-
Mínus 8 za 30 vteřin... To ses naučil od Veskoslava? *2*
-
Celkově nejlepší hra roku 2014: Divinity Original Sin
Překvapení roku: Middle-earth: Shadow of Mordor
Zklamání roku: Assasssins Creed Unity (prečo toto nebolo v zozname?!)
Nejlepší akční hra: Middle-earth: Shadow of Mordor
Nejlepší RPG: Divinity Original Sin
Nejlepší adventura: Broken Age
Nejlepší indie hra: Legend of Grimrock II
Nejlepší soundtrack: Darren Korb - Transistor -
Ach jo, proč jste vy konzolisti tak strašně zakomplexovaní? Tvá nenávist a jed vůči královské PC platformě ze tvého příspěvku přímo kape. Pořiď si počítač a hoď se do pohody, kámo. *3*
-
Dragon Age jedině dobře, ale jinak doufám že to takhle nedopadne.
-
Vcelku na výběr samý kraviny. Věřím, že místní intelygentný a umělecky vždy ztopořená stádová smetánka si procpe svý přeceňovaný chujoviny do předních příček, ale taky jsem si troufl zahlasovat svým skromným názorem s tím, co kdyby. Předně se před spaním trochu nechám od ženy zliskat za to, že jsem neuvedl hrou 2014 Advanced warfare i když vím, že si to tvůrci i vydavatelé v téhle herní žumpě zaslouží jak opravdu nikdo další, ale promyslel jsem si to a uvedl spíše Valiant hearts, protože je to skutečně výborný titul, který baví, poučí a dojme a nemusí se blejskat jak psí kulky a valit 1151515 fps, jak má ráda jistá verbež. Každopádně, zbylé kategorie překvapení roku s nejlepší akční hrou jsem už věnoval králi stříleček od Activisionu a vedle peněz i tímhle splnil symbolické díky řadě tvůrčích studií, které se na CoD tak dobře podílejí a ukazují, že se dá i dnes hrát stále zábavně. Nejlepší závodní hru jsem označil Mario kart, i když jsem ho viděl jen na jůtubu, ale i tak to byla zábava nemající konkurenci. Zklamáním roku jsem uvedl GTA V. Důvod je zcela prozaický, R* to nevydržel a hru přesto práskl na počítače, což mě opravdu zklamalo.
-
hry roku budou stejne ty, o kterych jsme mohli cist nejvic clanku a bylo o nich nejvic slyset, i kdyz to treba byly naprosto podprumerny kousky...marketing vyhrava zebricky, ne kvalita...
-
Ze svých odpovědí bych rád vypíchnul dvě - South Park a soundtrack k The Banner Saga, koneckonců, i hra samotná byla zábavná :)
-
Jeho názor přímo kontradiktuje s účelem ankety, je to oxymoron a dělá ze sebe hlupáka (a ještě má drzost to přiznat). Samozřejmě mu to nezakazuji, neboť hlupáka má právo ze sebe udělat každý sám. Je kritické a podstatné, aby kdokoliv kdo hlasuje, dohrál všechny hry na uvedeném seznamu. Pokud nechápeš takto fundamentální podstatnou věc u (jakkékoliv) ankety, pak tě můžu pouze politovat a označit za trolla.
-
Soundtrack z Divinity:Original Sin poslouchám pořád *14*
-
Souhlas.
Jako vždy. Není se čemu divit. Nejvíce lidí hrají to co je nejvíce vidět a má to extra reklamu (případně do toho zasáhne nečekaná vlna jako minecraft apod). To je logické, když se většina aktivně nezajímá o herní dění aby sledovala ostatní zajímavé hry.
To lze pochopit. Lidé mají řadu zájmů a ne každý má čas extra zájem navíc o dění v herní branži. -
No jo, ale klidně mohl hrát 4hry z jedné kategorie a proto v této kategorii mohl s čistým svědomím vybrat svého favorita... a ve zbytku vůbec hlasovat nemusel....
V tomto případě to vypadá na podle sebe soudím tebe *1* -
Dopadne to nějak takhle(Pokud by to někoho zajímalo, tak já osobně jsem hlasoval v každé jmenované kategorii, až na mmo, jinak. Jmenoval jsem jenom kategorie, ve kterých mám alespoň minimální potuchy jak by to mohlo dopadnout.):
Celkově nejlepší hra roku 2014: Far Cry 4 nebo DA:I
Překvapení roku: Middle-earth: Shadow of Mordor
Zklamání roku: Watch Dogs
Nejlepší akční hra: Middle-earth: Shadow of Mordor
Nejlepší RPG: DA:I
Nejlepší adventura: The Wolf Among Us
Nejlepší sportovní hra: FIFA15
Nejlepší MMO hra: WoW:WoD
Nejlepší soundtrack: Garry Schyman & Nathan Grigg - Middle-earth: Shadow of Mordor -
"Příště by měl být potichu"
Naber směr KLDR... Když zakazuješ ostatní názory i když nejsou fundované někde na internetu v debatě pod článkem který má minimální význam.
Jakoby snad každý hlasoval pouze podle toho co hrál a dohrál. Určitě tam máš fandy, trolly a další a je to prostě tak. Je to navíc jedno.... Neřešíš nějakou objektivní anketu fundovaných profesorů která bude na konci závazná pro lidstvo, ale anketu na webu kde lidi hlasují jak chtějí... *7* -
Tak on se zůčastní hlasování o hru roku, nehrál naprostou většinu titulů a ještě má drzost to přiznat, jakoby to někoho zajímalo. Příště by měl být potichu, nebo nehlasovat vůbec, neboť jeho hlas bude značně zkreslený a neúplný.
-
Když tě to nezajímá tak proč reaguješ stylem "koho to zajímá" ?
Jako by jsi mu chtěl upřít možnost zde něco napsat *16* -
Ach..pozdni reakce a jeste k tomu na spatnej koment *7*
-
A koho to zajímá?
-
No nemusel jsi vsude neco zatrhnout:) Stacilo tam akorat nekliknout.
-
COD:AW bude hra roku! Tedy bylo by to hodně přehnané ale zasmál bych se hodně kdyby jo. *4*
Shadow of mordor jsem nehodil do žádné kategorie ale to ani Far cry4... aha tak už vím kdo to asi vyhraje. *7*
Těším se na ten flejm, nadávky... bůhvíjak to tady zkorumpované není. *2* *15* -
- This War of Mine (hra roku)_ Skutečné překvapení a hlavně borci se odvážili jít novým směrem a zkusit něco nového a ne jako ty velké perly. Navíc to je vzdělávací hra, kde hráč vidí realistické útrapy civilistů a hratelně bez zásadních chyb
- Wolfenstein: The New Order (překvapení roku)_Nevěděl jsem co čekat a vylezla z toho klasická FPS. Skvělé zbraně, poškození těla a vhodná hudba. Super osvěžení po filmové produkci h*vna...
- Watch Dogs (zklamání roku)_Nečekal jsem jiný skin AC. Nutnost obsazovat nějaké body ve městě a špatná fyzika vozidla vůbec opakující se úkoly...
- Wolfenstein: The New Order (nejlepší akční hra)_ Stejný důvod jako u překvapení roku
- Legend of Grimrock II (nejlepší RPG)_Tohle je prostě kvalita, skvělý pokrok oproti prvnímu dílu kde rozšířili skvělé věci z 1. Navíc opět žánr který není tak ve středu pozornosti to je +. Plus také za to, že se snaží přinést něco "nového". Hlavně ten rozvoj on 1 dílu k druhému kde to bylo podle přáni fandů ne jako v DA:I. Tam to je skok od taktické hry k akci a ještě komické se špatnou AI. Do toho opakující se úkoly typu najdu dopis který tam leží a nikdo jiný ho nenašel a podle toho dělám úkol. Pak to nemá mít 500 hodin...
- Battle Worlds: Kronos (Nejlepší strategie)_Je to přehledné, srozumitelné a skvěle se to prostě hraje. U Wargame je často problém s kamerou a AI cheatuje. Vidí to co dělá hráč. To je potvrzené podle debat na steam fóru i když to člověk hraje..
- Mick Gordon - Wolfenstein: The New Order (nejlepší soundtrack) - Borec se skvěle trefil do situace kdy němci vyhráli válku. Ještě jsem váhal mezi Divinity: Original Sin.