Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro mě nejlepší hra roku Metro: Last Light :)
  • Ristoro
    Jsem velký fanoušek AC. Ale u akční hry jsem prostě musel dát DmC. Nic mě tak nepřekvapilo, jako tahle šílenost.
  • mondzi
    Mohli ste este priamo do clanku hodit link na wiki so zoznamom hier vydanych v 2013: http://en.wikipedia.org/wiki/2013_in_video_gaming#Game_releases
    • proč, když jsi to zvládl i bez toho?
  • vindalooo
    Jo a redakci velké plus za šalamounské řešení "nejlepší hry". Ty diskuze u jednotlivých kategorií byly fakt "super".
  • Nejlepší mobilní jsem dal Hero of Many. Je fajn podpořit českou hru zvláště, když je takhle povedená.
  • Jason_dinAlt
    Trošku mne překvapuje, že v kategorii "zklamání roku" nebyl X:Rebirth. Na něj jsem se pekelně těšíl a preventivně si nedělal moc velké iluze, ale i přesto tahle hra mě obrovsky zklamala. Ono hodnocení 3/10 se také jen tak často nerozdává. Ale zřejmě ostatní nominované hry (ani jednu neznám) mají víc zklamaných hráčů ;o)
  • Overwatch
    No konečně se strategii roku dostalo zasloužené pozornosti, čtenáři Games mají vkus! :)
    • Keyz
      Hlavně druhé místo toho dost vypovídá o preferencích lidí.

Lehce odpustí chyby, a další technické šílenosti.
      • Asi vitr, ne?
  • Expeditions: Conquistador - nej RPG, nej Hra, nej Překvapení a nej Indie.
  • smajdal
    Nejlepší, které jsem letos (a že jich moc nebylo) hrál - Bioshock Infinite, Brothers: A Tale of Two Sons, The Wolf Among Us (Episode 1), Antichamber, Tomb Raider, Rogue Legacy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší