Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Ohlasováno. Nehlasovat jsem nehlasoval u adventury, soundtracku a Indie hry, u poloviny jsem pak psal vlastní:)
-
-
Tak soundtrack jednoznačně Blood Dragon.
-
-
a o tom je tato anketa, Blood dragon je super, ale víc si pamatuju Remember me
-
-
-
dokedy tu bude to best of 2013 ? do konca roka? nemate o com pisat ? 3 clanky za den maximalne a ptm par dni nic? skrachujte uz :D
-
-
To uz je silny trolling... prat krach kvuli denni absenci par clanku... *15*
-
-
ale kaslat :D
-
-
*3*
-
-
-
-
Nemám problém že mají hráči nebo redakce jiný vkus, ale tady jde o určitou korektnost, DOTA ani LoL nejsou loňské hry. (Ostatně to uznali krom vás snad všechna ostatní herní média po světě)
-
-
všechna média zvolila převážně DOTU za nej online hru. a s LOL vůbec nepočítali, protože pochopili jednoduchý koncept - budeme hodnotit hru v době svého vydání a oceňovat budeme hry, které v daném roce vyšly. proto jsem nikde letos neviděl žádné recenze na LOL ani v žádné GOTY kategorii. DOTU naopak z výše opravdu základních a jednoduchých důvodů ano.
-
Dota 2 je oficiálně hra vydaná v roce 2013. Tudíž splňuje kritéria. To, že byla v betě je jedno, oficiálně vyšla až v roce 2013.
-
Dota vysla z bety lonsky rok - tedy je to lonska hra. Beta vydani se nepocita jako vydani. Od toho se to jmenuje beta a z toho duvodu se na bety delaj preview a ne recenze.
-
-
Ok moje chyba
-
-
-
Proti tomuto výberu už nejde vznášať námietky.
-
Tak mezitím může sázen. Věřím, že minimálně velké zastoupení bude mít kritizované AC: IV i obě FPS (BF4 / COD). Pak klasicky další velké hry.
U menší her, čekám i přes kritiku Gone Home ve velkém zastoupení. -
jak je to s vaším pošahaným vkusem? kdybyste LOL do té kategorie vůbec nezařadili, jak to tam prostě nemá být, tak by to vůbec nikoho nenapadlo tam psát. Takhle jste dali LOL fanouškům záminku pro to hlasovat. další věc je, že pro váš (ne)vkus ukazují výsledky, které lolko dávají až někam na třetí místo. opravdu se není čím chlubit a opravdu to jen dokazuje, jak jste tuto kategorii brutálně podělali
-
-
předtím než tady začneš vyřvávat, tak si přečti daná kritéria ano? navíc z tvého komentu je jasné že si silně subjektivní
-