Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
AC IV NA 2 ?
AFKD.
The Last of us na 3 ?
Za tohle bych zabíjel.
Tohle přece nemohl takhle nikdo takhle odhlasovat.
Tady asi zasáhla ruka. -
Šeď průměru . Lidé už ani nepřemýšlí a klikají na "nominace" vybrané redakcí... to se to pak bije v hruď :/ (Rome2 , Last Light, Black Flag ... absolutně mimo)
-
-
Last Light byla super a Black Flag no.. Arrrgh!
-
-
nechápem prečo každý hodnotí Remember Me ako jedno z naj sklamaní :)
-
-
Protože to byl sranec.
-
Koridorovost, příšerně nudný bojový systém a naprosto nevyužitý potenciál úpravy paměti. Ale o krapet zvítězilo u mě Aliens:CM
-
-
kdoví kolikrát si hlasoval *3*
-
-
Já ho tam dal, protože jsem od toho prostě čekal víc. Těšil jsem na to moc. Ve výsledku to byl jen koridor, s podivným ovládáním a bojovým systémem.
-
Ten combat systém je tragickej. A to je vědeckej fakt
-
Ja ho volil. Měl jsem od něj velký očekávání kvůli příběhu a zasazení, ale nepřekousl jsem to otřesný ovládání a kameru. A to říkam jako člověk co to zkoušel hrát i s klávesnicí a myší i s gamepadem. Nevím co bylo horší.
-
-
ani raz som nedal prehypovany bioshock, raz som dal GTA ako naj akcna hra
zvysok som hlasoval za brothers, mass effect, a rayman ,war thunder a tak
ako naj hra roka som dal last of us, lebo ine hry si to nezasluzia, chcel som este tomb raidera ten ma mrte bavil aj technicke spracovanie paradne, vyzera to doteraz lepsie na PC nez ta skulava nextgen lara na ps4 ...no rozmyslel som si to a radsej last of us
sklamanie roku - aliens . Tam nieje co resit
RPG neviem , minuly rok nebol dobry na rpg hry, ale dalsom shadowrun ,aj kvoli dobrym ohlasom
chyba este best of - najvacsi hype a podlizavačstvo
(bioshock ,gta, nfs , cod ) -
Kdyz uz jsme u hlasovani, tak jsem jen odklikal polozky co byly v nabidce a "neco jineho" me samozrejme nenapadlo. Ehc... no tak za rok a lepe. *4*
-
V této anketě hlasovaly dva druhy lidí - ti, kteří volili hrou roku The Last of Us a ti, kteří ji nehráli.
-
-
A proto bych dal konzolovým hrám samostatné hlasování. Ne všichni máme konzole.
-
-
A ne všichni hrajou jen na pc *3*
-
-
"Ne všichni hrajou jen na PC". Ale nějaké to PC dneska má snad každý. *15*
-
-
Asi to nechápeš, ne každý na něm HRAJE. Já např. na něm hraji to, co mi umožní moje nynější sestava a ugratovat si ho je zbytečné, když více hraji na konzoli.
-
-
Jsem na tom stejně, akorát nemám tu konzoli. (a ani ji nechci). Z novinek, z těch akčních her, sice rozjedu už jen pár her, ale nezávislou scénu a adventury hraju. Tak se domnívám, že běžný uživatel jako já, co si rád občas něco zahraje, tu konzoli prostě nemá, že je takových lidí pořád ještě většina než těch, co musí hrát každou novinku a vlastní více herních platforem.
Ale možná se pletu a konzoli už má dnes doma skoro každý, nevím, přece jen žiju trochu v minulosti.
-
-
-
-
-
-
Celkově nejlepší hra roku 2013: The Last of Us.
Překvapení roku: Call of Juarez: Gunslinger.
Zklamání roku: A:CM.
Nejlepší akční hra: Metal Gear Rising: Revengance.
Nejlepší RPG: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.
Nejlepší soundtrack: Metal Gear Rising: Revengance.
U zklamání roku jsem přemýšlel nad uvedením hry Tomb Raider a není to trolling - napřed C.D. žvanili o survivalu a směrování k realističnosti, aby se z produktu ve finále vyklubala Uncharted kopírka s příběhem který bych dovedl napsat taky (to rozhodně není lichotka) a ve které je "realistický" tak maximálně audiovizuální kabát. Ale nakonec jsem se rozhodl dát přednost evidentnímu vykašlání se na produkt (Gearbox a jejich A:CM).
U soundtracku je pro tento rok u mne jasno: "http://www.youtube.com/watch?v=8tyc-Efgugs", popřípadě též "http://www.youtube.com/watch?v=ZcpGIVbPYrI". -
-
Ja do zklamani tomb ridera napsal a vubec mi to nepripada detinske. Rikat, ze hra je spatna, protoze puvodni plany byly jine je blbost, ale tohle je kategorie nejvetsi ZKLAMANI, takze tam hraje roli rozdil mezi tim co jsme cekali a co jsme dostali.
Ja dostal akci, ktery neni zabavna, pribeh, ktery me zklamal a vylozene divny vyvoj postavy(pribehove). Nakonec nejzabavnejsi bylo pohybat s lukem a davat headshot za headshotem. Ale vyvrazdit cely ostrov(az s absurdne velkym mnozstvim lidi) LUKEM a s uplnou pohodickou opravdu neni to, co jsem ocekaval(kdyby to aspon byla zabava...). -
Vidíš, a pro mě byl TR nakonec příjemné překvapení. Čekal jsem původně sice něco jiného, podobně jako u Alan Wake, ale nakonec se z toho vyklubala hra se super hratelností - totéž platí pro AW. A odsuzovat tyto hry jenom proto, že půdní plány byly jiné, je dětinské.
-
Revengeance je 2014
-
-
Na konzolích vyšlo o něco dřív.
-
-
-
Na GTA V prostě nemá žádná z jiných uvedených her podobného rázu. To je fakt a s tím je třeba se smířit. Srovnávat Europa Universalis IV s GTA V a dávat je do jedné kategorie mi příjde nepatřičné. To je, jakobyste srovnávali bugatti veyron s Concordem. To jaksi nejde, nebo to nemá smysl. Jasný, obojí je dopravní prostředek, jakože GTA V a EU IV jsou obojí hry.
-
Chybí odpověď pro otázku "Nejlepší online hra"
tak jsem to hodil GTA Online... nepíšu to sem, protože jsem hlasoval pro GTA, ale protože mi nešlo odhlasovat, když jsem v té kategorii nic neměl -
Takže to znamená, že kromě kategorie sportovní hry a plošinovky, jste se s hráčema neshodli vůbec v ničem (rozuměj na vítězi, protože jediný na čem záleží je vítěz, druhý a další místa nikoho nezajímají).
A narážím teď na poslední podcast, kde jste na tohle téma měli řeči. Příště radši mlčte, místo hloupého chvástání, jak máte pravdu a ti hloupí diskutéři jen žvaní. -
-
Nemáš pravdu v tom, že jiné než první místa nikoho nezajímají. Sám se rád podívám minimálně na TOP5, když si vybírám novou hru.
-
mozna kdyby sis vyndal hlavu z p*dele a naucil se chapat mluvene slovo nenapsal bys takovou k....u
-
Jo a shodnout se v kategorii sportovní hry a plošinovky je samožejmost, tam se nedá střelit vedle.
-