Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprostý souhlas. Největší sranda je sledovat neschopnost fanoušků hry reagovat na kritiku. Ještě jsem žádného neviděl obhájit si proč ho ta hra vlastně baví i po vypsání toho, co já osobně považuji za chyby.
  • Vetsina s tech dementu, co tam dava skore 3 - 0 jsou lamy, co maj low end PCs a brecej, ze se jim to seka, nebo lamy, co si neumej nastavit odskok klaves a proto se jim to seka... Clovek co ty hre da 5, je omezenej deb*l.
  • Ještě, že na filmy máme Verbala, jedinej smog s rozumem a se selským vkusem líbí/nelíbí bez nějakých sodomeliérských zvratků. Každopádně neřekl bych, že se redakce zase tak mejlí, vždyť, když flákli 7 Metru, tak to bylo skutečně objektivní, ale přesto ještě hodně mírný. CoD zde umí být naopak oceňováno ještě v pořádku, takže neviděl bych to tak černě.
  • "Víš co? Vyzkoušej si tu hru zahrát a udělej si na ni svůj vlastní názor :)"

Ale nedej boze kdyz si ju stahnes, to budes nejvetsi kriminalnik na svete.
    A kdyz si ju koupis tak jsi dopredu prohral, protoze to je presne co chcou.

Fuk logic. *5*
  • frag.ment
    Díky za tip na Transistor. Neznal jsem a po poslechnutí OST na Trubce je to fakt dobrý..
  • fallanga
    Právě proto se u žádné recenze nedívám na bodové hodnocení. Ve spoustě recenzí (jak hráčských, tak profesionálních) je hra pomluvena a pak dostane 6/10, což z ní činí pořád nadprůměrnou hru.
  • Jen aby jsi byl v obraze. DAI může být všechno jen je zklamání. U hráčů i fanoušků hra boduje. Na celém světě získává ocenění jako nejlepší hra roku jak od kritiků, tak i od prostého lidu. Opravdu se vyprdnětě na MC to už, to dávno nemá žádnou výpovědní hodnotu. Víš co? Vyzkoušej si tu hru zahrát a udělej si na ni svůj vlastní názor :)
  • já nejsem průměrný. Já jsem herní sommelier s vytříbeným vkusem *5*
  • Nerozumím těm nízkým číslům. Zrovna to hraju a jsem na cca 84 hodině a královsky se u toho bavím. Tak dobře jak jsem se naposeldi bavil u Baldurs Gate. Hra rozhodně není na 10/10. Má chyby a desítky věcí co bych změnil ale zaroveň má neskutečné množství pozitiv- Hráči"trolové té hře dají 0 protože...nevím nelíbí se jim, že tam jsou vidět prsa. No a už se hodnocení veze dolů. Dragon Age: Inqusition je rozhodně velmi kvalitní RPG jehož největší nevýhoda a výhoda je jeho rozsáhlost.
  • no ja hral cisty ego draconis a tam se to prave s tim morphovanim do draka docela dodrbalo, protoze pak se hned dalo naexpit az do aleluja (jeden utok na letajici pevnost mi dal i nekolik levelu) a pokazilo do pak docela tu pozemni cast, ze uz to nebyla dal takova vyzva, ale jinak fajn hra
  • flash789
    ja mam odehrano 120 hodin, takze mi tech 180 divných neprijde, ale je jasny ze když te to nebavilo tak tam logicky travit cas nebudes. Lidi mají obrovsky problém s tim ze u her všechno srovnavaji, a jejich herni nevyspelost jim nedovoluje se podivat na hru kterou hraji jako na jedinecny celek. Je uplna hloupost hrat DA:I a u toho si porad rikat jak hra XXX mela lepsi pribeh a hra YYY mela lepsi ovladani. Srovnavanim nikdy nikdo nezjisti jaka hra ve skutecnosti je.
  • A prumerny cesky **** diktuje odstatnim jak maji hodnotit. *5*
  • jj, průměrný třináctiletý americký **** sedne k netu a dává na metacritic nuly. Tím se nemá cenu řídit. Častokrát jsou zcela mimo i hodnocení filmů na čsfd. Kvalitní filmy jsou v modrém a škváry v červeném.
    Ale i tady redakce games.tiscali je častokrát uplně mimo, výborným hrám dají 7/10 a průměrným hrám 9/10 (třeba právě Divinity Original Sin)
  • VergiliusGrey
    Tak ono když si přečteš některý hráčský recenze, co dávají 10/10, tak jsou taky dost scestný.
  • MickTheMage
    Ktory expert nominoval na sklamanie roku Tesla Effect? Sa zrazil s konom na ulici alebo mu len preskakuju kolieska v gebuli? ;) A seriozne, to, ze tam clovek musi rucne dopisovat Wasteland 2 je tiez riadny preslap. Ale ako myslite... :)
  • h0p3
    I když s tebou nemohu souhlasit s tím, co jsi výše napsal o The Last of Us. Tak teď jsi mi promluvil z duše.
  • h0p3
    Můj názor na DA:I jsem napsal pár stran nazpět, takže se tu nebudu opakovat. Mě by třeba zajímalo které hry ty považuješ, že mají dobrý příběh, pokud si myslíš že DA:I má výborný scénář ?

A ještě by mě zajímalo co jsi v DA:I dělala 180h ? Já jsem ho dohrál se splněním a objevením všeho, za 88h. Což by znamenalo, že jsi v každé lokaci musela nejméně 10h strávit sledováním zapádu slunce (i když hra nemá denní cykly).
  • No, hráčský recenze taky nejsou kdovíjak skvělý, protože jim tam hráči nasolí nuly, i když ta hra takovému hodnocení nemůže odpovídat...
  • komplexni bych zrovna nerek, ale zabavny s tim bych souhlasil

taky bych to soupnul do kategorie rpg pro kazdeho, coz nemyslim nijak pejorativne *5*
  • to je hráč co projel do konce minimálně 10 her z toho seznamu v anketě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit