Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Hlasování je účelně zmanipulované! Chybí seznam všech her a ne pouze výběru! Pak jak je známo člověk spíše vybere ze seznamu, protože na něco zapomene.
Celý seznam by měl být rozbalovací. Pak by nezabíral místo a byla by to anketa jak má. -
-
Iluminati, praveci mimozemsti astronauti, 11. zari, chemtrails, haarp a ted zmanipulovana anketa. Vsechno to do sebe perfektne zapada!
-
-
No ty kráso. Už mě žádnej hlod dlouho nesundal ze židle, ale tenhle se fakt povedl *1* Au *15*
EDIT: No a teď jsem viděl i to video *1*
-
-
polovinu anket jsem dal jinou hru než se seznamu. plus to neznalo guacamelee. nejsme všichni debilové, abychom si s anketou nemohli poradit
-
Nevím jestli bych chtěl hlasovat pro něco, co mě neutkvělo v hlavě a není pamatování hodné. Sám jsem třeba bez nápovědy nehlasoval pro nic co vyšlo v druhý půlce roku. Stát se to může, ale účelná zmanipulovanost? B*tch please...
-
XD Co jsi ještě vymyslíš? XD
-
-
Nejlíp dopadlo stejně Dead Space 3 *1*
-
ja tyhle hry ani nehrál *13*
-
Len k tomu koncu v metre 2033, to by som povedal ze je dost neznamy a dosiahlo ho iba minimum ludi *3* a k tomu to nie je mass efect aby to malo mat nejaky dopad na druhy diel
-
-
To bude tím, že málokdo dokázal nezabít Lesnického.
-
-
Tak za mě bezkonkurenčně nejlepší hra roku Crysis 3.
-
-
Tak pokud to bereš jako technologické demo, tak možná. I když si myslím, že lepší je na to Metro LL.
-
-
Jako neříkám že, je ta hra dokonalá, ale když to srovnám s konkurencí, řekl bych že je na tom crysis ještě hodně dobře.
-
Nn nemysli to technologicke demo. Mysli FPS s nejlepsi SP kampani tohohle roku.
-
-
Tak pro mě to bylo zklamání. Crysis 2 mělo hodně chyb, ale já se u něj pořád celkem dobře bavil. U Crysis 3 ale Crytek vyhodil všechny dobré změny, které přišly ve dvojce (upgrade schopností, který je tady vyřešen naprosto stupidně a po hodině hraní si už nepřepneš výbavu), nechal všechny špatné (změna ze stealth na nudnou akci, která je problémem Cryteku už od Far Cry) a když viděl úspěch Far Cry 3, řekl si, že tam samozřejmě musí mít luk (použití středověké zbraně proti hi-tech vojákům vnutí tím, že udělají ze všech ostatních zbraní špuntovky, ze kterých vystřílíš celý zásobník na normálního vojáka a ono ho to lehce polechtá).
-
Nejlepší SP kampaň v Crysis 3? Asi mám doma špatnou hru:)
-
-
Nemas spatnou hru jen jiny vkus. Ja napr. vsechny metra co jsem hral zapomel asi dve minuty potom co jsem je dohral a k Bioshocku se asi nema cenu vyjadrovat... o tom jsem tu uz rekl dost. Rad se necham opravit jestli si myslis ze byla jeste nejaka FPS ktera by stala za zminuku. Uz mi pamet taky neslouzi jak slouzivala.
-
-
To co napsal lysohlávka jsou převážně braky. Pořádná FPS tu dlouho nebyla. Vloni nejlepší asi Metro, Crysis a Killzone jako taková blbá oddychovka. Nejhorší naopak nový Bioshock...
-
Tak jsem dal reagovat na prispevek a misto toho mi to upravilo tenhle... nevim co se stalo ale znova uz to prepisovat nebudu. Ahoj :D
Vicemene to bylo ale neco v tom smyslu ze zadna z tehle her na Crysis 3 nemaj a navic se tam pripletli i MP strilecky ktery jsem do tohohle pytle vubec nechtel hazet. -
Shadow Warrior, FC3: Blood Dragon, Dead Island: Riptide, Dust 514, Call of Juarez: Gunslinger, Payday 2 například.
-
-
-
-
Dítě mé. Nevnucuj pořád někomu své názory. Každý v naší církví máme práva na sebeurčení.
-
-
A sakra ja nevedel ze to bylo 2013 jinak bych ji tam asi taky neco dal...
-
-
Dost vela krat som musel pouzit 'ine' :)
indie - Stanley Parable
RPG - Ni No Kuni
Soundtrack - Metal Gear Rising -
-
HRY ROKA 2013 ! ! ! metal gear rising si si stiahol zaciatkom januara
-
-
Ja som ho hral na PS3 :)
-
-
http://kuc.cz/m9ntuy
*6*
-
-
Tak z těch hlavních kategorií...
Nejlepší hra: Tomb Raider
Nejlepší akční hra: Tomb Raider
Největší překvapení: Brothers
Tohle jsou dvě nejlepší hry loňského roku. -
-
Tomb Raidera jsem ještě nestihl hrát, takže pro mě to jsou Bioshock: Infinite a Brothers. Ale TR a DmC vypadají hodně dobře...
-
Zklamání roku: Tomb Raider
-
-
Dobrá provokace, mě ale nevytočíš.
-
-
No ja musím súhlasiť. Jak s TR tak s Brothers. Presne moje hry roka. TR bol proste zábava od začiatku až do konca. Pre mňa. A som rád, že som neni sám.
-
-
To je super, že jsme tu alespoň dva odborníci.
-
-
Ty seš z tý Tomb Raiderky až nějak moc podezřele vycákanej. To nemůže být zdravý.
-
-
Skvělá hratelnost, skvělý příběh, otevřené prostředí, dlouhá herní doba a celou dobu čumíš na pěknou holku. To je 10/10 a nejlepší hra roku jak vyšitá.
-
NAJ afektovanejsia lara zo vsetkych, pri prvom hrani som to tak nevnimal, ale pri dalsom mi isla vysoko na nervy vkuse AA A AAA A AAA AAAH a jej ton hlasu mi pilil usi ,AFEKT neznasam na zenach a este take nesmrtelne vzdychajuce rambo zeny
-
-
-
Libi se mi, jak hlasovani odhalilo, ze urvanci z diskusi jsou v mensine. Pod kazdou novinkou o GTAV se to jen hemzi nadavkami na Rockstar a konzole kvuli nepritomnosti hry na Pc. A hle, mlci vetsina ma rozum a GTA V pravem zvolila svoji GOTY 2013.
-
Takový hate na AC IV tady byl a stejně je 2x druhý :D. Já se jen směju za PC, jací idioti tady píšou.
-
-
Já si říkám, že je to spíš taková póza tvrdit, že ACIV je kravina apod....stejně jako pořád tvrdit, jak byly dřív hry lepší, jak dnešní stojej zaprd, jak je PC nejlepší na hraní, jaký jsou konzolisti ovce, jaký jsou mainstreamoví hráči ovce apod.
-
-
Jenže ty hry dřív byly opravdu lepší. Tedy alespoň pro ty, co je měli možnost hrát. Na ps1 a možná i na ps2 si nepamatuju ani jednu hru, která by ti dala něco zadarmo.
-
ACIV je kravina, Hry roku 2013 byly nejhorší co si pamatuji a klidně si mě nazývej pozére..
-
-
-
Saints Row 4 kohuti! (to plati pre vsetkych hlasujucich dutohlavov, co nemaju sajn o najlepsej akcnej hre minuleho roka... len tak mimochodom. ;))