Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav
    Za mě byl problém výhry LoL spíš v tom, že samotná hra se v průběhu 2013 prakticky nezměnila , jenom bylo naslibováno několik featur ale v prubehu 2013 narozdil od 2012 neudelali nic
  • PravyMonty
    Je to asi taková ostuda, jako to že se ass sin creed :back fuck umístilo na celkovém druhém místě...
  • Jack1947
    No ja cekal hodne... a dostal nic ale jo chapu. ( Nejsem skalni fanousek ale treba AVP 2010 me bavilo mnohem vice a bylo taky lepsi).
  • Jack1947
    *3*
  • prudislav
    ono asi bude věc to že já od ACM nic neočekával a ve finále když sjems e k tomu dostal mě to i překvapilo a dokonce bavilo víc než Ghost Dogs
  • Spades
    Hate za LoL nebyl jen kvůli toho, že to je starší hra, ale hlavně, protože to není onlinovka.
    Ten termín je docela ošehavý, ale jestli je LoL onlinovka, pak je onlinovka i například Quake 3.
    Nejde o to, že je povinost být stále připojen, to má i Diablo 3 a není to onlinovka.

LoL je LOBBY Multiplayerová hra. Onlinovky nemají Lobby, ale hráči se mohou setkat na jednom světě prakticky v libovolném množství. LoL, DotA, Warthunder toto nepodporují, čili to NEJSOU onlinovky.

Já vím, že je to docela blbě řečeno, a že je to otázka flamewar stejně jako jestli je Mass Effect RPG, ale tohle je snad již dlouho zavedený termín. To že hra jde hrát online z ní nedělá onlivoku stejně tak jako to, že to má always on DRM z ní TAKY nedělá onlinovku.
  • jak to, že beyond two souls není zklamání roku?????????????????????????????????????????? jinak se vším souhlasím *16* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12*
  • Odpovědné? Ano, ale na věci to nic nemění... Zcela jinak; vezmeš-li skupinku 20 (ne)hráčů napříč demografickým spektrem, dáš jim papír a zadání napište mi svou volbu na nej herní OST roku (a tedy spousta nebude vědět a nebude mít názor) a nebo té samé skupině předtím pustíš přednášku Grygara o nej soundtraccích roku i s ukázkami (a tedy i neznalý si vytvoří názor) a pak jim dáš stejnou otázku, tak dle tebe lidé budou hlasovat +/- shodně v obou případech, protože nejsou „ovce“. Dle mého bude v prvním případě mnohem větší diverzita a v druhém prostě bude mnohem více voleb na těch pět probíraných. Je jeden způsob lepší druhého? Není. Vypovídá to o něčem? Ano, ale každé o něčem trochu jiném. Jen jsem napsal, že pro mě by byl zajímavější první způsob, zatímco co tobě plně dostačuje ten druhý.
  • JohnyTheZik
    Ale prosim tebe, trosku relaxuj a nepis hned prvni vec, co te napadne.

Ja prece nikde nerek, ze to tady stoji za nic a ze games zkrachujou atp. (co jsem tady parkrat videl), jen podotykam, ze to, co autor vyvodil z vysledku hlasovani, je proste a jednoduse chybny (= nemohl to z vysledku odvodit).
    Je to asi stejne principielne spatny jako kdyby byla soutez "nejoblibenejsi barva", kde by se v redakci vybiralo mezi modrou a hnedou, vyhrala by modra a tedy je nejoblibenejsi -> coz by vedlo ke stejne plamenny diskusi jako u nej online hry -> hlasovali by lidi, ale opet by mohli vybrat jen z modry a nebo hnedy -> velice pravdepodobne by opet vyhrala modra, na coz by se autor odkazal, ze ano - u lidi taky vyhrala modra, jenze jelikoz je tam nedostatecny vyber (+ jeste dost specificky), tak proste nemuzu vyvozovat takovyhle zavery.
    Je to vpodstate dukaz kruhem.

To je vsechno. Paradoxne by me nekdo mohl narknout, ze jsem hlasoval pro dotu, protoze jsem dotar a nechci, aby tam bylo lolko a blabla.. Na to muzu rict jen to, ze jsem hlasoval pro WT, protoze ze stejnych duvodu jako tam je WT, bych do tyhle kategorie nedal ani LoLko, ani Dotu 2 (protoze jejich "release" vazne nebyl v roce 2013 - vpodstate open beta u doty 2 tu uz nejak patek byla).

A mj. oblibenost u hracu se malokdy shoduje s nejlepsi hrou.
    Viz ted vsude sklonovany flappy bird na mobily. Nebo CoD. A mohl bych pokracovat :).
  • Jack1947
    Jako nic svetoborneho ale "Fail" roku? Vzdyt byly horsi hry (AVp:CM) a navic od tohohle nikdo nic necekal... jen takovou oddechovku ( no obcas se clovek celkem zapotil). Kolik her je dneska o motorkarich ano nula. *3*
  • misho8723
    SPOILER ... ja som sa dopracoval k dobrému koncu, a párkrát som zabil ľudí..nechal som Pavela napospas dušiam, zabil som matku toho malého lietajúceho démona (ako mu v hre hovoria a v knižkách).. len proste som s radosťou počúval ľudí a ich príbehy, pomáhal som s vedľajšími misiami, hral stealth štýlom a omračoval som ľudí, a tak.. čiže človek nemusí byť celú hru len dobrý a všetko splniť na 100 % aby dostal dobrý koniec.. Doom a Quake som preto spomenul, lebo je na internete jeden veľmi dobre známy obrázok, ktorý porovnáva level dizajn jedného levelu z Doomu a level neviem z ktorej modernej FPS (asi ten level paroduje všetky tie moderné vojenské FPS ako BF, CoD, atď..).. no a ľudia hovoria, že staré FPS hry mali také prepracované a rozsiahle úrovne, čo je pravda, ale samozrejme nie každá stará FPS mala také levely, takisto ako nie každá moderná FPS má také lineárne levely ako CoD, BF,atď.. v HL 2 tiež ti niekedy bránili ľudia v postupe, tiež si niekedy musel čakať pokým ľudia dopovedali dačo, aby si si mohol dvere otvoriť alebo aby sa príbeh posunul, atď.. a napríklad LL má stanice oveľa lepšie spracované a otvorenejšie ako to bolo v 2033.. a pravdu povediac, radšej mám stealth, ktorý robí možno hru trochu ľahkou, ako stealth, ktorý skoro vôbec nefunguje a robí hru frustrujúcou (ako v 2033).. a čo sa týka erotiky, bordel mi nerobil problém, lebo aj v takej dobe a situácii by boli prítomné, to sa na ľudstve nezmení, ale Anne a jej vzťahu s Arťom mohli dať viac hĺbku, ale to, že sa vyspali spolu, to je podľa mňa uveriteľné - najprv si ho doberala, ale potom ako videla aký je dobrý a potrebný pre nich, a ako bojoval pred kostolom a ešte ju zachránil od Lesnitskeho a ešte k tomu si myslia, že obidvaja sú nakazený vírusom a že možno to sú ich posledné chvíle spolu, tak čo majú stratiť? - takže s tým som nemal až také problémy, ale ako tvrdím, mohol byť viac prehĺbený ich vzťah.. a čo sa týka koncov z 2033 - no ja som mal na konci ten koniec, keď som na nich poslal rakety, tak mne to samozrejme nerobilo problémy, že sa práve pre tento koniec rozhodli a tak neviem povedať, ako by som nato pozeral, keby som mal ten druhý koniec v 2033
  • Radioaktivni_surikata
    Heleď, já jsem třeba pro žádnej soundtrack nehlasoval, protože letos jsem žádnej zdrařilej neslyšel. A stejně tak jsem nehlasoval pro stratigii, protože jsem žádnou nehrál. Jestli to někdo náhodně naklikal, je to normální kazišuk a redakce s tím nic neudělá. Čímž se dostáváme k jedhomu zásadnímu úskalí, který jsi právě načnul. Nikdo nehrál všechno, co tenhle rok vyšlo, takže celá tahle anketa už z principu nemůže bejt o nějakým definitivu a proto byste se nad ní neměli nějak zvlášť čertit, je to zbytečný. Já třeba nehrál GTA, protože nemám konzoli a nechci ji pořizovat. Ale dost možná bych to zvolil jako hru roku, kdybych si ho mohl koupit na PC a zahrát. Kdyby se soutěžilo o Ipad nebo nějakej smartphone za desítku, tak bych i věřil, že to spousta lidí klikala od boku jak se jim hodilo. Vzledem k tomu, že se ale soutěží o tričko "na doma", bych to neviděl vůbec tak černě. Podle mě jednou ovce, pořád ovce, pokud nedojde k nějakýmu zásadní změně myšlení. Takže si stojím za tím, co jsem napsal.
  • Veskoslav
    Protože to většina nehrála a nikdo od toho nic neočekával. Navíc podle mě ta ketogorie je u her, co něco slibovali a nesplnili. Ne u her, které jsou debilní už při představení. On je rozdíl mezi zklamáním a nejhorší hrou.
  • A jde o princip reklamy; "dobrá" reklama ti prostě někam do podvědomí dá povědomí o tom výrobku a až budeš v obchodě kupovat něco ze sortimentu, kde se tak úplně neorientuješ (co já vím, když tě přítelkyně pošle pro vložky a nenapíše ti které vzít ,-) a budeš mít na výběr z více možností, tak podvědomě šáhneš právě po tom, co již (svým specifickým způsobem) znáš.
  • prudislav
    Jak mohlo "Fail of the Year" vyhrát něco jinýho než "Ride to Hell: Retribution" opravdu nechápu ať to gearbox a timegate zhnojili sebevíc (MP tam je super)
  • Typicky kupříkladu Fire Emblem; umístil se mezi nej RPGčky; což je divné, hrál jsem ji a je to primárně a především tahovka, která na sobě má i něco RPG prvků. Přesto tím, že byla zařazena do sekce RPG, tak ji tu spousta "slepě" odklikla jako nej RPG. Což je divné; zvlášť s přihlédnutím k tomu, že dokonce pochybuji, že to nějak moc lidu u nás fakticky i hrálo...
  • Tak schválně; kolik myslíš, že slyšelo nominované OSTčka? Minimum; ono ostatně kolik lidí vůbec poslouchá herní OSTčka? Přesto, když už ta možnost je, tak věřím, že ji spousta lidí odhlasovala. Dejme tomu, že by totožná anketa byla na to samé před výběrem redakce a bez možností; opravdu myslíš, že by to bylo o těch samých soundtrecích? Já ne, myslím, že by to vypadalo úplně jinak. A úplně jinak by to vypadalo, kdyby tam redakce dala jiné tipy. Viz výše s přirozeností vybírání z předkládaného.
  • Je to zmíněno v uvozovkách; nebylo to myšleno nijak pejorativně, ale myslím, že není žádným tajemstvím, že když dáš šest možností a z toho pět předvybraných, tak u většiny způsobíš to, že budou vybírat právě z těch pěti možností; zvlášť když právě o těchto pěti možnostech předtím několik týdnů četli ve článcích. To není ničí chyba či hloupost, to je prostě přirozenost uvažování ,-)
  • vonTossis
    Je pravda, že se dalo jen prostřílet, ale to šlo svým způsobem třeba u i HL2 :) Ale ať už originálním prostředím, zajímavým příběhem, schopnostmi atd. bych to neřadil na úroveň CoD a spol. :) Na to je ta hra příliš odlišná a minimálně pro mě velmi originální. Ale jak říkám, naprosto chápu, že někomu ta hra stejně nemusí být vůbec po chuti. Já si však ještě dnes dlouho po dohrání vybavuji tu scénu, kdy jsem poprvé uviděl Elizabeth a v tu chvílí jsem se do té hry zamiloval. Ne kvuli Elizabeth samotné, ale kvůli tomu, jak bylo to setkání zpracované. Nádhera. :)

EDIT: A bez bití se přiznám, že Ken Levine je podlě mě kreativní génius, tudíž jsem trochu ovlivněný. :)
  • vetsina lidi z games dostali v LoL na prd*l / hodilo je to do deep bronzu, tak radsi sli trollit na dotu =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší