Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Ľudia preboha čo ste videli na tom AC 4 - taká stereotypná blbosť.
    • Jason_dinAlt
      Mě naprosto na pár dní až hypnotivky očarovala ta pirátská atomsféra a její zpracování. Ano je to dost akrkádovitá a stereotipní hra, ale tyto zápory nestačily na to abych hlasoval pro něco jiného.
      • Jason_dinAlt
        Tady to přesně vyjadřuje během první minuty recenze:
        http://www.youtube.com/watch?v=uAGXvbkWwdE
        A to je přesně ten důvod proč tohle získalo takové umístění jaké získalo.
    • A pro co jsi hlasoval ty ? :]
  • Jediné hry které jsem z toho žebříčku hrál je bioshock a battlefield 4. Je smutné jak špatné hry vychzí, když tyhle mizérie se dostanou do top 10... *7*
  • owny
    Už někdo vysvětlil, jak je možné, že se do nominace za minulý rok dostalo to LoLko? Nejde o žádný trolling, seriózně by mě to zajímalo. Argument, že toho moc nevyšlo, neberu. To v kategorii RPG taky ne, mohu tedy vybrat nějaké libovolné RPG za posledních 5 let?
    • Tilwaen
      Je srandovní, že ještě sama redakce v pokynech nabádá čtenáře k tomu, aby vybírali pouze hry, které vyšly v roce 2013.
  • Tak pro mě nejvíc bodů vyhrála hra s názvem Nevím ,dál . :-D
  • zklamání roku Rome 2, pro mě osobně nejspíše i posledních 10 let, snad vůbec poprvé co mě naštvalo zpackání počítačové hry
    • Pro mě to bylo SimCity, Rome se hodně zlepšilo, ty chyby aspoň podle mě byly hlavně uspěchaným vydáním, SimCity má díry v základním designu, který nejspíš ani opravit nejdou
  • Pro mě : nej hra roku : The Last of us (rozhodnutí mincí, buď mezi tím nebo GTA V).
    • GTA V je naozaj super, ale taku atmosferu ako ma last of us som nezazil asi od METRA 2033 alebo prveho Stalkera. Uplne ma to pohltilo, takze pre mna jasny vitaz aj bez mince :)
  • Takovou herní bídu jako letos jsem snad ještě nezažil... *16*
    • Nezbývá než souhlasit. Bohužel, pravděpodobně nevyšla žádná z větších her, na kterou se bude v dobrém vzpomínat i za pár let. Nejhůř na tom byly rpg, kdy z těch "velkých" nevyšlo snad vůbec nic. Dragon commander není rpg v tom pravém slova smyslu.
      Zato letos to zatím vypadá, že se nebude stíhat hrát všechno dobrý (pořád mluvím o rpg).
      • Takže třeba na gta, nebo last of us nebudou lidi vzpomínat? Tomu nevěřím. Letošní rok nebyl vůbec špatnej, pořád jsem měl co hrát, a málokdy jsem byl zklamaný.
    • Ale tento rok BUDE ROK BOHŮ (možná).
    • jo, lonskej byl snad nejslabsi rok za poslednich 20 let *10*
  • Vrook
    Docela mě zaráží, že tu nikde nefiguruje Far Cry 3: Blood Dragon!? Je to braný jako nějaký standalone DLC? No ale neni ani v kategorii DLC a datadisků. A to nemyslim jenom čtenářskou volbu ale i volbu redakce.
    • Mart9
      Prostě to nebylo tak dobré.
      • kubi-wan
        Bylo.
  • JezboX
    Jaký předchozí nezdary v Call of Juarez? Snad nezdar jménem Cartel ne? Nebo mezi Bound in Blood a Gunslingerem bylo ještě něco?
  • Hra roku: The Last of Us. Ještě v září bych nepochyboval o GTA V, ale ta hra mě celkem rychle omrzela. Vice City a San Andreas jsem prohledával několik měsíců, ale v GTA V jsem dohrál příběh a pak už mě k tomu nic moc netáhlo. Zapnu to jednou za 2 týdny, abych zjistil, jestli už GTA Online aspoň trochu funguje, ale jinak čekám na PC verzi, protože mody to určitě spraví.
    Do zklámání roku jsem skoro napsal Bioshock Infinite. Takový hype kolem toho byl, Columbia měla obrovský potenciál stát se velkým akčním hřištěm. Nakonec z toho vyšla hra, která kličkuje mezi šílenými, ale nefunkčními souboji, a emocionálním příběhem, který se ale neustále tváří, jakoby byl hluboký jak Macocha. Kdyby tomu dali jiný název a úplně osvobodili od prvků z Bioshocku, dopadlo by to nejspíš líp.
    Dost mě překvapil nový Tomb Raider. Poslední díly jsem od sebe rozeznal jen podle Lařina trička a většina mě přestala bavit ve druhém levelu, ale tohle jsem dohrál skoro jedním dechem.
    Far Cry 3: Blood Dragon vyhrává jak nejlepší DLC, tak i nejlepší soundtrack. Stačilo si pustit jednu skladbu na YT a už to znovu instaluji. *1*
    Jinak jediná závodní hra, která mě letos zaulaja, bylo Gas Guzzlers Extreme. Dobré spojení akčního deathmatche a závodů v duchu Flatoutu.
    • Mart9
      K tomu GTA: Jen jestli si z toho nevyrostl. Když to vezmu podle sebe, tak jsem si užíval GTA Vice City, užíval jsem si San Andreas, GTA 4 už jsem dohrál kvůli příběhu a konec. Pak jsem se vrátil k Vice City po x letech a byla to hrozná nuda, přitom jsem to měl zafixované jako ten nej díl s parádní atmosférou....
      • U GTA je problém v tom, že každý díl v hratelnosti daleko překoná ten předchozí. Mě stačilo si zahrát Vice City po SA a nevěřil jsem vlastním očím, jak příšerné je tam chování zbraní a vozidel. Ale nemyslím si, že bych z toho vyrostl.
        Třeba u RDR jsem hodiny jenom lovil zvěř a sbíral kytičky abych dokončil challenge a bavit mě to nepřestalo. Mě na GTA V hlavně vadí, že se jim pořád nepodařilo opravit malé, ale neskutečně otravné problémy, které se táhnou už od GTA 3 a spousta jiných her s otevřeným světem je už dávno vyřešila. Když utratím 1M za namakané fáro a ono mi po splnění mise zmizí, mám chuť disk s hrou rozmlátit na atomy. Hra mě neustále nutí bát se použít jakoukoliv cennou věc. Místo toho, aby mi prachy zajistily pořádnou zábavu, jsou jen zdrojem frustrace a nudy. Sleeping Dogs nebo Saint's Row 3/4 ti oproti tomu za peníze a snahu dávají užitečné odměny, které hru dělají zábavnější a přináší nové prvky do hratelnosti.
        • Kozy
          To je hrozně subjektivní, já Vice City považuju za nejlepší díl, pořád se k němu vracim, zato takový SA už bych si asi nezapnul.
          • Jack1947
            Do VC byl docela brej mod se zombikama. ( i kdyz to dalo celkem fusku to rozjet). Takze se nedivim no. To je nekolik duvodu k vraceni. ( ja jsem ho treba tehdy na PS2 ani nedoparil).
        • Jack1947
          "Když utratím 1M za namakané fáro a ono mi po splnění mise zmizí"

Neobjevi se na ploicejnim parkovisti , nahodou. ?
          SR-(dejme tomu) Sleeping Dogs uplne tak k srovnani s GTA neni uplne idealni. ( Ostatne ktera hra se srovnavat da). To jo no ale je to o necem jinem, Zabavnejsi to je tezke kdyz kazda hra ma neco. Me treba vadilo v GTAV. ze jsem si nefdokazal uzit s tankem kdyz mu pokazde explodovala nadrz. ( Coz v realu, by nebylo tak jednoduche). ( Na druhou stranu podarilo sestrelit policejni vrtulnik coz je plus). NO a do GTA V. se vratim asi z bufou pribehove DLC no. ( to uz je o treplivosti a me sbirat vsechno a prozkoumavat neba).
          • To policejní parkoviště je neskutečně zabugované. Někdy tam auto je, někdy ne, někdy na něm zmizí všechny úpravy, někdy se tam objeví auto, ve kterém jsem nikdy nejel. Ale pokud si třeba přepnu postavy, což se v misích děje často, auto už nezískám zpět nikdy.
      • Hrat 3-4 dily vicemene stejne hry? Samozrejme ze prvni kouzlo vyprcha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit