Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z roku 2014 jsem hrál jen 2 hry - Divinity Original Sin a Wolfenstein New Order.
    Nějak extra mne nezaujala ani jedna z nich. Nebyly špatné (7-8/10), ale nic porozuhodného, co by mi natrvalo utkvělo v paměti. Rozhodně si mám v plánu zahrát DA:I, až na to někdy najdu čas, a možná ten Shadow of Mordor. Hororové hry mám sice rád, ale Aliena asi hrát nebudu, protože nemám rád ten subtyp hororových her, kde se člověk jen schovává a nemůže bojovat (jako třeba v Dead Space)
  • Thorar
    Hlavně nezapomeňte na Might & Magic X: Legacy, je to pořád 2014 (leden) :-)
  • Thorar
    Hlasoval jsem pro Dragonfall v kategorii datadisk/DLC
  • Hearthstone je na PC, IOS a nedávno vyšla ver. i pro Android.
  • maros.goc
    Ale vsak ja nehodnotim hru ako taku ale jej technicky stav ktory bol tak hrozny ze ani tu hru nemusim hrat aby som vedel ze to ubifail proste posr*l, o co ti vlastne ide?
  • Pro mě byl největší překvapení roku Stick of truth. Čekal jsem další licencovanou blbost, ale byl jsem mile překvapen, jak komplexni a zábavné RPG z toho nakonec udělali.
  • Souhlas. Divinity II: DKS je úžasná věc se skvělou hratelností.
  • Rejsek
    Zajimave, ze Destiny je v nej MMO i ve zklamani roku. To by jste tam meli pripsat treba i TESO, ktere lidi taky rozdelilo na dva tabory;-) Ale jak chcete, ono to je stejne delane na to, aby se vam tu lidi zhadali a srumec na webu zvysil prijem z reklam, ze jo?:-) Mohli by jste z mistnich hlasujicich aspon vzdycky losovat vyherce nejake drobne redakcni ceny. Treba relikvie jako hrnek se zaschlym kafem od Alese , nebo Petovo vochmatanou klavesnici....
  • Váhu to má pro nezaujaté hráče, kteří podle toho možná nakoupí.
  • Jack1947
    Jako tyhle nominace jsou veskrze zbytečné tot pravda , já se zase po po roce zasměju . Tomu kdo si myslí že to má stále nějakou váhu. *2* *1* *15*
  • Inquisition byl horší. A kdo říká, že to není trapné mmo tak neví co je RPG.
  • 1.Diablo 3: Reaper of Souls, 2.Dragon Age, 3.asi se mi bude každý smát ale co je funkční AC unity já ho žeru a nebo proto že miluji Paříž ? nevím ale Unity pro mně top 3 hra ... Zklamání : Borderlands,Far Cry 4, tak nějak jsem čekal víc a dostal jsem jenom "recyklaci" předchozích dílů...
  • Já to vidím na Divinity: Original sin.
    Paradoxem je, že z desítek letos rozehraných her, jsem udělal snad jedinou vyjímku, a z důvodu čekání na překlad Divinity:o.s. rozjel starší (2010) Divinity II - Dragon knight saga, na kterou je ke stáhnutí mrazíkova čeština. Nejen že se po odehraných cca čtyřiceti hodinách furt skvěle bavím, ale řekl bych že za poslední rok tu ani nic zdaleka podobně zábavného nebylo, takže snad nějakému zdejšímu RPGčkaři udělám radost když mu pořízení Divinity:DKS doporučím. Je škoda že se v době vydání, recenzenti zaměřovali spíše na Dragon Age, protože tohle má po opatchování potenciál, strčit do kapsy hodně dlouhou řadu věhlasných RPG posledních let.
  • sevastopol
    Ty jsi ale hlupáček. A žádný 'odtrolovač' ti nepomůže (neexistuje), ale klidně předstírej, že ano.
  • Wolfenstein nejlepší akce a hra vůbec. Z komentů to vypadá, že má dost velké šance vyhrát. Málem jsem ho dal i jako největší překvapení, ale nakonec jsem zvolil Shadow of Mordor, ať i jiné hry dostanou trochu lásky.
    Ale nebyl to moc povedený rok na hry. Když dokážu sepsat delší seznam zklamání, než opravdu kvalitních a zajímavých her, tak je něco opravdu špatně. Jakoby nestačilo, že půlka vydaných AAA her byly jen remastery z předchozí generace.
  • Tanatonaut
    Pro mě Talos Principle. Metafyzika + zábavná hratelnost.
    OST určitě Bound By Flame
  • Hra roku Moto GP 14 *3* *3*
  • Ristoro
    Na mobily jednoznačně Hitman Go. Abych vypl hru na PC a šel hrát hru na mobilu, se mi stalo pouze s Hitmanem. Super hra.
  • Jack1947
    Právě proto ale jsou tam některé postavy co jsou i v komiksu, jen mají trochu jiné role(?,!!)... to je jak Hobbit nebo jiné adaptace (filmy) že si tam dosypávají vlastní postavy atp... WD se mi líbí sirová atmosféra, což se snažilo i herní ale moc se mu to nepovedlo.
  • shadowrun returns loni vyhral myslim rpg roku (a byl to tak bidnej rok, ze celkem pravem)

ale dragonfall byl spis jen datadisk nez nova hra a hlavne vyslo nekolik lepsich rpg, takze mne osobne tam ani nechybi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit