (Last of us a Amnesia jsou prostě...mrazivé), jen mě tam nesedí The Wonderful 101 *5*
  • nekromant33
    Ještě jsem si vzpomněl na Rayman Legends. Tam si svoje najde skoro každej.
    • jak se liší soundtrackam od mobilní fiesta run? protože předchozí jungle run měl soundtrack se stejnou tématikou. co tím, chci říct... že fiesta run mě strašně svou hudbou otravoval, oproti jungle run, který má mnohem příjemnější melodie... al r: legends jsem nehrál, tak právě nevím
  • Keyz
    Expeditions: Conquistador má také skvělý soundtack. Škoda, že to bylo opomenuto.

http://www.youtube.com/watch?v=GZ49tb6-TgE
    • K tomu bych za mě doplnil i paralelu v podobě letošního čtvrtýho Europa Universalis. Taky výtečná věc...
  • nějak postrádám lahůdku v podobě Far Cry 3: Blood Dragon...
    • kubi-wan
      To je fakt. Taková 80's palba se ve hrách jen tak neurodí (+ v krabičce se hrou bylo samostatný CDčko se soundtrackem). Ale i když má celkově Blood Dragon moje nejvyšší sympatie a je pro mě osobně nejoblíbenější hrou roku, Remember Me to přeju, protože ten soundtrack je vážně neotřelej a parádní.
  • misho8723
    Ja hlasujem za OST roku --- Deadly Premonition PC :D
    Ale fakt výborný OST
  • B.o.b
    Jeden z důvodů proč je GTA 5 tak skvělý.
    http://www.youtube.com/watch?v=e0h09RpeMSY
  • jindra.veliky
    kousek OST Remember Me jsem si poslechl na youtube a docela zajimavej mix, dost se to hodi ke hre

kazdopadne za me B: Infinite

http://www.youtube.com/watch?v=6GiKRkH5iH8&feature=youtu.be&t=1m28s

jedna z mala kladnejch veci na hre...jinak to je strasne nudna strilecka
    • Jack1947
      No jo no, nemuzou se zavdecit kazdemu a nudna ? Nudne mi prijde COD kde se respawnuje ve skriptech 50 vojaku ktery udrzuji obtiznost hry.

Spise otazka co je pro tebe za hry zabavne? SP hry hlavne. a Nejlepe FPS.
      • Mé dítě, poslechni svého spasitele a přestaň bezhlavě reagovat na každý příspěvek. Můj otec ti dal mozek, tak jej používej. Snaž se, aby sis místo v Jeho království zasloužil.
        • Tvuj preslavnej fotrik lidi akorat tak totalne zblbnul, ze ted jiz ani nevi co si vlastne maji o takovych exotech, jako jsi ty, mily Jeziiiiiiiiisku na kriiiiiizku, vlastne myslet. Ja, jakozto Lucifer moc dobre vim, co lidi skutecne chteji a potrebuji. O tom ty, jako tajrlik z dreveneho krize, muzes tezko neco vedet. Tak laskave bez za Marii Magdalenou a prestan tady tlachat hovadiny. Stejne jedine Pan Pekel vladne a nikdo jiny... *16*
        • Jack1947
          Troglodit... je tezke jeho svodum o reakci odolat. Neverim v Boha, nechodim ke zpovedi ... verim jen v dobre slovo a ve spasitele v tebe, v jezise v Pana lidstva a vseho ziveho, o chvalme pana Spasitele... nase ztvoritele... Halleluja. (ne joking)

Zadam o odpusteni mych hrichu pane O vsemocny, klanim se ti a doufam ze mi bude odpusteno jakozto ostatnim smrtelnikum... necekam ve vykoupeni, v nebe ale aspon za meho pozemskeho zivota bych rad necim byl. (dekuji predem). *4* Chvalte pana...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit