Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Vox populi rozhodl.

V kategoriich, kde jsem jednoznačně věděl koho chci nechat vyhrát jsem se trefil.

Papers a Citadel a rozhodne Gunslinger.

Shadowrun si budu muset zahrat, koukal jsem na nej tuhle a kdyz tu ted vyhral.
  • Nejlepší online hra

5. Neverwinter

rly ? RLY ? Vzdyt to je uplna parodie na MMORPG !
  • Llour
    Pro mě je největší zklamání sekce strategie. SC 2 a Rome 2 před EU IV je prostě výsměch. To se pak nedivme, že jsou strategie téměř mrtvý žánr, když vyhrávají ankety nepovedené kopie *11* *11*
  • Mno nejtěžsí bylo asi vybrat akční hru.. Bioshock, Crysis 3, Metro, Tomb Raider, Splinter Cell: Blacklist, The Last of Us .. prostě všechno vynikající kousky. A to jsem možná ještě na nějaký teď zapoměl...
    • Věc vkusu, já třeba dal Crysis 3 do zklamání roku. Byli asi i vetší zklamání (viz Alien) ale ty jsem nehrál.
  • Mart9
    Tomb Raider v top 5, tak to je paráda! Je vidět, že je tady plno odborníků.
    • Pilgrim66
      Zejo
  • Jack1947
    Tak nejak jsem to predpokladal... takze vicemene neni s cim nebyt spokojen ... Typiccti ctenari... ( no vim , kdyby bylo vice her vnabidce urcite by to bylo lepsi takhle to bylo asi prevazne odklikano.)
  • Online,akcni,RPG a prekvapeni-hlasoval jsem jen v techto kategoriich a ve vsech u me vyhrava hra Defiance.
    Kdyby na pC byslo GTA, nebylo by (zrejme) o cem premyslet. Ale zatim nevyslo...
  • Moc mi mezi nejlepšími hrami chybí Metro: Last Light. :(
    • Vždyt' od toho tam je to políško jiná hra...
  • Nuž v kategorii PŘEKVAPENÍ ROKU a NELEPŠÍ ONLINE HRA jsem se krásně zhlédl, protože toto jsou přesně hry, pro které bych hlasoval. Hry jako Call of Juareuz Gunslinger (hrál jsem, kromě Cartelu, všechny několikrát) a War Thundej (hraji pořád a i po kritickém patchi hraji dál) jsou hraji, které obohatily mou sbírku her, které mám rád, a které stále hra. Bohužel, do ostatních katergoríí jsem hlasovat nemohl, protože nové hry v zásadě nehraji, jen ty co mi za to stojí a to zrovna AAA hry poslední dobou, žel, nejsou. Celkově s anketou souhlasím... jen GTA V by na to PC dát mohly *1*
  • Za mne určitě GTAV na hru roku, rozhodne nejzabavnejsi díl série a jako jediný jsem ho dohrál (což je pocta sama o sobě).

Jinak na mobily musím doporučit hru Mimpi od Silicon Jelly. Klukům se povedlo udělat velmi zábavnou hopsacku, která na chvíli zabaví a je zadarmo.
    • Mimpi se mi taky líbilo, ale Hero of Many podle mě bylo lepší a taky je to česká hra.
    • Když ti sama o sobě zábava stačí tak proč ne :) někteří mají rádi i třeba příběh...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit