Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, hale ke 2 ted vyslo to rozsireni, co je i v nabidce tyhle ankety, takze me to docela laka dat si znova, nejspis kotory oba *5*

myslim, ze to jsou rpg pro kazdeho, tudiz i pro slecnu (ja treba nez jsem je hral, tak jsem nesnasel star wars, ted uz je akceptuju ) *5*
  • flash789
    to jsou zase kecy *7*
  • Docela se divím že Dragon Age: Inquisition není mezi regulárními hrami ve "zklámání roku"... no ale co, přece si nepůjdou proti vlastním recenzím. Hrení novináři v průměru hodnotili nějakýkých 9.5/10, hráči pak 5.8/10 což u hry s obrovským hype pokládám docela jako zklámání...
  • Malleth
    Za kvalitni pribeh v RPG povazuju Witchera 2. Nejde tam o to zachranit svet ale prezit ve svete rozvracenym konflikty, ochranit pratele na kterych vam zalezi a umet se spravne rozhodnout v situacich, ktery nejsou cernobily.
    Taky se mi libili i stary Baldurs Gate, Fallouty, Kotory (obzvlast 2) a Demon's Souls, ktery jsou ale hodne odlisne pojaty
  • Malleth
    Smazano
  • Mart9
    Co znamená pojem "skutečný hráč"?
  • Mart9
    Vždyť přece nemusíš hlasovat pro každou kategorii
  • Early access znamena, ze lidem prodas nedodelanou hru, naslibujes a uz ju nikdy nedodelas. Win win.
  • Co ma jako znamenat ta early access kategorie. To se v podcastu do toho keruje, ale budeme o tom kliden hlasovat?!?
  • No jo no, ale DS2 v RPG zustalo, takze co na to rici.
  • Domnival jsem se, ze tam bude nejaky IQ filter, ktery by resil troly jako jsi ty. Ale co se da delat.
  • V original Sin je jiná perspektiva, systém soubojů a příběh. Vše ostatní je ztvárněno dost podobně, a hlavně je zde stejný společný jmenovatel - Larian Studios.
  • DAI jsem nehral, ale se Skyrimem si delas ( )!( ). Jedine co stalo za neco, byl datadisk s dracim rytirem. Ale jako simulator krajinky pekne.
  • Anketa je maličko lol, zajímalo by mně, jestli někdo hrál vždy všechny hry v kategorii, aby mohl, byť subjektivně, vybrat tu nejlepší. Jinak anketa postrádá smysl, pokud neznám všechny "účastníky" soutěže, můžu těžko vybírat.
  • Kotor 1 bylo o třídu lepší než Kotor 2 (každou hru dělalo jiné studio). Postavu robota HK-47 napsal Gaider, autor DA:I. Kotor 2 byla samozřejmě taky velmi dobrá hra, ale už to nebylo tak mind-blowing jako jednička
  • Ad Polda - zřejmě se nečeká, že by hru s rádobyhumorem ve stylu Kameňáků a jiných lidových veselic by někdo chtěl volit hrou roku. Ale nic ti nebrání dopsat svýho favorita do políčka "jiná volba".
  • jakubc
    Kotor 2 a NWN2 jsou určitě super, NWN2 bych zejména doporučil, pokud se slečně DAI líbilo, ale jde o hry od Obsidianu, ne Bioware. :-)
  • Jop, zmanipulovany pruzkum je k nicemu. *15*
  • zahrej si ty starší hry od Bioware. V mnohem jsou lepší než ty nové, určitě lepší než oba první DA (DAI jsem ještě nehrál) - KOTOR 1,2, Jade Empire, Neverwinter Nights 2. To máš určitě zábavu na další stovky hodin, než je dohraješ. Schválně neuvádím starší hry jako Baldurs Gate nebo Planescape Torment, protože tato grafika bude pro vás mladší hráče asi dnes nehratelná.
  • Tak tak. Si říkám, jestli bych měl vůbec hlasovat, když jsem hrál jenom Wolfensteina. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit