-
tak tohle by te mozna mohlo uspokojit když maluješ ty srdíčka za jeho jmenem
jo je to von neboj:)
http://japan.wz.cz/other/chlupata_prdel.jpg -
pc hrac umi nakupovat digitalne, konzolista nebo spis jeho rodice by si tim mohli ublizit, pripad objasnen
-
*15*
Chudáci tvůrci. Díky tobě je lidé na games budou přehlížet!
Jinak jasně. Postavení té ankety není nijak přesné. To, že tam máš nějaké hry ovlivňuje první úsudek hlasujících.
To by jsi tam musel mít všechny anebo nějaký výběr bez možnosti tam něco dopsat. -
Jo, to je pravda.
-
Nejde o to, že bych se toho bál. Jen se mi do toho nechce. Bojím se, že bych byl seriálem poté znechucen.
-
Dvojka wolf vysla uz davno..tohle je ctvrty nebo snad uz paty dil :p
-
Prakticky se vším souhlasím. Měl jsem nahraných celkově 97 hodin. A příběh z toho zabral ani ne 20. Je to slabé, velmi slabé. A přesně jak říkáš. Nejdříve vedlejší úkoly a potom vychutnat storyline. No, o vychutnání se toho moc říkat nedá. Boj sem, boj tam, trochu té politiky, finální boss, konec. Jak říkám, čekal jsem nějaké vysvětlení nebo aspoň trošku delší příběh. No, vypadá to na další díl, ale ten už by mohl být fakt poslední.
-
mňa by zaujímala najviac hra roka Karla Drdu...approved by Drdvol *14*
-
No má skvělý soundtrack to musím uznat, ale například main theme Origins je jedna z nejlepších main theme soundtracků z téhle série.
-
netreba sa toho báť...seriál ide výrazne mimo
-
Wolfenstein the new order, to je hra roku. To bola bomba, aj lepšia než Shadow Warrior. Dúfam, že urobia dvojku.
-
netrep, čo som napísal sa nijako nevylučuje...na PS4 mám AAA multiplatformovky a exkluzivity a na PC hrávam Blizzard hry, kde na výkone nezáleži, plus som tam zahral RPGčka čo nevyšli na PSko, Grim Dawn, staré resty ako System Shock 2, indie veci ako Gone Home, hororovky ako Amnézie, Slendera atď...celkovo som hranie dosť výrazne skresal na minimum času. Ale čo sa týka pohodlia, komfortu si stojím zatým, že konzola je úplne niekde inde ako PC i čo sa týka optimalizácie a predajov hier *15* *15*
-
jasne..a to vis ze lidem z oboru IT nikdo nerozumi?:)
-
Ono, DAI mělo celkově skvělý soundtrack. Dokonce ani soundtrack z nového Wolfa (který byl skvělý) to nedokázal předčít. Osobně si myslím, že právě soundtrack je jedna z mála věcí, čím tato hra předčí Origins.
-
Také jsem nečetl komiks a jsem za to rád. Možná až skoční seriál, tak se do toho pustím.
-
Och, tak nejsem sám, to se mi ulevilo.
Takhle.. finální číslo u mě činilo 88 nahraných hodin a to jsem prolezl všechno, snad jediný quest jsem nesplnil kvůli mé blbosti. Ale z toho čísla bych odsekl tak 15 příběhové části, to snad Wolfenstein a Far Cry 4 mají delší storylinky. A po tom konci mi to přišlo přesně jak říkáš. To co by dalo jinde na jednu hru tady rozhodili, podle mě, do tří.
Takhle já jsem velikej fanda DA:O dohrál jsem ho snad 5x. Dvojku teď už beru jen jako vatu ke spojení Origins a Inquisition.
Takže když jsem rozehrál DA:I byl jsem nadšen. Já jsem velkej šmejdil, takže mi DA:I šlo hodně na ruku. Nejdřív udělat všechno nepovinný, abych pak měl klid na příběh a nic mě nerozptylovalo. Jenže když jsem po třech týdnech ve hře, příběh smetl za den byl jsem teda dost rozčarovanej.
O to víc, protože jsem si před finální konfrontací myslel, že tohle je moment kdy se konečně začne něco dít a začne to do sebe všechno zapadat. Jo houby ono to do sebe zapadne, ale timhle tempem tak za další dva díly..
Bohužel čekal jsem o hodně víc. Teď se jen modlim ať stejně nedopadne další Mass Effect. -
ano, pouzivam tu zkratku bezne, v oboru IT je to zcela normalni...
-
prečítal som komplet komiks a je geniálny, raz to bude kultovica ako Watchmeni, Hellboy atď..i keď posledných 10 dielov menej, ale uvidíme ako sa to vyvinie.
Seriál ide dosť pomimo komiksu a kopec vecí tam je zmenených a zjemnených... -
Ta kategorie tam ale je.
-
Jj, je taková slabší ale hrozně se mi líbí k té úvodní scénce, jak se tam vyvěšuje ten prapor inkvizice a taky je dobrá Return to skyhold