Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět že většina čechů jsou pouzí konzumenti a vybírají si pouze podle obalu, a to co není zabalený v líbivém třpytivém obalu, tak radši ani neochutnají. Škoda že ti co tu nediskutují, tvoří většinu. Lituju Divinity: Dragon Commander že se neprobojovalo do TOP5.
    • vonTossis
      To je tak strašne hloupý názor. Myslíš, že většina těch, kteří nakupují jen podle obalu, chodí pak hlasovat tady o nejlepší hry roku? Ale no tak :)
    • Tohle není soutěž kvality, ale oblíbenosti her - tj. jak se trefily do hráčského vkusu. A ruku na srdce.... strategie i když je mám rád, nejsou u mainstreamu tak v oblibě, jako akční hry (které mám taky rád) :-)
  • vonTossis
    Nebyl to zase až tak špatný rok :) Pravidelně tady čtu diskuze a člověk už někdy neví, co si má myslet. Uvažoval jsem, jestli jako hru roku dát Bioshock nebo Assassina. Nakonec jsem šalamounsky jako hru roku zvolil Bioshock a Assassina jako nejlepší akční hru. Obě dve mě nadchly a byla to prostě parádní zábava. :) EDIT: a nejlepší soundtrack pro Asphalt 8 :)
  • sem rád za ME3 citadel :-) zasloužené výtěztví
    • Jojo, vytěžili to dobre
  • kickasl
    Sice jsem jeste nehral rome, stanley parable a gta, ale ve strategiich by stejne (pravdepodobne) zvitezila EU4 a v tom ostatnim jsem holt nehlasoval, ono jsem vlastne vetsinu kategorii uplne vynechal.
    Clovek si skoro ani neuvedomi jak to byl chaby rok, protoze zebricek toho, co jsem minuly rok HRAL by vypadal mnohem lip. Poprve jsem si zahral prvni fallouty, arcanum, poprve dohral bloodlines, ktery bych oznacil jako snad nejrozporuplnejsi hru sveho zivota(vyborny zacatek, stred castecne skvely a castecne nudny a jednoduse divny konec).
    Kazdopadne jsem zvedavy na vysledky a udivuje me, ze tu neni mnohem vic spamu, snad zitra...
  • Mohla tam byt Amnesia A machine for pigs. V ktorej hre bol premakanejsi dej? Hlava vec ze Gone home tam je... :(
  • Dobrý den, mam dotaz na redakci. Jak je mozne, ze AC4 dostala od Vas v recenzi 9, TLOU 10 a stejne bylo jako hra roku od Vas TLOU porazeno? Pokud se nekdo na podobnou otázku ptal, tak se omlouvám. Diky
    • A neni to tim ze recenzi dela jeden clovek ale na hre roku se musi shodnout cela redakce?
  • fallanga
    Nedá se říct, že se vším souhlasím, ale co už, hlas lidu je hlas lidu.
  • V nekterych kategoriich mi uplne chybi Call of Duty: Ghosts. Co se online her tyce, tak tam zas neni WoW, ktery je porad nejlepsi.
    • Walldstein
      A ono WoW vyšlo letos? TO sem netušil...
    • A v ktere kategorii kategorii vynika CoD? Rozhodne anive zklamani roku, ani v prekvapeni.., Prece kazdy musel ocekavat jak dopadne dalsi dil...
    • Veskoslav
      To je tak těžké si zvolit jiné a dopsat to tam? *7*
  • Celá tahle anketa je naprosto k ničemu, protože tu hlasují lidé, co hráli třeba jen jediný z uvedených titulů či žádný. To je jakobyste udělali festival hodnocení piva, postavili před hodnotitele 20 lahví, ti ovšem ochutnali jen dvě lahve a pak hlasovali o nejlepším pivu.

Výsledek téhle ankety je naprosto irelevantní. Není to o nejlepší hře ale o nejznámnější hře, případně hře, kterou ten či onen hrál, případně hře s nejlepším marketingem, nejlepším recenzentem apod.
    • Doplním jen, že jedinou smysluplnou volbou je pro mě volba redakce - oni jako herní novináři se zabývali všemi uvedenými hrami, i když nejspíše každý člen redakce nehrál každou uvedenou hru. Přesto je jejich hlas jako celek smysluplný. Tuhle anketu sem redakce hodila jen proto, aby se tu členové fora mohli realizovat.
    • A co bys jeste nechtel? Hlasovani ctenaru, at uz jakychkoliv. C'mon...redakce uz nema co jineho udelat. Ja vicemene s vysledky souhlasim. At chces nebo ne, tak GTA 5 je hrou roku, nic jineho se na ni nechyta. Koridorovka Last of us je 2. - 3. Novy Assassin's Creed i kdyz nebyl cistou AC hrou, tak byl proste dobry. Tady je to samej expert, ale nikdo to nenapise objektivne. Hral sem vsechny nomivovane hry a je to takhle jednoduche. GTA 5 byla v roce 2013 to nej. Last of us a AC 4 se podle meho nazoru deli o druhe misto a pak je ten zbytek. Pokud by to bylo podle me tak je ve hre roku vyse GT6, ale to je subjektivni. Objektivne tady hodnoti malokdo. Nikdo se neni schopny povznest a to je ten problem. Ja s hodnocenim vicemene souhlasim.
      • Já bych takkvou anketu nevyhlašoval, protože je to naprostá blbost. Dal jsem jasný příklad s tou soutěží o nejlepší pivo.

Vzal bych jedině názor těch, co hráli všechny nominované tituly. Jejich volba bude sice také čistě subjektivní, ale aspoň se jejich volba zakládá na skutečné zkušenosti.

Já jsem nehlasoval, protože jsem hrál jen minimum z těch vybraných titulů a hlasovat pro vlastní titul je taky dost mimo - v každé anketě "nejlepší" má být omezený a uzavřený počet kandidátů. Při Miss ČR taky jen tak mimochodem nemůžeme nominovat někoho úplně mimo. Stejně tak v jakékoli jiné anketě, co jsem zaregistroval. Kdo se pak s výběrem neztotožňuje, prostě nehlasuje. *3*
      • Neco na tom bude. Last of us, bylo sice super, ale proste to nebyla takova pecka jako GTA 5. Samozrejme pribeh byl nekde jinde nez u GTA, ale nebyla to takova pecka aby si to zaslouzilo hru roku v takove konkurenci. Navic porad jde o subjektivni hodnoceni. Moje osobni by nejspise vypadalo uplne jinak a hodnoceni vsech ostatnich taky. A tak to ma byt!
    • Mart9
      Já se musím smát. Pod každou kategorií vyhlášenou redakcí se nadávalo, když je čtenářská anketa, je to anketa k ničemu a výsledek je irelevantní. *1* *1* Typičtí Češi.
      • Tvůj názor je fakt hodně mimo. Píšu tu za sebe. Kdyby to psali úplně všichni, byl by to názor všech členů a pak by to dávalo smysl. Jenže ono to tak není, tedy je to zcela mimo, nelogické, nesmyslné a hloupé.

Dále já pod diskuzí hry roky redakce nenadával - to pár primitivů - většinou ti, co by nadávali i u návodu na vaření špaget. Dále je ubohé to "typičtí češi". Nelíbí se mi, jak češi sami sebe jako národ pořád shazují, jak to děláš třeba právě teď ty. Je to ubohé a naprosto nesmyslné.
        • Mart9
          Píšeš to ty a pěti dalším Čechům se to líbí. Proto množné číslo.
          • Ale ani jeden z nich třeba nemusel nadávat. Zamotáváš se do vlastních nesmyslů. Typický Mart9, abych lehce poupravil tvá slova. *1*
          • Pilgrim66
            Leave it be Lara... *1*
  • Jack1947
    Ajajaj, el Karamba to-to "spiknuti" zosnoval samotny dabel. ( hlasy byly urcite zmanipulovane).
    • http://www.youtube.com/watch?v=0RKUfTb88Rs
      • Jack1947
        Pravda se preci umlcet neda, ten kdo si mysli ze ano je naivni ... toto poselstvi se musi dal rozsirovat aby neznaly nepadly v zmar... ooo Spread the words, brothers...

*15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit