-
No to je ultimátum. Jakto, že to vyhrálo to, co to jakože vyhrálo? Tahle sekce se hrubě nepovedla. FAIL? WTF? SRSLY? OMG? KUK? LOL? OOO? *** Nesouhlasíme, hrubě nesouhlasíme. Redakce určitě vysává tuny neidentifikovatelnýho prášku, někdo jim určitě dal tričko zdarma a nebo jim za to už nestojíme. Games jdou do latrýny. Jak si to můžete vůbec tohle dovolit. Vrchol a hanba a šáteček a slza v oku. Už nejste, co dřív. Vyházet vás z oken, dacani...
Nebo jsem v jiné diskusi? -
-
Ty jsi rovnou na jinym webu. A pokud podle tebe Games jdou do latrýny, tak jedině kvůli takovýcm "diskutérům" jako jsi ty. *7*
-
-
Jsi debil, příteli. Kdyby si svůj sentiment hodil do řitě a raději popřemýšlel, možná bychom se i pochopili.
-
-
Nechtej aby tady lidi chapali nejake jinotaje, vetsinou nepochopi ani to, co napises primocare :-).
-
-
To může být recht, tak či tak. A i když kolega nepochopil širokou souvislost a smysl celýho parodickýho podání, zůstává na tom srandy, že se zrovna on hrdě pustil do boje za viníka upadku tohoto místa. Šest lidí z deseti jsou tady vždy nepřemýšlivým volem, počínaje Veskoslavem a pro mě překvapivě kubi-wanenm konče, takže široká reakce by měla být vlastně pochopitelná. Přesto je stále více jasnější, že údajní "trolové" jsou tou poslední příčinou, co tuhle údajnou komunitu válcuje, a spíše to jsou právě tihle přecitlivělí ukibicovaní domněle všeznalí kok*ti s obrázkem, kteří si vlastně podkopávaj ono slavný zbudování růžové Games komunity tím, že sami preferují vygumovanost, neumí mimo vlastní ego myslet, nerespektují a mozek jim pracuje v zakomplexovaných mantinelech. S odkazem na debatu v jiné diskusi je právě nutný se ptát, jak se může tahle komunita stát něčím komunikativnějším a zdravějším, když tu jsou takoví blbci, kterých se vlastně dotýká sebemenší hovadina? Nemůže. Oni budou hlásat, že za to může ten a ten, a vymýšlet chujoviny pro přihlášený, ale opomíjejí fakt, že jestli Games mělo zdegenerovat, pak právě jejich vinnou a přístupem.
-
-
Tak pokud šlo o parodii a nadsázku, nějak jsem to nepochopil... ono je totiž dost snadný si v místních diskuzích pokřivit pohled na příspěvky...
-
-
-
-
-
-
Já mám favorita úvodní píseň z Call of Duty-Black Ops.Parádně mi sedí k ději
-
ne ne, prostě ne. na vaše best of jsem se těšil, ale včerejškem jste mě odrovnali a dneska jsme mimo vkusem. risk of rain, guacamele, dust, electronic super joy. a věřím, že se najde ještě dalších zajímavějších, než od amnesie nebo remember me...
-
-
Jak se můžeš těšit na best of her? Co ti to dá?
Připomene to ti to snad něco co jsi nehrál a pak si to zahraješ / poslechneš? Většina recenzí zde je a názor jsi na to lze udělat v době vydání.
Beru Best of modifikací pro nějakou hru. Těch je tuny a kdo to nesleduje nevyzná se v tom. To je opravdu nápomocné. Ale u velkých her? Většina her co zde zatím byla v Best of poznám a něco jsem o tom minimálně četl. Tedy tohle beru spíše jako test, zda se to trefí do mého vkusu :) Nic víc.
Navíc to není tak důležité jako vyhlášení Darwinova ceny *5* -
-
těším, protože si rád čtu o dobrých hrách, rád si tvořím názor a inspiruju se. navíc mám články tady všehovšudy rád. a stejně taky jako ty čekám, jak se trefí do mého vkusu + jak se vypořádají s obsazováním favoritů. minule jim to šlo pěkně, letos mi připadají dost mimo, bohužel...
-
Aby byla "slusna" debata... kdyz uz nic jineho.
-
-
V prvej polovici prispevku si si odpovedal na jeho druhu cast.
-
-
Resogun má ještě výbornej soundtrack
http://www.youtube.com/watch?v=6E15EtadhZ4&list=PLr4p1lPc_AWm0NW7H_au45iLscDga1ai9 -
Remember Me, hands down
-
Ano, Remember me malo zaujimavy a iny soundtrack, nez je vo zvyku. Soundtrack, ktory vsak vyrazne pomahal budovat silnu atmosferu mal podla mna tento rok iba Bioshock. Zaroven vsak treba dodat, ze tento rok bol dost slaby co sa soundtrackov tyka. Posledna smrst priam az kultovych soundtrackov bola v ruku 2011, ked vysiel skyrim a deus ex, ktorych soundtracky pocuvam dodnes.
-
-
zkus indie scénu, tam letos vyšlo 10+ našlapaných soundtracků, které pravidelně poslouchám víc jak normální hudbu
-
-
A kde je Spec Ops: The Line?? *9* ten jsem mezi nominovanými čekal na stopro...
-
-
2012
-
-
No jooo. Vždycky když vidím žebříčky, tak zapomínám, že to není "of all time" :)
-
-