Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    I to je klidně možný. Jen pochybuji, že ty budeš mezi nimi.
  • yenda1
    Pokud bych měl svou oblibu vyjádřit pomocí stráveného času s danou hrou, odpověď je u mne trapně jednoznačná - Lords of Xulima. (RPG, Hra roku, Indie, překvapení, soundtrack....)
  • zkoušela jsem sebou brát různé postavy, Vivien mi nepřišla lepší než ty ostatní. Hlavně ze začátku jsem sebou brala hodně Solase, protože měl to ochranné kouzlo. Ale docela jsem to střídala. A každá z těch postav měla něco, takže jsem se nechtěla ochudit tím, že budu sebou brát pořád ty samé společníky. I když zpočátku, abych neumírala jsem sebou brala toho Solase, takže v konečném součtu byl Solas můj nejoblíbenější společník. A na podruhé s ním půjdu romanci:) jinak ten konec jsem nečekala...jsem zvědavá jestli se to objasní v novém DA, doufám že bude další díl!
  • flash789
    nebo je to taky tim ze maji nahrano o mnoho vic nez ty a diky tomu to taky vidi jinak:)
  • @TheGGG,
    a ty zas nemáš smysl humor/ironii. *2*
    Já jsem teda spíš na sci-fi, ale ani fantasy nepohrdnu. Jedna z mých nej fantasy je třeba Brána smrti
    http://www.legie.info/serie/3-brana-smrti
  • Tak většina recenzí Poldu 6 chválila a měl i dost pozornosti v médiích, takže mě celkem překvapilo, že tam nebyl rovnou jako možnost a to i přestože mám v této kategorii jiného favorita. A kdyžtak mám namysli kategorii českých her
  • Se citis nejak ukrivden cizim nazorem, ze kolem sebe kopes jak male dite?
  • h0p3
    Aha, takže ty jsi to hrála kvůli romancím. Chápu..

Jen ti dám tip do dalšího průchodu. Pokud chceš jít hrou jako nůž máslem a to i na nightmare obtížnost + klidně sólo.
    Udělej si knight-enchanter mága nebo si s sebou ber Vivienne. Nejpřehnanější specka ve hře.
  • Rika nekdo, kdo o kousek niz pise jak jsou vsichni co nesouhlasi s hodnocenim jeho oblibeny hry demnti.
    Tvuj nazor nikoho nezajima, je mi lito. *5*
  • Osobně jsem hlasoval pro The Keep, jen mě to udivilo, vzhledem k tomu kolik pozornosti Polda měl
  • TheGGG
    až na to, že máš mizerný vkus na fantasy
  • TheGGG
    jistě, aby mohli hlasovat je retrofilní cucáci jakoty
  • h0p3
    Já nevim jestli jsi nepochopil co jsem napsal, nebo jsi jen měl potřebu něco napsat..

Za prvé nikde jsem neuvedl, že mě hra nebavila, pouze zklamala. Toho času jsem v ní strávil tolik kolik bylo třeba k tomu, abych měl vše splněno na 100%. Tři týdny jsem 'nežil' jinou hrou než DA:I a přišlo mi, že všechny mé modlitby, co jsem ohledně této hry měl, byly vyslyšeny. Jasný, že po druhý kompletně vyčesaný lokaci ti bylo jasný co bude následovat v další. I tak mě to bavilo protože jsem věděl, že za to budu nějak odměněn (kusem equipu nebo záznamem v codexu).

Za druhé nikde jsem nesrovnával příběh, ale taky si nemyslim, že scénář DA:I je nějaká vyšší dívčí. Jen jsem si stěžoval na to, že toho příběhu tam je setsakramentsky málo v poměru k filler činnostem. A teda ačkoliv jsem celkem velkej fanda DA universa, neřekl bych že DA:I je něco jedinečnýho. Ale to už je čistě subjektivní pohled na věc.

Jedinou nevyspělost tady vidím ve fanoušcích, kteří si nejsou schopní připustit objektivní nedostatky hry. Nebo to jsou jen hráči, kteří toho prostě nemají tolik nahraného. Netuším.
  • souhlas. v souvislosti s UBI jeto za me jasne: aliant hearts jako zklamani.
  • a projel je s vaznou tvari; somelier herniho prumyslu. Zadny pozitek, jen honba za "objektivni" pravdou.
  • Nikdy si do niceho podobnyho nesel, tak se zdrz komentare socko... Early Access Assetto Corsa mluvi za vse. Kdo vi, vi.
  • Vypovedni hodnota tvyho komentare se rovna asi tak kuzi Cernyho vlka, kterou jen tak necham bez povsimnuti lezet. A to jsem jeste slusnej. Kdybych nebyl, napisu, ze jsi troll, co ma 60IQ a nikdy si nic nekoupil, aby nahodou neprohloupil. Ale takovej ja nejsem, takze si stojim spis za tim Cernym vlkem.
  • To máš úplnou pravdu:)
  • juva
  • za hry s dobrým příběhem považuju tyto: DAI, ME 2, a pak tpořadí následujících se mi už velice těžko hodnotí ..Zaklínač 2, ME 1, DA II, DA origins, ME3, zaklínač 1 takže zhruba v tomto pořadí. DAI je pro mě zatím nejlepší hrou co jsem hrála, i když pro mě byla velkým handicapem angličtina, což mi kazilo zážitek ze hry, protože mi zabralo hrozně moc času to překládat. Žádná jiná hra by mě nepřinutila, abych ji hrála v AJ. Takže se těším až vyjde čeština a hru si zahraju znovu. Jinak momentálně jedinou hrou která se může přiblížit zážitku z DAI je pro mě Zaklínač Divoký Hon,který se zdá být jediným konkurentem, tak jsem zvědavá, která z těchto dvou her u mě vyhraje. Každá z nich má něco, co druhá ne. V DAI je to právě ta možnost rozhovorů se společníky a můžeš si vybrat s kým půjdeš romanci. To je prostě parádní, a nebylo to zdaleka tak propracované ani v DA origins, ani DA II. V tom je DAI bezkonkurenční absolutně!!! Jinak 180 hodin mi to trvalo možná proto, že nejsem moc dobrá v boji, a třeba draci mi dali opravdu zabrat. Nejtěžšího draka se mi vůbec nepodařilo zabít. Jinak mám opravdu všechny questy, ale ani tak i když jsem sbírala byliny a kovy, tak se mi nepodařilo odemknout všechny možnosti. A hrála jsem tu templářskou linii, takže si to určitě ještě zahraju s mágama. Romanci jsem měla s Cullenem, je naprosto boží. Ženské postavy to mají ve hře podle mě lepší, víc možností na romanci, navíc třeba zrovna Cullen má nejdelší romanci ze všech postav. Jinak třeba Sera je protivná jak prdel, ale nakonec mi až tak nevadila:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší