Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Divil by ses jaky lidi vlastnej konzoli, většinou jsou tak mezi 25-30 rokama..a rozhodne není výjimka 50ti letej tatik, nebo 16ti leta holcina..je nesmysl si myslet ze konzole mají jen deti.
  • fallanga
    Nejlepší hra roku: The Walking Dead: Season Two. I přesto, že je to ani zdaleka nedosahuje kvalit první série, pořád je to nejlepší hra, jaká za minulý rok vznikla. Co ji skoro předčilo je Valiant Hearts.
    Překvapení roku: South Park: The Stick of Truth. Nikdy jsem neměl moc rád South Park a proto jsem toho od této hry moc neočekával, ale nadchla mě svým zpracováním. Rozhodně překvapení roku.
    Zklamání roku: Assassins Creed: Unity. Zklamání a samozřejmě i nejhorší hra roku. Těšil jsem se na návrat ke kořenům, ale debilní optimalizace a bugy na každém kroku z toho udělaly jednu z nejhorších her za posledních 10 let.
    Nejlepší akční hra: Wolfenstein: The New Order. Skvělá akční řežba. Na oddych dokonalá.
    Nejlepší RPG: Dragon Age: Inquisition. Možná se to zdá jako klišé, ale nemohl jsem si pomoci. Je pravda, že Divinity jsem ještě nehrál, takže tohle je trošku neobjektivní, ale z toho co jsem hrál je tohle nejlepší RPG roku. Poněkud zbrklý a otevřený konec a občasné pády sice kazí zážitek, ale zbytek je zkrátka skvělý.
    Nejlepší adventura: The Walking Dead: Season Two. Důvody jsem udal výše (přestože celá série nevycházela v roce 2014, tak většina dílů vyšla v tomto roce a proto jsem si dovolil pro TWD hlasovat).
    Nejlepší soundtrack: Trevor Morris - Dragon Age Inquisition. The dawn will come a Sera was never jsou nejlepší herní songy za poslední dobu. Zbytek hudby ve hře samozřejmě také ujde.
    Ve zbytku položek jsem buď nehlasoval nebo jsem se k nim nepotřeboval nijak vyjádřit.
  • tak to si dezot. Jak si mohl prvni 2 hodiny kroutit hlavou je absolutne mimo veskere chapani. Jaka z tohohle prameni naivita, to je neskutecny. Krasnej obraz "modernich hracu"
  • jenze konzoli vetsinou vlastnej BFU ktery nic jinyho,nez nakup placky v kamenym obchode nezvladnou, uz vidim jak rodice svymu decku nekde šmelej klic pro digitalku...proste zajdou do obchodu a koupej krabicovku
  • maros.goc
    sklamanie roku že to vyšlo v takom otrasnom technickom prevedení, na to aby som vedel, že je táto hra nedorobok ju ani nemusím hrať ....Divinity: Original Sin som síce nedohral, ale keďže mám vyše 70 hodín nahratých a podľa mojich info som už blízko konca, tak môžem povedať, že je to naj hra a RPG hra roka pre mňa .....máš ešte niečo, čím ťa môžem sfúknuť ako sviečku?
  • flash789
    nevim jestli by se Steam klic pod vanocnim stromkem zrovna dobře vyjimal..:) A navíc klice nejsou vůbec podstatny, konzolovky jdou taky koupit digitalne a celkem levne třeba přes americkej ucet..
  • Keby mal Alien viac rozhovorov..plnokrvnych NPC a vygradovanejsi koniec tak je to naj hra poslednych 5 rokov. I napriek tomu mi uz dlho neposkytla surovejsi a nepredvidatelnejsi zazitok v plnej skale emocii...naposledy snad Demon s Souls ked ta hra bola este neznama.
  • flash789
    Cenove rozdily nejsou tak propastne..Far cry 4 pro PC 999kc, Far Cry 4 pro PS3 1199kc, PS4 a XONE verze 1499..
  • Unity si nehral a Divinity si nedohral ty trapny PC youtube player...dal som ti minus ale len jedno.
  • Určitě alien
  • to minusuje jeden clovek s proxy...
  • kdo by kupoval hry na pc v nejakym predrazenym ceskym shopu? nakoupim zahranicni klice v lepsi mene za par kacek v prepoctu
  • U mna urcite Alien Isolation..a to som prve 2 hodiny len krutil hlavou co to je za chobotinu a najviac prehypovane priemerne nudne hry: Divinity a Mordor
  • Dogkiller
    "na zhruba 30 prodanych her na konzole pripadala jedna prodana hra na PC (většinou Sims 4), přes vanoce:)"

Vysvětlení je velice jednoduché. Hry na konzole jsou velmi drahé a hrají je převážně děti, kteří si od rodičů přejí nějakou hru na ježíška. PC hráč má plnou knihovnu levně nakoupených her, tak nač by kupoval další...
  • Alien Isolation
  • No, jako mod neznámý (ale skvělý) Advanced Combat Radio Environment.

Ale že do nejlepšího Soundtracku se nedostalo Dragon Age: Inquisition...
  • Wolfenstein...jasna volba
  • Dogkiller
    To, na co se nejvíc nadává, se zároveň i nejlépe prodává... klasika. *4*
  • flash789
    veskere hlasovani o hry roku je o nicem a pro každého jednotlivce taky o nicem nevypovida. To uz mají vetsi hodnotu her roku videa lidi kteří hry hrajou, i když to je taky spis jen orientacni.
    Dle prodeju u nas na vanoce by byli hry roku, AC:Unity,Fifa 15, NHL 15, COD, Far Cry 4 a GTA V (to hlavne proto ze nactilete deti si ho proste na rodicich vyrvou). Vse ostatní je daleko vzadu. Podobny zebřiček s minimalnima obmenama u nas kraluje rok co rok, je na nem videt mentalita ceskych hracu.
    A na zaver ještě jedna mala perlička, na zhruba 30 prodanych her na konzole pripadala jedna prodana hra na PC (většinou Sims 4), přes vanoce:)
  • maros.goc
    poprosím všetkých tých hrdinov, ktorí mi nasáčkovali mínusy o vysvetlenie, prečo mi ten mínus dali :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit