Přejít na výpis diskuzí
Best of 2013: Výsledky čtenářského hlasování o hru roku
30.1.2014 | Redakce Games.cz
497 příspěvků
-
Na RPG fakt slabej rok *9*
-
-
nejslabsi *13*
-
-
Pěknej krok od redakce, udělat anketu a ještě nabídnout něco pro vylosovanýho. Po těch kapkách, co jim tu lidi dávali, dobrý. No já volil takto:
1. Nejlepší hra: State of Decay (na tu všichni zapomněli, byl jsem první, kdo ji vepisoval :))
2. Nejlepší akční hra: Metro: Last Light (ale s některejma příběhovejma volbama mě dost naštvali. Jejich designér není moc soudnej, kde je hranice dobra, zla a totálí blbosti...)
3. Nejlepší onlinovka: No musel to dostat Battlefield. Byly a jsou tam jetšě problémy, ale prostě to pořád baví a hraje se super.
4. Překvapení: Osobně jsem dal Tomb Raidera. Čekal jsem, že to bude hnůj, ale ani ne. Vyjma QTE, který mě štvaly hodně, se hra povedla.
5. Plošinovka: Rayman. Upřímně jsem ho ještě nedohrál, zatím jen zkusil u bratránka, ale vypadalo to super a Raymana Legends jsem dohrál snad 3x a no prostě, Raymani jsou boží.
6. Zklamání: Kdo odpověděl něco jinýho než Aliens: Colonial Marines. Sice tam pomocí patchů docela vylepšili AI a hodně i grafiku (i když se to stále zdaleka neblíží tomu "gameplay" traileru), ale i tak je to hnůj. No a to odmaskování záhadnýho přeživšího... Z toho má doteď noční můry.
7. RPG: Path of Exile, jasnačka. Žádný pořádný RPG nevyšlo, až na tohle a to je navíc zadara.
Ale byl tenhle rok na opravdu dobrý hry celkem suchej. Za mě je to snad jen State of Decay. Zbylý jmenovaný hry měly vždycky nějakej větší zádrhel. State of Decay je sice béčko s béčkovým zpracování a cenou, ale povedlo se tak ohraný téma jako Zombie apokalypsa podat originálně a neskutečně zábavně. -
-
State of decay vypadá otřesně, a je to pořád dokola. Generické úkoly... Ale bavíme se vlastně o subjektivním dojmu, tak není co řešit :)
-
-
Generický jsou jenom ty vedleší. Tímhle neduhem trpí prakticky každá hra a State of Decay tě je alespoň nenutí dělat (Cousin, it is your cousin. Let's play bowling together *1* ). Já na ně prakticky kašlal a žádný postihy z toho nebyly. Příběhový jsou lepší a hledání vzdělanejch přeživších spolu s vylepšováním základny vystačí na dlouho. A otřesně to náhodou nevypadá. Je to béčková hra no, navíc s otevřeným světem, Cryengine nikdo nelicencoval. Hratelnost a atmosféra jsou parádní, navíc oceňuju, že když někdo skape, tak je prostě po něm a nedá se s tím nic dělat. Stejně tak fóbie z toho, že většina zdrojů je vyčerpatelnejch tomu dává bezva šmrnc.
-
-
Zklamání jsem dal remember me. Moc jsem se na to těšil a nakonec to byla úplně obyčejná koridorovka, která se navíc blbě ovládala.
-
-
to vies amater, musis si na niektore hry kupit aj ovladac a nebrečet:D
-
-
Frikulíne, je to jeho názor...
-
-
-
-
DmC jsem v kategorii akce fandil zuby nehty =). Ale alespon ze vyslo TOP5.
-
škoda že se do online neprobojovalo CS:Go, ale beru jako plus že Dota je před LoL, PES 2014 mě zklamala skončila až 5.
-
-
vetsina lidi z games dostali v LoL na prd*l / hodilo je to do deep bronzu, tak radsi sli trollit na dotu =)
-
-
Škoda, že Metro LL nebylo v hlavní nabídce a místo něj tam byl například nehorázně nudný a svému prvnímu dílu ostudu dělající Bioshock Inf.
-
-
Každej mohl dopsat podle libosti, ovšem já si myslím, že....
no to je jedno, ještě by mi Veskoslav & spol vynadal. -
-
Raději nic nepiš. Protože se snažíš pouze provokovat, nic víc.
-
-
A co bych z toho asi tak měl nasírat pár šušnů?
-
-
Evidentně nějaký skrytý orgasmus mi přijde.... *7*
-
-
-
-
-
"Zejména od fanoušků DotA 2 samozřejmě. No a podívejte se na vaše hlasování. Vítězství si sice odnesla stále populárnější War Thunder, ale hned další dvě místa patří League of Legends a DotA 2. Tak jak to tedy je s tím naším pošahaným vkusem? ;) "
Vzhledem k tomu, ze bylo na vyber jen z 5 kousku (ktery budou oproti polozce "jine" logicky mnohem casteji zastoupeny), je celkem logicky, ze bude vasich 5 vybranejch her na top 5 -.- ..
O tom, ze to byla ponekud smesna kategorie, ale tak nejak nikdo nepochybuje. -
-
Takže sumářem je, že redakce to tedy zase zhnojila i s poslední možností hlasování přenechané nám; lid je blbý jak troky s příchutí zpohodlněné stádovosti a myslící neschopnosti; nejednomu dogmatikovi nedá spát, co všechno se neprotlačilo do čela a výsledky zřejmě a zase otřesou světovou stabilitou.
A pak, že tu není sranda. -
-
Ale prosim tebe, trosku relaxuj a nepis hned prvni vec, co te napadne.
Ja prece nikde nerek, ze to tady stoji za nic a ze games zkrachujou atp. (co jsem tady parkrat videl), jen podotykam, ze to, co autor vyvodil z vysledku hlasovani, je proste a jednoduse chybny (= nemohl to z vysledku odvodit).
Je to asi stejne principielne spatny jako kdyby byla soutez "nejoblibenejsi barva", kde by se v redakci vybiralo mezi modrou a hnedou, vyhrala by modra a tedy je nejoblibenejsi -> coz by vedlo ke stejne plamenny diskusi jako u nej online hry -> hlasovali by lidi, ale opet by mohli vybrat jen z modry a nebo hnedy -> velice pravdepodobne by opet vyhrala modra, na coz by se autor odkazal, ze ano - u lidi taky vyhrala modra, jenze jelikoz je tam nedostatecny vyber (+ jeste dost specificky), tak proste nemuzu vyvozovat takovyhle zavery.
Je to vpodstate dukaz kruhem.
To je vsechno. Paradoxne by me nekdo mohl narknout, ze jsem hlasoval pro dotu, protoze jsem dotar a nechci, aby tam bylo lolko a blabla.. Na to muzu rict jen to, ze jsem hlasoval pro WT, protoze ze stejnych duvodu jako tam je WT, bych do tyhle kategorie nedal ani LoLko, ani Dotu 2 (protoze jejich "release" vazne nebyl v roce 2013 - vpodstate open beta u doty 2 tu uz nejak patek byla).
A mj. oblibenost u hracu se malokdy shoduje s nejlepsi hrou.
Viz ted vsude sklonovany flappy bird na mobily. Nebo CoD. A mohl bych pokracovat :). -
Smiř se s tím a už tu netapetuj jako hlupák.
-
-
Táhni do p*dele nesmysle, normálně se tu diskutuje. Nebo na to má právo jen Veskoslav a jeho nevyspělý kydy? Nemyslím...
-
-
Ty tu píšeš nesmysly a meleš s prominutím hoovna.
-
-
A podle čeho soudíš? Předkládám jen zcela střízlivý postoj. To, že to nemusí být po chuti jistým panáčkům a zvláště jednomu panáčkovi, kteří jsou nervózní z každé chujoviny, to ze mě ještě nedělá "hlupáka s hoovnama". Spíše tak trochu problém dotyčných nervózně a bezrozhledově naladěných kolegů. Není v tom žádná věda, příteli.
-
-
-
-
-
-
Docela mě ty výsledky překvapily, shodu mám jedině s Gunslingerem.
Celkem mě mrzí že se neumístily DLC k Dishonored.
S indie kategorií jsem spokojen, jenom ten Teleglitch, zkoušel jsem to, ale zase jako nějaká hitparáda mi to nepřijde, docela tuctovej roguelike.
Každopádně díky za tip na Brothers, asi to fakt stojí za to. -
Dobre to vytrolovali s tym AC :)
-
Připomínám Antichamber, jelikož vyšla začátkem roku a docela se na tuhle skvělou hru zapomnělo.
-
mě se líbí jak najednou takhle na konci roku všichni hejtujou BioInf a oslavujou LoU :-D
-