-
!!! DMC !!! Tenhle nářezový soundtrack řadím k tomu nej. Hned vedle OST z Painkillera a Quake 2.
-
U kazde hry, kde se da orientovat sluchem, hudbu nekompromisne vypinam jako rusivy element hratelnosti, davam prednost ambient zvukum.
-
Remember me? Teda na to jaka ta hra byla, ze by hudba nejak vyrazne vybocovala *7* , tak Amnesia urcite , jen 5her... nuze kazdy mame jiny hudebni vkus. ( Pro me je vzdy nej Soundtrack z GTA a z toho V. jakbysmet).
-
-
GTAčka nikdy neměly svou vlastní hudbu (i když prej v pětce občas hraje), proto bych je nikdy do týhle kategorie nezařadil...
-
-
měly vždy, co já vím, ale většinou se jednalo jen o title theme + ingame střípky (fanfára při dokončení mise apod.).
-
-
Tak možný to je... já skončil u dvojky a všechny ty další "3D díly" šly okolo mě *1*
-
-
no, vidíš a zrovna dvojka má takové super téma hudební. Nejsem si jistý, ale žiju v domnění, že vzniklo speciálně pro GTA.
-
-
-
-
-
Kde je Assassins Creed Black Flag?Jednoznačně nejlepší,dokonce poslouchám i po dohraní! :D
-
U mna nove Simcity, TLOU mal par velmi peknych melodickych piesni, ale ako celok ma nebral.
-
Ys serie jednoznačne :)
-
A co takhle Electronic Super Joy? ;)
-
-
no ten zatim vyhrava u me. je to skvela hudba k praci.
-
-
Pro mě je soudtrack roku Electronic Super Joy
-
Hodně ale hodně chudej výběr... Assassins Creed 4,Bioshock Infinite.. nic ? *10*
-
-
Bioshock infitnite jsem včera dohrál. Tam byla nějaká pamětihodná hudba? Původní.
-
-
Original Score jsem projel hodněkrát. Ano, má docela povedenou původní hudbu. Sice je oproti prvním dvoum dílům ost kratší a minimalističtější, ale pořád ho rád poslouchám.
-
-