-
Moc jsem toho z letošních her nehrál, ale asi nejvíc mě překvapil a bavil South Park: The Stick of Truth.
-
vidíš tam nekde hlasovaní o shnilou malinu roku? ne, hňupe tohle je ankety o nejlepší hru. nauč se číst
btw ale mohla by být samostatna anketa o hovínko roku 2014, ja bych tam nominoval vetšinu stejnych her co jsou tady -
to už spíš pokrejvač.
a Divinity: Original Sin a Broken Age s tebou tak docela nesouhlasí. -
Jsem rád že jsem nečetl komiks, to bych možná i zuřil. ( být komiksák).
-
Hra roku Wolfenstein, naprosto vynikající akce a jak jsou mi soundtracky u zadku, v téhle hře jsem si hudbu užíval.
Pak senzační FIFA 15, skvělý fotbálek, parádní grafika a ještě je to skvěle optimalizované, takže mi to 4,5 roku staré PC rozběhne lépe než předchozí dva ročníky.
Následuje Far Cry 4. To jsem nehrál, ale je známá věc, že je to hodně podobné třetímu dílu. A ten jsem si koupil před Vánoci, mám ho právě rozehraný a je to fakt parádní hra. Ještě se mi nikdy nestalo, abych za prvních 10 odehraných hodin udělal jen 2 mise. Dvojku jsem nenáviděl, trojka je vynikající. -
Zklamání roku Watch dogs zcela určitě, to bez debat... ještě bych tam v klidu procpal i zfušované Unity... tak nějak se na tu blbost docela těším no.
Hlavně kolik bude DLC, ubisaft nemá ve zvyku vyštavovat hry na dlccčkách. Hmm. -
je to předně survival ergo managementová hra - to se odjakživa sune do strategií. Na druhou stranu je poslední dobou takvejch survivalů, že bych se nedivil, kdyby měly vlastní kategorii.
-
na to jsi mel myslet driv pokrytče. btw hryz ks se nekvalifikovali
-
Main theme je také výborné. Calling the Inquisition už je slabší (v porovnání se zbytkem hudby v DAI), ale pořád velmi chytlavé a velmi kvalitní.
-
Já jsem z těch her hrál jenom novou Civilizaci a Age of Wonders 3, s oběma jsem byl velice spokojenej. Dále mně pak zaujal early acces na Galactic Civilization 3 a z modu Star trek armada 3 do Sins of solar empire.
Ještě jsem viděl na YT let´s play na nové Call of Duty a nového Wolfa, taky jsem se dobře bavil. -
Letos to nebylo nic moc. Nejlepší hry co jsem hrál byly asi Wolfenstein, Ground Zeroes a Jazzpunk, kterej je pro mě úplně to nejlepší za tenhle rok. Před nějakou dobou bych dal Dark Souls 2 ale ta hra si to prostě nezaslouží.
Nejlepší soundtrack samozřejmě Wolfenstein/ GTA V.
Největší zklamání? Prakticky každej velkej titul.
Z nezávislých věcí byli letos nejlepší Super Time force, Broforce, Jazzpunk a Ethan Carter.
Nejlepší DLC vyšly asi do Crusader Kings 2 Dark Souls 2.
Málem bych vynechal Endless sérii, ta se taky moc vydařila.
Snad jsem na nic nezapomněl.
Ale vypadá to že rok bude 2015 lepší. -
Hele já vim, že jsem dal Wastelandu šestku, ale tolika lidem se tak líbí, že ve svý kategorii klidně může bejt na výběr.
-
ahoj
-
Se soundtrackem souhlasím i se skladbou dawn will come, ale nejlepší podle mě byly main theme a taky Calling The Inquisition
-
Posledne 2 raky hraje najviac na PC, ale v diskusiach trolluje zasadne proti o tom ake je konzolove hranie uzasne, ako hry na PC bezia kazda jedna zle, ako nema ziadne hry. Tomu sa vravi rozpoltena osobnost. Ale tak je mi jasne, ze vacsinu z toho casu zabralo grindenie v Diable 3 , na ktore museli konzoly nejaky ten cas cakat. ;-)
-
nevim proc, když někdo mluvi jako robot Emil, nepovazuju to za dostacujici komunikativni projev, az prejdes do stadia Skynet dej vedet, tomu uz bylo celkem rozumět:)
PS: mimochodem když s nekym bavíš v realu používáš tuhle zkratku taky? jestli jo tak potes koste:) -
Info pro redakci. Pokud má uživatel nastaven světlý skin, tak v daném dotazníku nic nevidí. Písmo má stejnou barvu jako pozadí. *5*
-
vedle sakra..
-
Mám naprosto odlišný názor. Hra mi přijde velmi dobrá, zatímco třetí, čtvrtá i první polovina páté série seriálu mi přijdou strašně nudné.
-
čo to s tým má? veď Alien bola primárne PC hra a beží tam ako víno...to síce i na PS4, ale nechápem ten súvis. Okrem toho časovo som posledné 2 roky odohral najviac na PC