Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ACIV je kravina, Hry roku 2013 byly nejhorší co si pamatuji a klidně si mě nazývej pozére..
  • To vůbec.... *1*
  • Tak pak to je těžký...pak už nemáš co hrát...nemohu si to odpustit, co takhle zkusit RapeLay? Sice je to starší hra, ale třeba Tě to chytne *1*
  • To taky není na mě. Nějaké jsem zkusil a po pěti minutách to letělo do koše...
  • Tak PCčkáři se pořád chlubej kvalitníma indie hrama, který vždycky natřou p*del mainstreamovým titulům, takže zkus zamířit do této kategorie...
  • souhlas
  • Nastala doba temna. Jako pc hráč to pociťuji asi více než konzolový hráč, jelikož na konzoli občas vyjde nějaká ta exkluzivita. Tahle anketa je spíše : co je nejmenší průůser roku 2013. Hry jsou naprosto nudné, repetativní. Nic nového nepřinášejí. Oslavované Metro? Nuda. Bioshock? Nuda. TR? Casual pro masy. Nejvíc mě rozsekalo ale nejlepší DLC. Prý Mass Effect.
  • GTA je FPS? To ta GTA5 musí být hodně nová
  • Len k tomu koncu v metre 2033, to by som povedal ze je dost neznamy a dosiahlo ho iba minimum ludi *3* a k tomu to nie je mass efect aby to malo mat nejaky dopad na druhy diel
  • misho8723
    Ty považuješ za fungujúci stealth taký, že keď sa niečím prezradíš, tak všetci nepriatelia na mape vedia presne, kde sa nachádzaš v tme a vedia ťa bez problémov aj v tej tme presne trafiť na niekoľko metrov?.. podľa mňa toto vôbec nie je fungujúci stealth - frustrujúci herný prvok, ktorý funguje asi z polovice, tak to už áno... iste by hru vylepšilo, keby AI vojakov bola na trochu vyššej úrovni čo sa týka stealthu, ale na druhú stranu v prestreľkách sa vedia kryť, behajú, robia kotrmelce a tak (videl som video, kde jeden vojak stál na mieste a keď ho chcel hráč streliť do hlavy, tak pohol len hornou časťou tela, ešte raz sa tak vyhol guľke a potom sa skryl za múr, čo som ešte v žiadnej inej hre nevidel).. čo sa týka Pavla, tak tam išlo skôr o to, že on bol v podstate dobrý človek (niekoľkokrát zachránil Arťoma, nezastrelil vzdávajúceho sa vojaka a Arťoma mal rád a keď po ňom strieľal, tak ten malý Temný povedal, že je z toho smutný), ale bol proste vychovaný, že musí urobiť čokoľvek za Červených a on sám si myslel, že robí dobro nielen pre nich, ale pre ostatných, aj keď si to má vyžiadať smrť niekoľkých nevinných ľudí.. a Arťom tomu malému ukázal, že aj keď je on zodpovedný za smrť jeho druhov, že v ľuďoch sa vždy nájde ľudskosť a že vedia naprávať svoje chyby a nie sú len vraždiace stroje a že čo je to odpúšťanie.. a trochu to má ukázať paralelu s Arťom a s tým, aby jemu ten malý tiež odpustil to čo jeho rase spravil..aspoň ja som to tak pochopil.. u Pavla to nie je taká čiernobiela voľba, skôr šedá - prirovnal by som ho trochu ku Lethovi zo Zaklínača 2.. u Lesnitskeho je to väčší problém ospravedlniť jeho záchranu - ja by som ho nemal problém zabiť, lebo v postate nič dobré počas celého príbehu neurobí.. a Temní používajú telepatiu k dorozumievavaniu sa medzi sebou a medzi inými bytosťami.. neúmyselne poškodzujú vedomie a mozog ľudom, lebo nevedia, že taká silná sila ako telepatia škodí ľudom.. oni sa chcú rozprávať a skontaktovať s ľuďmi, ale proste tá telepatia je príliš silná pre ľudí
  • Jack1947
    I hope so... *7*
  • Tak co uz je to jasne?

http://youtu.be/98L2SO6Yh_g?t=20s
  • Jack1947
    MMo tu funkci lobby nema? Teda jak ktery pravda. Treba mOBA te hodi s lidmi a s nimi hrajes.

Ohanis, jenze ja jsem si uz vyzkousel ze muj vlastni nazor je tady zbytecny. (vyrojil by se zas nejaky trotl co by mi nadaval a ostatni by se pridali takze tak).

To ma COD MW2 od dob te podelane nededikace ze steamu. Hele nic proti ale zaobirat se takovyma blbostma a hlavne zde asi nema smysl. Vidis jaktopak dopada.

To je jedno, jenze tohle se s tebou nejspus jeste chvily poveze. Obcas je zbytecne prosazovat sve myslenky zde? at uz jsou jakkoli podlozene. Vysledek byva vetsinou negativni.
  • XXHUGOXX
    Assassins creed IV 2. miesto ??? To si snáď robíte kozy !!!
  • Spades
    Možná bych poupravil, řešil sem dedikované karty, a psal sem proti armádě trollů co NB nikdy neviděli :D

Jinak Lobby je ve hře to, že vezmeš X lidí, nějakým způsobem je narveš do hry a pak spustíš například mapu s těma hráčema, narozdíl od toho MMO máš mapu rozjetou na serveru a hrajou tam všichni.

Jinak dík za Wiki no. Sám se tím nerad oháním, protože nikdy nevíš co tam kdo píše :D
  • Jojo, vytěžili to dobre
  • Já si říkám, že je to spíš taková póza tvrdit, že ACIV je kravina apod....stejně jako pořád tvrdit, jak byly dřív hry lepší, jak dnešní stojej zaprd, jak je PC nejlepší na hraní, jaký jsou konzolisti ovce, jaký jsou mainstreamoví hráči ovce apod.
  • Jack1947
    Koukam ze tu zas nekdo "mele pate pres devate" predtim v bleskovkach s ntb integr. grafikou a ted s MMO a "lobby" fps?... ojojo . Jeste se zamotava do spleti svych vlastnich myslenek.

( No, to se te muzu zastat i kdyz me rad nemas, ze s Veskoslavovou logikou se souperit stejnak neda, je to potreba vzdat jeste kdyz je cas).

To je rada a ne urazka. Ja bych fekl ze MMO je MMO = http://en.wikipedia.org/wiki/Massively_multiplayer_online_game

A timto asi tak nejak zhasne nooo. *4*
  • Spades
    Já taky nikdy neřekl, že tam Planetside 2 nepatří.
    Nepatří tam LOBBY FPS hry. To je ten rozdíl. Massive znamená, že se nepřihlašuješ přes Lobby.
  • Veskoslav
    nechci ti brát iluzi, ale co je Planetside 2? MMOFPS hra....Evidentně absolutně netuším, která bije, jak Tě tak čtu. Víš vůbec, co zkratka MMO znamená? To neznamená MMO=WOW a spol...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit