Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Takže sumářem je, že redakce to tedy zase zhnojila i s poslední možností hlasování přenechané nám; lid je blbý jak troky s příchutí zpohodlněné stádovosti a myslící neschopnosti; nejednomu dogmatikovi nedá spát, co všechno se neprotlačilo do čela a výsledky zřejmě a zase otřesou světovou stabilitou.
A pak, že tu není sranda. -
oups
reakce na: Petr -
Opět věc vkusu, já třeba dal Crysis 3 do zklamání roku. Byli asi i vetší zklamání (viz Alien) ale ty jsem nehrál.
-
"Zejména od fanoušků DotA 2 samozřejmě. No a podívejte se na vaše hlasování. Vítězství si sice odnesla stále populárnější War Thunder, ale hned další dvě místa patří League of Legends a DotA 2. Tak jak to tedy je s tím naším pošahaným vkusem? ;) "
Vzhledem k tomu, ze bylo na vyber jen z 5 kousku (ktery budou oproti polozce "jine" logicky mnohem casteji zastoupeny), je celkem logicky, ze bude vasich 5 vybranejch her na top 5 -.- ..
O tom, ze to byla ponekud smesna kategorie, ale tak nejak nikdo nepochybuje. -
Věc vkusu, já třeba dal Crysis 3 do zklamání roku. Byli asi i vetší zklamání (viz Alien) ale ty jsem nehrál.
-
A co bych z toho asi tak měl nasírat pár šušnů?
-
Raději nic nepiš. Protože se snažíš pouze provokovat, nic víc.
-
Že se Rome 2 umístil mezi strategiemi už na druhém místě je pořádná ostuda. *8*
-
Každej mohl dopsat podle libosti, ovšem já si myslím, že....
no to je jedno, ještě by mi Veskoslav & spol vynadal. -
Metro LL je přívětivější a uzavřenější verze Stalkera a Hraničářský režim rozhodně není nic, co by bylo po chuti codovské společnosti (ta úroveň se rozhodně nedá aplikovat na nějtěžší v CoD, kdy je to i tak pro "pitomce", tudíž argument o obřích hitmakerech je o ničem, to by jsi mohl defacto napsat o jakékoliv hře). A myslím, že dva naprosto rozdílné konce. Přeci jenom on je poněkud rozdíl zabít X stovek lidí a nezabít, ať se ti to líbí nebo ne. Navíc na to, aby jsi měl "dobrý" konec tak musíš se slušně snažit, nezabíjet a zachraňovat. Autoheal je pouze částečný a ten je i u Stalkera například (včera jsem zrovna rozehrál Clear Sky, kdy ti pomaloučku přibývají životy a nemusíš mít ani regenerační vestu vojenských stalkerů). Mainstream je Bioshock, CoD či Bf4 ne Metro či Shadow Warrior.
-
Škoda, že Metro LL nebylo v hlavní nabídce a místo něj tam byl například nehorázně nudný a svému prvnímu dílu ostudu dělající Bioshock Inf.
-
Nejkvalitnější příspěvek v diskuzi. Podškrabuju.
-
No je to něco jiného. Řekněme že je dvojka tunel, ale i kdyby to mělo být jen námětem a prostředím, je to dost vyjímečná hra. Osobně jsem ji dal hlas.
-
Jako fakt? Metro že je minoritní záležitost a ne mainstream? Silně koridorová lineární střílečka s jedinou možnou cestou vpřed, pevně napsaným příběhem s 2 prakticky totožnými konci, autohealem, pěknou grafikou, obřími hitmarkery (vyjma hardcore a rangera), bossfighty... To je mainstream jak Brno! Atmosféra je parádní, copak o to, ale minoritní záležitost to teda není ani omylem.
-
Tak tomu se nedivím. Když není zařazen v nominaci a ani tu nemá recenzi, ne každý si na něj vzpomene, i když to byla jedna z nejlepších logických her minulého roku. Opravdu pochybuji, že Teleglitch by byl na pátém místě, kdyby nebyl v nominaci. Ale vem to čert. Nejsou to žebříčky her, které musíme všichni povinně hrát.
-
škoda že se do online neprobojovalo CS:Go, ale beru jako plus že Dota je před LoL, PES 2014 mě zklamala skončila až 5.
-
Přeháníte to. Lidi si to vybrali sami a pokud jsou podle tebe takový ovce, že nejsou schopný napsat svůj názor a musej tupě zaklikávat, dá se předpokládat, že podobně jednaj i při nákupu/kradení her. Takže bych nijak nezpochybňoval výsledek ankety a smířil se s tím, že ty názory, co jsou v diskuzích nejvíc slyšet nereflektujou názor většiny. Často to tak nebejvá a právě při těhle akcích se ukáže, že většina lidí vlastně mlčí a do diskuzí se vůbec nezapojuje. Občas jim to vůbec nemám za zlý...
-
Byla to (a je) výborná hra s originální atmoškou, ale zas je pravda, že je to spíše minoritní záližitost... mainstream je prostě mainstream *4*
-
Co takhle přijmout fakt, ze ty hry lidi prostě bavi a nemá s tím nic společného predvoleni několika her? Pokud někoho bavila jiná hra, tak ji tam dopsal, ne?
-
Pro mě docela nudnej tunel, už to na mě nefungovalo jako v první hře...ani jsem to nedokázal dohrát.