Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vkus rqedakce je ponekud zvlastni..., Nezaradit do zebricku Rising Storm? Mezi indie nedat DayZ WTF? Ale jako prekvapeni (negativni) rozhodne Arma III, ta hra nemela v roce 2013 vubec vychazet a ten nevyuzity potencial beta testovani:-/ A Shadow Warior je kde? Hlavne ze tam mate BF4 a CoD9999, jako proc? Prekvapeni? To rozhodne ne, po tom co prislo bad company, tak konzolovy engine Frosbite je prokledi rozumnych hracu... To uz radeji IdTech3 na kterem bezi CoD..., ovsem bohuzel game play jde sestupne dolu.., zlaty prvni CoD a jeho datadisk...
    • frag.ment
      Toho Shadow Warriora si asi budu muset fakt pořidít, když tu na něj čtu pořád jen samou chválu a akční hry/sekačky/porcování já rád *4* . Ale jak se tak dívám, je to jen na PC :-( Počkám, jestli to opravdu předělají na PS4.
      • Ještě bych doporučil hard reset, je to vlastně to samé jen jinak situované.
    • DayZ je beta nebo co, to tam asi těžko bude. Ale Shadow Warriora jsem zapomněl napsat sakra do nějaké kategorie.
    • Inquisitor
      Je pravda, že v dlc by Rising Storm neměl chybět. Ale zase to tam člověk může dopsat.
  • Technická,když zadám mail bude mi pak chodit reklama?
    • sleepless
      Doplním Martina - krom prevence několikanásobnýho hlasování je mail též (sekundárně) kvůli té minisoutěži o Games.cz tričko. ;)
    • Ne, přijde rovnou policie.
    • blixa
      Ne, nebude ti chodit nic, je to jen drobny nastroj k omezeni vicenasobnyho hlasovani.
      • Ok díky, jen neblahý zkušenosti s jinými hlasováními
    • Keyz
      Budou ti chodit textové tweety Karla Drdy. *3*
      • Tak to se vyplatí
  • XXDarthVaderXX
    Citadels je jasná volba pro nejhorší hru.
  • Najlepšia hra všeobecne: The Incredible Adventures of Van Helsing
    Najväčšie sklamanie: Rome 2: Total War.
  • http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/co-kdyby-byli-v-ea-uprimni *15*
  • Celkově nejlepší hra roku 2013: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
    Překvapení roku: Papers, Please
    Zklamání roku: Knock-knock
    Nejlepší RPG: Bravely Default
    Nejlepší strategie: Europa Universalis IV
    Nejlepší plošinovka: Super Mario 3D World
    Nejlepší indie (nezávislá) hra: Papers, Please
    Nejlepší soundtrack: The Legend of Zelda: A Link Between Worlds

Ve zbývajících kategoriích jsem nehlasoval.
  • yenda1
    Neberte to tak vážně. Ti co hlasovali, hráli pár her co loni vyšlo. A král lemplú jsem já - hrál jsem 2, slovy dvě hry - Raymana a Old Gods. Legends stejně jako předchůdce vynikající. A Old Gods? Hraním CK 2 sytím několik žánrů najednou a tudíž nezbyl čas na ostatní. *1*
  • ringmancz
    jenom v hlavní kategorii dostali lidi do výběru jinou hru než ty od redakce? to by mě teda zajímalo, kolik hlasů měla první "jiná" v ostatních kategoriích
  • chyba mi nejak celkovo v rebrickoch Metro LL:(
    • Inquisitor
      Jo pro mě jasná akční hra roku a druhá hra roku celkově.
    • Jsme holt líní šmejdi bez vkusu a jsme vinni. Jeden známej vyplňoval takhle anketu pro fakt boží a prospěšný ceníky nejmenovanýho dopravního podniku, a tak si vlastně uvědomil, že přesně taková nicota přešla do téhle ankety. Snad příště.
      • Veskoslav
        Jak říkám. Jsi hlupák, nic víc....A toto to jenom potvrzuje.
        • No jo pořád ty přechytralej inteligente s dvěma dekádama na krku, ty víš i to, co nevíš vlastně.
          • No po přečtení diskuze jsi za takového hlupáka.
      • To byl urcite nejakej lenoch co nechtel vybrat kolonku "jine" aby nemusel nic psat rucne...
        • ucho
          tak ono záleží, jak chvátáš. někdy si to "jiné" nevybavíš hned a dojde ti až později, že něco bylo lepší než to, co jsi zatrhl... (nevýhoda toho, že ti někdo předvybral možnosti). kdo si takhle při vyplňování ankety vzpomněl třeba na hru Shadow Warrior?
  • ok, tak ja si tam teda do celkove nejlepsi hry to Metro napisu, ale okamzitej change za CoD by nebyl od veci hosi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší